- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
- 48
Evet degistirdim canim SagolSever kız okulda oyun etkinlik başka çocuklar eğlenir orda.
Düğünün tadını çıkar canım görüşürüz dönüşte inşallah
Çok iyi tebrikler
Süper canım yarın görürsün 7 yi
Geçen hafta kilosu - Bu hafta kilosu=Fark
Fark *100=sonuç
Sonuç/ geçen haftaki kilo
Çıkan sonuç misal 1.213.... sonuca 1.21 yaziyosun 1.215..... diyelim 1.22 yazıyorsun virgulden sonraki üçüncü rakam 5 ve üstü işe 2.rakamı bir üstüne yuvarlar
Tebrikler canım
Ay nikinmi değişti daha iyi olmuş tebrikler
Tebrik ederim canım Kolay gelsin
Iyiydi ama bir iki gündür yazmadı
Kilo alanlarda ceza verelim bari
Gelirim demi yok yok gelmiyim ben kilo yapar şimdi
Tebrikler
Ne korkcan kız tanış beğenirler takıntı yapma kiloyu vercem nasılsa
Dışarda yürü daha iyi olur
Güzel vermeye başlamışsın tekrar
Evet kuzum grip oldumcanim, merak ettim seni cok gecmis olsun gulum..
grip mi oldun, iyi misin simdi?
Tebriklerr
kiz ben 26 kilo verdimde bana biraz farkediliyor dediler1.5 ayda 4.800 gr gitmis ama giysilerimi denedim hala uzerime yapışıyor kp der ve esim disinda incelmissin devam et diyen de yok ayni duruyorsun diyorlar normal mi böyle olmasi ben 1 beden bile olsa incelmişimdir diye düşünmüştüm aynada kendimi daha ince görüyorum
Daha neler 26 kilo hadi 6 kiloda 1 beden incelsen bile en az 4 beden incelmis olman lazim yani moral bozmak icinmi yapıyorlarkiz ben 26 kilo verdimde bana biraz farkediliyor dediler
Normal canım daha sporu artirdikca inceleceksin hem bakma olumsuz konuşanlara sen eşini dinle sadece.1.5 ayda 4.800 gr gitmis ama giysilerimi denedim hala uzerime yapışıyor kp der ve esim disinda incelmissin devam et diyen de yok ayni duruyorsun diyorlar normal mi böyle olmasi ben 1 beden bile olsa incelmişimdir diye düşünmüştüm aynada kendimi daha ince görüyorum
Valla benimkilere katar sevinirler sahsen o kadar cok mutsuzlugumdan mutlu olacak insan varki etrafimdaNormal canım daha sporu artirdikca inceleceksin hem bakma olumsuz konuşanlara sen eşini dinle sadece.
Neden olumsuz konuşur insanlar Bilmem sanki bizim kilolu kalmamız onlara pozitif bişey katacakmis gibi
birde daha zayiflayamazsin diyenmiDaha neler 26 kilo hadi 6 kiloda 1 beden incelsen bile en az 4 beden incelmis olman lazim yani moral bozmak icinmi yapıyorlar
birde sporlaValla benimkilere katar sevinirler sahsen o kadar cok mutsuzlugumdan mutlu olacak insan varki etrafimda
Gecmis olsunkizlar sabah ogurerek uyandimmmm
midem bostu ama
sonra acile gittim
kalcalardan igne yedim
kucuk uyuyunca uyumusum
suanda cocuklarim ac ve ben yemegi isitmaya kalkamiyorum esimi bekliyorum
soguk soguk terliyorum ve yatiyorum
ishal kusma mide agrisi bas donmesi had safhada
Çok şükürKizlaaarrr ebru doğum yapmış
Benim 10 kilodan sonra fark etmeye başladılar 5 kilo çok bişey belli etmiyor gibi:))1.5 ayda 4.800 gr gitmis ama giysilerimi denedim hala uzerime yapışıyor kp der ve esim disinda incelmissin devam et diyen de yok ayni duruyorsun diyorlar normal mi böyle olmasi ben 1 beden bile olsa incelmişimdir diye düşünmüştüm aynada kendimi daha ince görüyorum
aaaaa fesatlara bakkiz ben 26 kilo verdimde bana biraz farkediliyor dediler
Az bekle zayıflayıncada çirkileşmişsin önceden daha güzeldin derlerbirde daha zayiflayamazsin diyenmi
yuzun çöker diyenmi
e hicbirsey yemezsen jayatin tadimi kalir diyenmi
yok o kadar vermis gibi durmuyorsun diyenmi:):):)
olumlu seylerin yaninda bunlar var
her birde amaaaa cok sarkarsiiiaan diye agiz bukenmi neler nelerr
kimseye aldirma
geçmiş olsun neden böyle oldun kikizlar sabah ogurerek uyandimmmm
midem bostu ama
sonra acile gittim
kalcalardan igne yedim
kucuk uyuyunca uyumusum
suanda cocuklarim ac ve ben yemegi isitmaya kalkamiyorum esimi bekliyorum
soguk soguk terliyorum ve yatiyorum
ishal kusma mide agrisi bas donmesi had safhada
nasıl gelmiş ne zaman gelmiş , benim niye haberim yok yaE-brulim canım gözünaydın miniğin gelmiş hoşgelmiş:)) Rabbim hayırlı, sağlıklı, ömürlü evlat eylesin, acısını göstermesin inşallah.
Gonca abla yazmış detayları bilmiyorum:)nasıl gelmiş ne zaman gelmiş , benim niye haberim yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?