Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tamam

kızlar moralim çok bozuk bugun diyetimede uyamadım eşimle tartıştık çikolata veya tatlı yemezsem stresim geçmeyecek ne yapabilirim nasıl bastırabilirim tatlı istegini

Stresin ilaci egzersiz canim. Mavibocuk un onerdigi gibi tempolu bir yuruyus sonrasi stresin de stres nedeniyle yeme istegin de kalmaz. Enerjin ve motivasyonun yukselir:)

Gunlerin nasil geciyor guzellik, pasamiz iyice hareketlendi mi?:)
Bazen kipir kipir bazen de tık yok ablis.boyuna yatıyorum ablacim ya sosyal hayat sıfır bi hastaneye gidiyorum o kadar.en son bayram da ciktim dışarı ev ziyaret ine gezmeye falan.hayirlisi yla son aylarda gecse

Bazen kipir kipir bazen de tık yok ablis.boyuna yatıyorum ablacim ya sosyal hayat sıfır bi hastaneye gidiyorum o kadar.en son bayram da ciktim dışarı ev ziyaret ine gezmeye falan.hayirlisi yla son aylarda gecse

Gecer hepsi, bir bakmissin kucaginda:) Guzel besleniyorsun degil mi canimin ici?:)

Evet abla dikkat ediyorum ama yata yata sistim ya.geçenlerde şekerim yükseldi bir o sıkıntılı oldu.bel ağrısından yemek yapamıyorum çoğu zaman

Sen hamaratsin biliyorum, seviyorsun emek harcanan yemekleri ama soyle vakit almayan pratik seyler yap ye gulum. Ihmal etme kendini.

Kizlar menumuvereyim sonra 2 günlük gecmisi okuyacagim
Sabah
9 zeytin
2.5 yumurta peynirli soganli omlet
4 ince biber
Bol.peynir
Cig fistik
Kahve
Aksam
2 kucuk kefal
Salata
Barbunya
Yogurt
Kahve
Su 4 lt
Spor 30 dk yuzme omuzlarim agriyor mutluluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…