Yogun oglan iltihap kapti galiba cisini tutamıyor yetisemiyor wc ye temizlik yemek vs bide su doldurup geldim 3 kati ciktim bittim
Beni uzaktan sevmeeeeek asklarin en guzeliiiii alistim hasretineeeee gel desen gelemem kiiiii obaaa angaraniin baglariii puklum puklum yollaariiii
Anam o stepne midir fani midir elleri dert gormesin hatunun. Icimizi rahatlatti su an takimcak. Kuzum islerin yoluna girmesine cok sevindim burdan incir yollim mi stepneye :))Bugunde hava nasil kapali, 2 gundur yagmur yagiyor..
Hic disarida cikilmiyor ama Allahtan biraz serinledi.
Is yerinde esim ve ekip arkadaslari cok yogunlar ama canlar esime buyuk patron Stephaniedun mail atmis, gecen hafta gosterdiginiz performansinizdan dolayi tesekkurler diye.
Icimiz rahatladi cok sukur.
Dua eden, surekli soran tum arkadaslarima cok tesekkur ederim, iyiki varsiniz.
Dipnot:Toplanti falan olmadi yalniz, sade bu mesaj...
Aa gecmis olsunYogun oglan iltihap kapti galiba cisini tutamıyor yetisemiyor wc ye temizlik yemek vs bide su doldurup geldim 3 kati ciktim bittim
Demetim dun toefl kitabina basladim, evde hard discte vardi.
Cok gecmis olsun canim, bayagi yogun gecmis gunun.Yogun oglan iltihap kapti galiba cisini tutamıyor yetisemiyor wc ye temizlik yemek vs bide su doldurup geldim 3 kati ciktim bittim
Sagol hic altina yapmazdi kuzum simdide damla damla kaciyor bir kerede yapsa rahtlayacak birazda bilerek yapiyor gibi sanki. Ne yapcagimi sasirdim dr a uzagiz gidemedim bugunAa gecmis olsun
eheheh seviyorum iste bu yuzden uleyyynn :)Beni uzaktan sevmeeeeek asklarin en guzeliiiii alistim hasretineeeee gel desen gelemem kiiiii obaaa angaraniin baglariii puklum puklum yollaariiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?