- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
- 48
tamamazimli anne heleki şuan canın sıkkın oldugu için giyin üstünü ve dışarı çık tak kulaklıkları yürüyüş yap gelirkende marketr uğra al sütünü tarçını mistik çayını eve gel aç bi komedi filmi izle yada hareketli müzik aç oyna rahatla temiz havadan güzeli yok canım :)
Ohh süpersin tatlım
Kızlar bilin bakalım düğün öncesi ne oldu çok şanslı bir insanım yaaa ağlasam mı gülsem mi
kızlar moralim çok bozuk bugun diyetimede uyamadım eşimle tartıştık çikolata veya tatlı yemezsem stresim geçmeyecekne yapabilirim nasıl bastırabilirim tatlı istegini
Herkese merhabalar canlarim,
Nasil geciyor gununuz, biz yeni kalktik, kahvalti edecegiz, sonra gelecegimmm:)
Operim her birinizi...
gün sayıyorum ablişimsen naspıyorsun nasılsın
Ablamın sancısı tutmuş 2. Yiğen geliyor ablaNe oldu canisi?:)
Ablamın sancısı tutmuş 2. Yiğen geliyor abla
Bazen kipir kipir bazen de tık yok ablis.boyuna yatıyorum ablacim ya sosyal hayat sıfır bi hastaneye gidiyorum o kadar.en son bayram da ciktim dışarı ev ziyaret ine gezmeye falan.hayirlisi yla son aylarda gecseGunlerin nasil geciyor guzellik, pasamiz iyice hareketlendi mi?:)
Bazen kipir kipir bazen de tık yok ablis.boyuna yatıyorum ablacim ya sosyal hayat sıfır bi hastaneye gidiyorum o kadar.en son bayram da ciktim dışarı ev ziyaret ine gezmeye falan.hayirlisi yla son aylarda gecse
Evet abla dikkat ediyorum ama yata yata sistim ya.geçenlerde şekerim yükseldi bir o sıkıntılı oldu.bel ağrısından yemek yapamıyorum çoğu zamanGecer hepsi, bir bakmissin kucaginda:) Guzel besleniyorsun degil mi canimin ici?:)
Yolunda çok şükür canım.Tesekkur ederim cok sukur iyiyim sen nasilsin abla hersey yolundami?
Ay hayır olsun inşallah noldu canımKızlar bilin bakalım düğün öncesi ne oldu çok şanslı bir insanım yaaa ağlasam mı gülsem mi
Abla bebiş bizi kandırdı vazgeçmiş gelmekten:) Allah razı olsun ablacımm:)Oooo hos gelsin sefalar getirsin:) Kolay gecer insallah, saglikla kucaginiza alirsiniz kuzum. Dualarim ablanla.
Ablacım bizim bebiş bizi kandırdı gelecem diye ablama sancı vermiş şimdi birşeyi yokYolunda çok şükür canım.
Ay hayır olsun inşallah noldu canım
Evet abla dikkat ediyorum ama yata yata sistim ya.geçenlerde şekerim yükseldi bir o sıkıntılı oldu.bel ağrısından yemek yapamıyorum çoğu zaman
Ablacım bizim bebiş bizi kandırdı gelecem diye ablama sancı vermiş şimdi birşeyi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?