Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menün çok güzel olmuş :) ev kadınları zayıflayamadığına göre sporun sayılmaz

menün çok güzel olmuş :) ev kadınları zayıflayamadığına göre sporun sayılmaz
cok sıcaktı cok terledim beaaaa
iyilik.kuzenin kınası var elbise bulamadım ya gitmesemmikielektronörofizyoloji kazandım
anaaa benim şeyim var oraya bak istersen
reklamamı girerki
ne zaman bugünmü?kınası.

nirde okucan. hayırlı olsun canım

cok sıcaktı cok terledim beaaaa

anaaa benim şeyim var oraya bak istersen
reklamamı girerki
ne zaman bugünmü?kınası.

nirde okucan. hayırlı olsun canım
neyin var anlamadım kız :) hacettepede okuycam .kına 1.5 hafta sonra,internette bile istediğim gibi bişey yok.44,46 beden olmak çok zormuş

Kizartma yemeyebilirdin canim omlet 1 dilim peynir 1 dilim ekmek yiyebilirdin kahvaltida
Aksamda 1 dilim börek le gecistirebilirdin illakin salata veya yogurt vardir onunla beraber dondurmayi da 1 2 catal alabilirdin
Evet canım haklısın dün ödül günü diye canım ne istiyosa yedim patates kızartmasınıda sadece ödül günü yiyorum bundan sonra bakalım daha ćok dikkat etmekte fayda var:))

Birazdan fazla abartı olmuş canım bugün spor yapıp az yiyerek telafi edebilirsin

Canım TV de süper dadı diye bi program çıkıyo tavsiye ederim. Kvalidenle açıkça konuş her istediğini yapmasın tabi esininde destek olması gerekiyor. Birde oyuncu anne diye bir kitap var tavsiye ederim.
neyin var anlamadım kız :) hacettepede okuycam .kına 1.5 hafta sonra,internette bile istediğim gibi bişey yok.44,46 beden olmak çok zormuş
Canım instagram da iremin sayfası var tikirtibutik diye ve benim kardeşimin de sayfası var stilbuyukbeden diye bi bak.

Ah kuzum stres benim göbek adım vallaha akrabalardan bıktım yaw ben tek herşeyi hallederim diye düşünüyorum :) ama şuan iyim kuzum kimseyi umursamıyorum:)
en güzeli umursamamak canım :)iyi yapıyosun
çok değilmiş gülüm :)
ireminkiler 42 bedene kadar canım , senin kardeşininkine bakıyorum hemen :)

Hosbuldum canim .dugun iyi gecti .evet sukurler olsun hersey yolunda sen nasilsin? cocuklar nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…