dondurma gibi erimissin valla :)))dün 80.2 çıktım
bugün 79.3 noluyo bana ,1 günde eridim
Ben fatos 29 yaşında 1 cocuk annesiyimAramiza yeni gelen arkadaslar olmus hosgeldiniz Ben Arzu 20 yasindayim kendinizi tanitirsaniz sevinirim tanismis oluruz :))
Canım bakır siyah saça tutmazki saçın rengini açıp sürmen gerek onuda ancak kuaförler yaparsiyah saçıma bakır boya sürdüm saç yine siyah oldu ,kazıtacam kökten
Canım meraba ben fikriye bana nikimlede hitabedebilirsin benimde 1 yaşında kızım var tanıştığıma memnun oldumAramiza yeni gelen arkadaslar olmus hosgeldiniz Ben Arzu 20 yasindayim kendinizi tanitirsaniz sevinirim tanismis oluruz :))
benim kuaförde bile tutmadı saçlarım çok siyah oysa çok istemiştimCanım bakır siyah saça tutmazki saçın rengini açıp sürmen gerek onuda ancak kuaförler yapar
halamın ismi çok severim :)Canım meraba ben fikriye bana nikimlede hitabedebilirsin benimde 1 yaşında kızım var tanıştığıma memnun oldum
Bende oldum olası ismimi hiç beğenmem bir ara mahkemeye değiştirmeyi bile düşünmedim değil hanihalamın ismi çok severim :)
Bende oldum olası ismimi hiç beğenmem bir ara mahkemeye değiştirmeyi bile düşünmedim değil hani
tecrübeyle sabittirCanım bakır siyah saça tutmazki saçın rengini açıp sürmen gerek onuda ancak kuaförler yapar
Canım meyve ye mesela üzüm karpuz gibi tatlı isteğini fazlasıyla bastırıyor enazından benimkini bastırıyorkızlar moralim çok bozuk bugun diyetimede uyamadım eşimle tartıştık çikolata veya tatlı yemezsem stresim geçmeyecekne yapabilirim nasıl bastırabilirim tatlı istegini
tamam üzüm var yiyeyim birazCanım meyve ye mesela üzüm karpuz gibi tatlı isteğini fazlasıyla bastırıyor enazından benimkini bastırıyor
Yada çok canın ćektiyse sütlü muhallebi falan da olabilirCanım meyve ye mesela üzüm karpuz gibi tatlı isteğini fazlasıyla bastırıyor enazından benimkini bastırıyor
Bende iyim kuzum :)Hosbuldum canim.Sukurler olsun ben iyiyim sen nasilsin? iyi oldu hersey gonlumuzce oldu cok sukur :)
Tatlım benim tatlı krizlerimi mistik çay çok güzel önledi doğuşun. Ama şuan sana tarçınlı süt önerebilirimkızlar moralim çok bozuk bugun diyetimede uyamadım eşimle tartıştık çikolata veya tatlı yemezsem stresim geçmeyecekne yapabilirim nasıl bastırabilirim tatlı istegini
Yada çok canın ćektiyse sütlü muhallebi falan da olabilir
şuan markete bile gitmek istemiyorum bıktım sogudum artık hayattanTatlım benim tatlı krizlerimi mistik çay çok güzel önledi doğuşun. Ama şuan sana tarçınlı süt önerebilirim
Ah canım bence hiçte öyle düşünme. Elbette inişler çıkışlar olacak. Hatta sıkıntılar geldimi üst üste gelir dahada boğar insanı ama sen şunu unutma en değerli sensin senden değerli başka kimse yok senin için buna eşin annen baban çocugun candostun da dahil en değerli sensin ve sen kendini seveceksin ki hayattan zevk alasınşuan markete bile gitmek istemiyorum bıktım sogudum artık hayattan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?