banada alGogocum sen gel bn sana ısmarlarım :))
Kuzum iş başvuruları yapıyorum bi yer çıksın artık yaa misafirleri gönderdim tatil yapayım artıkcicegim spor neden yapamadin?
anladim canim ,hep geziyorsun hiiic goremiyoruz seni, gelde 2 lafin belini kiralim :)
oyy evinde is, annende is, dugun kosturmacasi Allah yardimciniz olsun Senayim..
kiz miydi kardesin canim, benim neden erkek gibi kalmis aklimda.
Allah mutlu ,mesut etsin insallah..
Bir sey kalmamis Senaycim atlatirsiniz hayirlisiyla..
canim bugunluk boyle olsun ama listeye girdikten sonra odulleri cuma ve cumartesi yapiyoruz aklinda olsun guzelim:)
patates tava kizartma mi canim?
dondurma odul olmus:)
Hosgeldin Deryacim, senden haber almak ne guzel.
Tekrardan cok buyuk gecmis olsun.
Sen sagligina kavus da kilo vermek bizim ata meslegimiz :)
Kuzular nasillar?
Biz Akinla ayni kosturmaca devam, bebiste 24 haftalik oldu cok sukur:)
Bende cok guzel kilolar aldim yani.
Bekliyoruz canim:)
Gız izmire gelin :)) bn bu sene tekim gezdiririm :)banada al
okul açılacak ya , ben seni kaybetmeyimde seneye geleyim bariGız izmire gelin :)) bn bu sene tekim gezdiririm :)
branşın neydi canım ? sözelciydin bi onu hatırlıyorumKuzum iş başvuruları yapıyorum bi yer çıksın artık yaa misafirleri gönderdim tatil yapayım artık
Felsefe canım ama sosyolojiden ve aile danışmanlığından da iş bakıyorumbranşın neydi canım ? sözelciydin bi onu hatırlıyorum
İstediğin zaman :)) bu forumdan kimseyle görüşme şansım olmadı ya ama bikez burda tanıştığım arkadaşımın kocasını çarşıda görmüştümokul açılacak ya , ben seni kaybetmeyimde seneye geleyim bari
felsefe alımı az diye biliyorum ben ,özel okullarda bulursun inşallah .bir ara felsefecileri pdr yerine atıyorlardı ne güzel :)Felsefe canım ama sosyolojiden ve aile danışmanlığından da iş bakıyorum
nasıl tanıdın kızın kocasını hahahİstediğin zaman :)) bu forumdan kimseyle görüşme şansım olmadı ya ama bikez burda tanıştığım arkadaşımın kocasını çarşıda görmüştüm
Yaa keşke yine öyle bişey olsafelsefe alımı az diye biliyorum ben ,özel okullarda bulursun inşallah .bir ara felsefecileri pdr yerine atıyorlardı ne güzel :)
nasıl tanıdın kızın kocasını hahah
başımıza bide sen mi evlenecen kızKızlar sevgilimin kardeşi geldi cok sevdim onu bana biraz ailesiyle tanışmak için cesaret geldi biliyomusunuZ içten içe kiloluyum ya beni ya beğenmezlerse diye korku var
kilo aldınmı verdin mi düşünceli hatun
aldıgım kiloyıu geri verdimkilo aldınmı verdin mi düşünceli hatun
400 grm almışım bendealdıgım kiloyıu geri verdim
dönüp duruoz 69-68 de
sende durum ne
noluyo beee400 grm almışım bende
öhümm böhümmm olur böyle şeyler ....oluyomuş yaniiiinoluyo beee
valla kendi kendimi ortadan ikiye cart diye yırtasım geliyoöhümm böhümmm olur böyle şeyler ....oluyomuş yaniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?