günaydın canım ,napıyosun:)Günaydın:))))
kızartma ne kadardı ?Dünkü menüm biraz abarttım sanırım((
Sabah
Patates kızartması
Peynir 2 dilim
3 dilim ekmek
Yarım omlet
Ara:1 sıkma
Öğlen
5 kaşık patlıcan güveç
5 kaşık bulgur pilavı
1 dilim haşhaşlı tatlı
Ara:dondurma
Akşam:3 dilim börek
Su:12 bardak
Spor yapamadım tüm gün misafirlikteydik(((
Oglanla uğraşıyorum artik delirmek uzereyimnapıyosun canım :)
Kizartma yemeyebilirdin canim omlet 1 dilim peynir 1 dilim ekmek yiyebilirdin kahvaltidaDünkü menüm biraz abarttım sanırım((
Sabah
Patates kızartması
Peynir 2 dilim
3 dilim ekmek
Yarım omlet
Ara:1 sıkma
Öğlen
5 kaşık patlıcan güveç
5 kaşık bulgur pilavı
1 dilim haşhaşlı tatlı
Ara:dondurma
Akşam:3 dilim börek
Su:12 bardak
Spor yapamadım tüm gün misafirlikteydik(((
çokmu yaramaz :) özge 2Oglanla uğraşıyorum artik delirmek uzereyim
Hemde nasil bide acayip acayip huylar edindi 3 aydir evde camasir bile giymiyor altina defalrca uyardım küstüm ceza verdim aynı 1 haftadir da wc ye gidiyor kapinin oraya yapiyor cisini yada bile bile yere yapiyor gece uyumuyor surkli inat pesinde cok yıprandım kimse yanimda degil yardimci olmak soyle dursun ben kötü yetistiriyormusumçokmu yaramaz :) özge 2
kaç yaşında canım?kardeşi felan varsa onu kıskanıyor olabilir.kimsenin dediğini takma ,annelik çok kolaysa kendileri yapsın ozaman .anca moral bozuyor insanlar,destek olmak varken . başkalarına sıkma canını . böyle devam ederse bir psikoloğa götür bence,yardım şart olabilirHemde nasil bide acayip acayip huylar edindi 3 aydir evde camasir bile giymiyor altina defalrca uyardım küstüm ceza verdim aynı 1 haftadir da wc ye gidiyor kapinin oraya yapiyor cisini yada bile bile yere yapiyor gece uyumuyor surkli inat pesinde cok yıprandım kimse yanimda degil yardimci olmak soyle dursun ben kötü yetistiriyormusum
3 yasinda suan tek cocuk ve hic yasiti yok yegenlerimde aralarina almıyorlar kucuk diye o kadar cok yorum yapiloyor ki cocuguma aslinda cok zeki ve sevecendir.bakalim olmazsa götüreceğim ama bence cocukta sorrun yok etraftda sorun sirf bu yuzden kimseyle görüşmüyorum krndi cocuklari kat ve kat fazlasini yapiyorlar o goxe gozukmuyor benim oglumun aglamasi ve inadi goze carpiyorkaç yaşında canım?kardeşi felan varsa onu kıskanıyor olabilir.kimsenin dediğini takma ,annelik çok kolaysa kendileri yapsın ozaman .anca moral bozuyor insanlar,destek olmak varken . başkalarına sıkma canını . böyle devam ederse bir psikoloğa götür bence,yardım şart olabilir
ozaman arkadaşı olmadığı için can sıkıntısından yapıyordur canım .çocuk parkına felan götürüyomusun,orda yaşıtı olan arkadaşlar bulur ,enerjisini atardı . çocuğunun istediği şeyleri yapıp yapmamaya kendin duruma göre karar verirsin ,ne demek hiç bir şeyi yapma asıl ozaman psikolojisi bozulur bence.3 yasinda suan tek cocuk ve hic yasiti yok yegenlerimde aralarina almıyorlar kucuk diye o kadar cok yorum yapiloyor ki cocuguma aslinda cok zeki ve sevecendir.bakalim olmazsa götüreceğim ama bence cocukta sorrun yok etraftda sorun sirf bu yuzden kimseyle görüşmüyorum krndi cocuklari kat ve kat fazlasini yapiyorlar o goxe gozukmuyor benim oglumun aglamasi ve inadi goze carpiyor
Cocugun dedigi hic birseyi yapmayacakmisim aglarsa aglasinmis ilerde sorumsuz olur mus is bulamaz okuyamazmis psikolojimi bozdular kayinvalidemse tam tersi herseyi ni yapiyor ne isterse arada kaldim.
Park uzak elimden geldigince goturmeye çalışıyorum iyice şaşırdım artıkozaman arkadaşı olmadığı için can sıkıntısından yapıyordur canım .çocuk parkına felan götürüyomusun,orda yaşıtı olan arkadaşlar bulur ,enerjisini atardı . çocuğunun istediği şeyleri yapıp yapmamaya kendin duruma göre karar verirsin ,ne demek hiç bir şeyi yapma asıl ozaman psikolojisi bozulur bence.
gün sayıyorum ablişimGunaydin canlar, keyifli haftasonlari:)
@Asyaca hos geldin guzelim
asya_01 nasilsin bahar gozlum?:)
@haeshin evde ingilizce ogretmeni var, istifade etsene guzellik
@abesle_istigal nasil oldun canim, daha iyisindir insallah.
başka diyecek bir şey aklıma gelmedi canım,enerjisini attıracak oyunlar lazım bence .Allah yardımcın olsun ,bazı çocuklar gerçekten çok zor oluyor .daha çokta küçükPark uzak elimden geldigince goturmeye çalışıyorum iyice şaşırdım artık
Sagol canim insallah düzelirbaşka diyecek bir şey aklıma gelmedi canım,enerjisini attıracak oyunlar lazım bence .Allah yardımcın olsun ,bazı çocuklar gerçekten çok zor oluyor .daha çokta küçük
inşallah canım,sabretmeye çalışSagol canim insallah düzelir
sanada canım :)günaydın hayırlı haftasonları
naberrsanada canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?