canım snede ebruşun teli var mı ?Gonca abla yazmış detayları bilmiyorum:)
midemi usutmusum canim benceÇok şükür
Benim 10 kilodan sonra fark etmeye başladılar 5 kilo çok bişey belli etmiyor gibi:))
aaaaa fesatlara bak
Az bekle zayıflayıncada çirkileşmişsin önceden daha güzeldin derler
geçmiş olsun neden böyle oldun ki
WhatsApp grubu var ya canım ordangogo2405 abla ebruşun bebeği ne zaman oldu , sen nasıl öğrendin ,ayyy niye benim haberim yok ya
Sanada hayirli cumalar Demetim, Allah'a emanet ol canimSelam guzeller, hayirli cumalar:)
Mavibocuk rabbim mesut etsin, huzurlu guzel bir yuvan olsun insallah deniz gozlum
guzel su icmissin canim bugun tebrikler :)Bugun ki menüm
Kahvalti
2 yagsiz gevrek
7 zeytin
1 dilim peynir
Domates
Öğlen
1 kuru incir
2 ceviz
3 fındık
5 badem
3 y.k yogurt
Ara
1 cay bardagi leblebi
14 tane üzüm
Aksam
1 kepce corba
1 biber 1 patlican dolmasi zeytin yağlı
Salata
8 bardak su
15 dk zumba
canim harikasin aynen devam tebriklerrrrrBaşlangıç kilom:74
Geçen hafta:72,9
An itibariyle:71,8
oy oy oy Kadrisim sana triliceler feda olsun, bir iyiles de..gecen hafta 82
bu hafta 80
fark -2
%2.44
ve o 7 gorunmeliydiiii
hainnn 7
tebrikler canim benimGünaydın geçen hafta 53.2
Bu hafta 52.8
Fark -.400
benim esimde asla oglumuzu odamizda istemedi ilk gunden itibaren, cunku uyku problemi var.Aslinda butun gun ayakta aktif bir cocuk herseyi de denedim ama olmuyor ayri odasi olsa yada eşim birazcik taviz verse esim isik olmadan ses olnadan uyuyamiyor
harikasin cok tebrikler cnaimGecen hafta :81
Bugun : 79.6
Fark: 1,400 gr
sabit olmasi bile iyi Esram, neden bosluyorsun sne biziii :)Hepinizi tebrik ederim kızlar
Ben bu hafta sabit, hem sporsuzluk hemde regl nedeniyle neyseki artı değilim :))
canim benim tebriklerrGünaydın kızlar :) bu haftaki kilo bildirimi
Geçen hafta:62.5
Bu hafta:62.3
Fark:0.2
Yüzde:0.32
Özgemmm benimde aklım hep sizdekuzum foto çekimimde pazartesi olcak malesef kpss alan sınavı ertelendiği için bizde foto çekimimizi ertelemek zorunda kaldık amin inşallah kuzum Rabbim cümlemizin evine huzur mutluluk versin :) akın paşamı ve minik paşamı çookk öptüm :)
ben onu unutmustumcanim harikasin aynen devam tebriklerrrrr
oy oy oy Kadrisim sana triliceler feda olsun, bir iyiles de..
canim yine dinlenme ve karbonhidrat ogunu yap mutlaka..
tebrikler canim benim
benim esimde asla oglumuzu odamizda istemedi ilk gunden itibaren, cunku uyku problemi var.
Birkez uyandi mi saatlerce uyuyamiyor tekrar, o yuzden biz hep oglumla ayri odada takildik.
ise gittikleri icin zorlaniyorlar canim...
harikasin cok tebrikler cnaim
sabit olmasi bile iyi Esram, neden bosluyorsun sne biziii :)
canim benim tebriklerr
3 gun kaldi be Mervem, haydi hayirlisi haberlerini bekliyoruz canim
agla sen agla feyzoss bugun gozum ustunde hani menuuuuunereye küsüyosun oturur ağlarım vallaiyi ne yersem yiyim yazayım bari hergün. gidecem parka kahvaltımı az sonra yapayımda merak etme canım kaptanım :)
sana 200 jj, 100ia, 50de mekik cezasi hatuunnnnn, ohh kendimi bir iyi hissettim ki sormaaageçen hafta :79.8 (sanırım)
bu hafta : 80.2
Yawrukush bas cezayııııııı kendimi spora vericem happy_moon gibi olucam :)
supersin iste buuuuuukalkar kalkmaz basen hareketi çalıştımm...eritmem lazım o canavarları :)
insallah canim, hayirlisiylaKuzum iş başvuruları yapıyorum bi yer çıksın artık yaa misafirleri gönderdim tatil yapayım artık
bu hafta duzgun beslenemedin ona ragmen eksidesin, haydi biraz sIk disini bak ne guzel gidecek kilolarBildirim
Gecen hafta 78.0
Bu hafta 77.7
Yüzde 0'38
cok sevindim canim, daim olsun , hep guzel olsun iliskileriniz insallahKızlar sevgilimin kardeşi geldi cok sevdim onu bana biraz ailesiyle tanışmak için cesaret geldi biliyomusunuZ içten içe kiloluyum ya beni ya beğenmezlerse diye korku var
feyza spor yapmazsa asil saclarinaspor yerine benim saça asılmışsın sen , ne çok pataklıyon sen beni ,valla şikayet etcem seni özgemeYawrukush grupta şiddet var özgem bi el at şu işe :)
tebrikler BusemGh 62.0
Bh 61.7
F 300
Bu kadar benden maalesef. Odul ogunumu sabah yapacagim icin ogleden sonra degil.sabah tartildim
insallah sever ablam okulu, ay insallahhhhSever kız okulda oyun etkinlik başka çocuklar eğlenir orda.
Düğünün tadını çıkar canım görüşürüz dönüşte inşallah
Çok iyi tebrikler
Süper canım yarın görürsün 7 yi
Geçen hafta kilosu - Bu hafta kilosu=Fark
Fark *100=sonuç
Sonuç/ geçen haftaki kilo
Çıkan sonuç misal 1.213.... sonuca 1.21 yaziyosun 1.215..... diyelim 1.22 yazıyorsun virgulden sonraki üçüncü rakam 5 ve üstü işe 2.rakamı bir üstüne yuvarlar
Tebrikler canım
Ay nikinmi değişti daha iyi olmuş tebrikler
Tebrik ederim canım Kolay gelsin
Iyiydi ama bir iki gündür yazmadı
Kilo alanlarda ceza verelim bari
Gelirim demi yok yok gelmiyim ben kilo yapar şimdi
Tebrikler
Ne korkcan kız tanış beğenirler takıntı yapma kiloyu vercem nasılsa
Dışarda yürü daha iyi olur
Güzel vermeye başlamışsın tekrar
unutma guzellik bak 2 kilo gitti bu hafta..ben onu unutmustum
dogru canimm yapayim oyle iyiki soyledin
tebrikler ablalarin guzeli
cok gecmis olsun tekrardan canim, ihlamur falan ic.Evet kuzum grip oldum
Sağolasın canım benim
Şimdi iyiyim kuzumm
ooo hosgelmis 53lerr cok sevindim canimm, hedefe ulastin neredeyseGeçen hafta:54
Bu hafta:53.6
Fark:0.4
canim hep siyoruz ya disariya kulaklarini tika, sen amacina odaklan.1.5 ayda 4.800 gr gitmis ama giysilerimi denedim hala uzerime yapışıyor kp der ve esim disinda incelmissin devam et diyen de yok ayni duruyorsun diyorlar normal mi böyle olmasi ben 1 beden bile olsa incelmişimdir diye düşünmüştüm aynada kendimi daha ince görüyorum
eheheh su yazdiklarini okuyunca, birde sana bakinca hadi oradan diyip, kurekle vurasim geldi milletebirde daha zayiflayamazsin diyenmi
yuzun çöker diyenmi
e hicbirsey yemezsen jayatin tadimi kalir diyenmi
yok o kadar vermis gibi durmuyorsun diyenmi:):):)
olumlu seylerin yaninda bunlar var
her birde amaaaa cok sarkarsiiiaan diye agiz bukenmi neler nelerr
kimseye aldirma
hay allah usuttun mu acaba canim, firsat buldukca dinlen Kadris...kizlar sabah ogurerek uyandimmmm
midem bostu ama
sonra acile gittim
kalcalardan igne yedim
kucuk uyuyunca uyumusum
suanda cocuklarim ac ve ben yemegi isitmaya kalkamiyorum esimi bekliyorum
soguk soguk terliyorum ve yatiyorum
ishal kusma mide agrisi bas donmesi had safhada
bana fotosunu atarmsıın özgem:) aradım ama böyle bir numara yoktur diyor aramayı beceremedim galibafyzanur canim erken gelmis Ebrusun bebisi ama 2side iyiler.
Nosu var bizde gulum istiyorsan ozelden atarim.
Bebiste pek tatli gorsen, saclari bile varr, masallah :)
menüm birazdan gelecek bitanem , sporumu bitirmedim daha ,hemen tamamalayıp geliyorum :)agla sen agla feyzoss bugun gozum ustunde hani menuuuuu
takipteyiiiimmmmm ciniiiiimmmmm
sana 200 jj, 100ia, 50de mekik cezasi hatuunnnnn, ohh kendimi bir iyi hissettim ki sormaaa
supersin iste buuuuuu
insallah canim, hayirlisiyla
bizide ihmal etme..
bu hafta duzgun beslenemedin ona ragmen eksidesin, haydi biraz sIk disini bak ne guzel gidecek kilolar
cok sevindim canim, daim olsun , hep guzel olsun iliskileriniz insallah
feyza spor yapmazsa asil saclarinaKarKralicesi
spor yapar, menu yazarsa yedirtmem kuzumu kimseyeee
tebrikler Busem
insallah sever ablam okulu, ay insallahhhh
canim +49 ile basliyor nosu ya aynen o sekilde araman gerek.bana fotosunu atarmsıın özgem:) aradım ama böyle bir numara yoktur diyor aramayı beceremedim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?