spor yapacaz başka çare yok ,ancak öyle telafi ederiz ...valla kendi kendimi ortadan ikiye cart diye yırtasım geliyo
benim spora iyi asılmam gerekspor yapacaz başka çare yok ,ancak öyle telafi ederiz ...
Belki duraklama donemidir canimbir iki haftaya düzeliraldıgım kiloyıu geri verdim
dönüp duruoz 69-68 de
sende durum ne
spor yerine benim saça asılmışsın sen , ne çok pataklıyon sen beni ,valla şikayet etcem seni özgemebenim spora iyi asılmam gerek
koşu bandımda 45 dkka yürücem. 15 dakka falanda öyle hareket yapcam ben
yok yok spora tam asılamıyorum ondan canımBelki duraklama donemidir canimbir iki haftaya düzelir
onlar bana beeeespor yerine benim saça asılmışsın sen , ne çok pataklıyon sen beni ,valla şikayet etcem seni özgemeYawrukush grupta şiddet var özgem bi el at şu işe :)
bende stepperimde 1 saat yürümeyi planlıyorum , 1 saat yürüme ,biraz dambıl ,birazda basen çalışcam . kardeşimi bekliyorum yarım saatte başlarım :)benim spora iyi asılmam gerek
hadi ya ben hep üstüme alınıyodumonlar bana beeee
Günaydın canımCanlarim gunaydin, gununuz bol eksili, mutlu ,ve enerjik gecsin.
Heyecanla tarti sonuclarini bekliyorum.
Hayirli cumalar.
Eki Görüntüle 1872593
Süpersin cnm tebriklerBaşlangıç kilom:74
Geçen hafta:72,9
An itibariyle:71,8
günaydın canımmmgecen hafta 82
bu hafta 80
fark -2
%2.44
ve o 7 gorunmeliydiiii
hainnn 7
Günaydınnnngünaydınnn
hadi ras gelsin kuzumbende stepperimde 1 saat yürümeyi planlıyorum , 1 saat yürüme ,biraz dambıl ,birazda basen çalışcam . kardeşimi bekliyorum yarım saatte başlarım :)
Evet ben tembel hatunyok yok spora tam asılamıyorum ondan canım
sen yenimi katılmıştın aramıza
hadi ya ben hep üstüme alınıyodum
bende diyorum bu ne zaman geldi :) isminimi değiştirdin :)Evet ben tembel hatun
Evet ya zaten tembelim bari nickimi azimli yapayim da caliskan hamarat olayim dedim öyle seyler iştebende diyorum bu ne zaman geldi :) isminimi değiştirdin :)
Bence cok guzel canim haftada 300 gr hicte az degil ben odem vsyle 11 gunde 1 400 verebilmişim dr um az az ama saglikli vermek gerekiyor dedi asla pes etmek yok baz zaman gelecek hic veremeyeceksin vucudun korumaya alacak kendini dedi annem ilk ay 6 ikinci 2 kilo verdi simdi sadece 500 gr verebilmisGh 62.0
Bh 61.7
F 300
Bu kadar benden maalesef. Odul ogunumu sabah yapacagim icin ogleden sonra degil.sabah tartildim
sen vermişsindir kesin :)Günaydınlar inanmazsiniz ben daha yeni uyandım gerçi gecede geç yatmıştımy a neyse. Daha tartılmadım bakayım kaç çıkıcam artimi eksimi sabitmi
Sever kız okulda oyun etkinlik başka çocuklar eğlenir orda.insallah ablacim yarin 3te okula gidecegiz listeler asilacak, ogretmenini sinifini ogrenecegiz.
aksamda veliler toplantisi var.
cocuk istemiyorlar mecbur ben gidicem..
cumarteside kaynasmak icin limonata partisi varmis.
insallah su oglan sever okulu.
Düğünün tadını çıkar canım görüşürüz dönüşte inşallahCanlarım yarından sonra izne ayrılcam gelebildiğim her fırsatta yanınızda olacam daha vermem gereken kilolarım var ve sımsıkı olması gereken bi göbüşüm var :) şimdilik herkese iyi geceler güzel rüyalar :)
Çok iyi tebriklerBaşlangıç kilom:74
Geçen hafta:72,9
An itibariyle:71,8
Süper canım yarın görürsün 7 yigecen hafta 82
bu hafta 80
fark -2
%2.44
ve o 7 gorunmeliydiiii
hainnn 7
Geçen hafta kilosu - Bu hafta kilosu=Fark%deyi nasıl hesaplıyosunuz
Tebrikler canımGünaydın geçen hafta 53.2
Bu hafta 52.8
Fark -.400
Ay nikinmi değişti daha iyi olmuş tebriklerGecen hafta :81
Bugun : 79.6
Fark: 1,400 gr
Tebrik ederim canım Kolay gelsinGünaydın kızlar :) bu haftaki kilo bildirimi
Geçen hafta:62.5
Bu hafta:62.3
Fark:0.2
Yüzde:0.32
Özgemmm benimde aklım hep sizdekuzum foto çekimimde pazartesi olcak malesef kpss alan sınavı ertelendiği için bizde foto çekimimizi ertelemek zorunda kaldık amin inşallah kuzum Rabbim cümlemizin evine huzur mutluluk versin :) akın paşamı ve minik paşamı çookk öptüm :)
Iyiydi ama bir iki gündür yazmadıkızlar @E-brulim den haber alan varmı ,mesajlarıma cevap vermiyor ?
Kilo alanlarda ceza verelim barigeçen hafta :79.8 (sanırım)
bu hafta : 80.2
Yawrukush bas cezayııııııı kendimi spora vericem happy_moon gibi olucam :)
Gelirim demi yok yok gelmiyim ben kilo yapar şimdiGogocum sen gel bn sana ısmarlarım :))
TebriklerBildirim
Gecen hafta 78.0
Bu hafta 77.7
Yüzde 0'38
Ne korkcan kız tanış beğenirler takıntı yapma kiloyu vercem nasılsaKızlar sevgilimin kardeşi geldi cok sevdim onu bana biraz ailesiyle tanışmak için cesaret geldi biliyomusunuZ içten içe kiloluyum ya beni ya beğenmezlerse diye korku var
Dışarda yürü daha iyi olurbenim spora iyi asılmam gerek
Güzel vermeye başlamışsın tekrarGh 62.0
Bh 61.7
F 300
Bu kadar benden maalesef. Odul ogunumu sabah yapacagim icin ogleden sonra degil.sabah tartildim
doğru cezayı hak ettim ben :)Sever kız okulda oyun etkinlik başka çocuklar eğlenir orda.
Düğünün tadını çıkar canım görüşürüz dönüşte inşallah
Çok iyi tebrikler
Süper canım yarın görürsün 7 yi
Geçen hafta kilosu - Bu hafta kilosu=Fark
Fark *100=sonuç
Sonuç/ geçen haftaki kilo
Çıkan sonuç misal 1.213.... sonuca 1.21 yaziyosun 1.215..... diyelim 1.22 yazıyorsun virgulden sonraki üçüncü rakam 5 ve üstü işe 2.rakamı bir üstüne yuvarlar
Tebrikler canım
Ay nikinmi değişti daha iyi olmuş tebrikler
Tebrik ederim canım Kolay gelsin
Iyiydi ama bir iki gündür yazmadı
Kilo alanlarda ceza verelim bari
Gelirim demi yok yok gelmiyim ben kilo yapar şimdi
Tebrikler
Ne korkcan kız tanış beğenirler takıntı yapma kiloyu vercem nasılsa
Dışarda yürü daha iyi olur
Güzel vermeye başlamışsın tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?