menün çok güzel olmuş :) ev kadınları zayıflayamadığına göre sporun sayılmazdünkü menüm
1 çeri domates
3-4 çiğ badem
1 nescafe
ögle
bir kase mercimek corbası
izmir köfte
2 kaşık pilav
yoğurt
1nescafe
akşam
1kase ayran aşı
1avuc leblebi
4lt su
spor yapamadımda. evi indirdim kaldırdım spor olabilirmi
iyilik.kuzenin kınası var elbise bulamadım ya gitmesemmikinaberr
sen nereyi kazanmıştın ya
kaydını yaptırdınmı?
cok sıcaktı cok terledim beaaaamenün çok güzel olmuş :) ev kadınları zayıflayamadığına göre sporun sayılmaz
anaaa benim şeyim var oraya bak isterseniyilik.kuzenin kınası var elbise bulamadım ya gitmesemmikielektronörofizyoloji kazandım
neyin var anlamadım kız :) hacettepede okuycam .kına 1.5 hafta sonra,internette bile istediğim gibi bişey yok.44,46 beden olmak çok zormuşcok sıcaktı cok terledim beaaaa
anaaa benim şeyim var oraya bak istersen
reklamamı girerki
ne zaman bugünmü?kınası.
nirde okucan. hayırlı olsun canım
Ayy çok şükür kuzum :)evet canim 36. haftada gelmis Elif kizimiz:)
ama cok sukur Ebru da bebiste iyiler Mervem:)
Inşallah kuzum:)Canim teşekkür ediyorum. Halledicez tabikii
sağ ol bitanem :)nasılsın ,hala streslimisinfyzanur canım hayırlı olsun kuzum:)
giyim üzerine.neyin var anlamadım kız :) hacettepede okuycam .kına 1.5 hafta sonra,internette bile istediğim gibi bişey yok.44,46 beden olmak çok zormuş
linki atsanagiyim üzerine.
ne tür bi model arıyosun?
Ah kuzum stres benim göbek adımsağ ol bitanem :)nasılsın ,hala streslimisin
6 adetkızartma ne kadardı ?
Kahvaltı yaptık biraz geç oldu şimdi temizliğe girişicem bizim minişi uyutim ondan sonra iş yaptırmıyor yoksa:))günaydın canım ,napıyosun:)
Evet canım haklısın dün ödül günü diye canım ne istiyosa yedim patates kızartmasınıda sadece ödül günü yiyorum bundan sonra bakalım daha ćok dikkat etmekte fayda var:))Kizartma yemeyebilirdin canim omlet 1 dilim peynir 1 dilim ekmek yiyebilirdin kahvaltida
Aksamda 1 dilim börek le gecistirebilirdin illakin salata veya yogurt vardir onunla beraber dondurmayi da 1 2 catal alabilirdin
Birazdan fazla abartı olmuş canım bugün spor yapıp az yiyerek telafi edebilirsinDünkü menüm biraz abarttım sanırım((
Sabah
Patates kızartması
Peynir 2 dilim
3 dilim ekmek
Yarım omlet
Ara:1 sıkma
Öğlen
5 kaşık patlıcan güveç
5 kaşık bulgur pilavı
1 dilim haşhaşlı tatlı
Ara:dondurma
Akşam:3 dilim börek
Su:12 bardak
Spor yapamadım tüm gün misafirlikteydik(((
Hemde nasil bide acayip acayip huylar edindi 3 aydir evde camasir bile giymiyor altina defalrca uyardım küstüm ceza verdim aynı 1 haftadir da wc ye gidiyor kapinin oraya yapiyor cisini yada bile bile yere yapiyor gece uyumuyor surkli inat pesinde cok yıprandım kimse yanimda degil yardimci olmak soyle dursun ben kötü yetistiriyormusum
Canım TV de süper dadı diye bi program çıkıyo tavsiye ederim. Kvalidenle açıkça konuş her istediğini yapmasın tabi esininde destek olması gerekiyor. Birde oyuncu anne diye bir kitap var tavsiye ederim.3 yasinda suan tek cocuk ve hic yasiti yok yegenlerimde aralarina almıyorlar kucuk diye o kadar cok yorum yapiloyor ki cocuguma aslinda cok zeki ve sevecendir.bakalim olmazsa götüreceğim ama bence cocukta sorrun yok etraftda sorun sirf bu yuzden kimseyle görüşmüyorum krndi cocuklari kat ve kat fazlasini yapiyorlar o goxe gozukmuyor benim oglumun aglamasi ve inadi goze carpiyor
Cocugun dedigi hic birseyi yapmayacakmisim aglarsa aglasinmis ilerde sorumsuz olur mus is bulamaz okuyamazmis psikolojimi bozdular kayinvalidemse tam tersi herseyi ni yapiyor ne isterse arada kaldim.
Canım instagram da iremin sayfası var tikirtibutik diye ve benim kardeşimin de sayfası var stilbuyukbeden diye bi bak.neyin var anlamadım kız :) hacettepede okuycam .kına 1.5 hafta sonra,internette bile istediğim gibi bişey yok.44,46 beden olmak çok zormuş
en güzeli umursamamak canım :)iyi yapıyosunAh kuzum stres benim göbek adımvallaha akrabalardan bıktım yaw ben tek herşeyi hallederim diye düşünüyorum :) ama şuan iyim kuzum kimseyi umursamıyorum:)
çok değilmiş gülüm :)6 adet
ireminkiler 42 bedene kadar canım , senin kardeşininkine bakıyorum hemen :)Birazdan fazla abartı olmuş canım bugün spor yapıp az yiyerek telafi edebilirsin
Canım TV de süper dadı diye bi program çıkıyo tavsiye ederim. Kvalidenle açıkça konuş her istediğini yapmasın tabi esininde destek olması gerekiyor. Birde oyuncu anne diye bir kitap var tavsiye ederim.
Canım instagram da iremin sayfası var tikirtibutik diye ve benim kardeşimin de sayfası var stilbuyukbeden diye bi bak.
Tesekkur ederim cok sukur iyiyim sen nasilsin abla hersey yolundami?Hoşgeldin canım nasılsın
Hosbuldum canim.Sukurler olsun ben iyiyim sen nasilsin? iyi oldu hersey gonlumuzce oldu cok sukur :)Hoşgeldin canım nasılsın :) düğün nasıldı :)
Hosbuldum canim .dugun iyi gecti .evet sukurler olsun hersey yolunda sen nasilsin? cocuklar nasil?Odullerde tam odul olmus @haeshin bu hafta 1 kilo gider senden :)
canim benim daha iyice misin?
Kuzum hosgeldin nasilsin, dugun nasil gecti, her sey yolunda mi?
evet canim 36. haftada gelmis Elif kizimiz:)
ama cok sukur Ebru da bebiste iyiler Mervem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?