- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
gözünüz aydın diycektim bebiş vazgeçmişAblamın sancısı tutmuş 2. Yiğen geliyor abla
Canim bundan sonrasi icin allah yardimcin olsun dugununu icine sindirsin hersey aksamadan aksin gitsin insallah. Sinavin iyi gecmistir umarim bilmiyorum belki yazmissindir.Günaydın kızlar :) bu haftaki kilo bildirimi
Geçen hafta:62.5
Bu hafta:62.3
Fark:0.2
Yüzde:0.32
Özgemmm benimde aklım hep sizdekuzum foto çekimimde pazartesi olcak malesef kpss alan sınavı ertelendiği için bizde foto çekimimizi ertelemek zorunda kaldık amin inşallah kuzum Rabbim cümlemizin evine huzur mutluluk versin :) akın paşamı ve minik paşamı çookk öptüm :)
Düğün öncesi iyi heyecan olmuş İnşallah bekler düğünün bitişiniAblacım bizim bebiş bizi kandırdı gelecem diye ablama sancı vermiş şimdi birşeyi yok
Evet canim da iste benim gecen haftalardaki hatalarimdan dolayi aslinda coktan mezundumm. Cok duraklamalarim oldu benimde 15 eylulde tam bir yil dolacak diyetimde.Bence cok guzel canim haftada 300 gr hicte az degil ben odem vsyle 11 gunde 1 400 verebilmişim dr um az az ama saglikli vermek gerekiyor dedi asla pes etmek yok baz zaman gelecek hic veremeyeceksin vucudun korumaya alacak kendini dedi annem ilk ay 6 ikinci 2 kilo verdi simdi sadece 500 gr verebilmis
Yani kadris sen abartiyosun 26 kilocuk gitmis hafif daralma var tabikisi de ama yani herkeşlerin verebilecee bi kilo uane sonuctakiz ben 26 kilo verdimde bana biraz farkediliyor dediler
Babam karpuz yemiyorum diye seninki de hayat ni dedi banabirde daha zayiflayamazsin diyenmi
yuzun çöker diyenmi
e hicbirsey yemezsen jayatin tadimi kalir diyenmi
yok o kadar vermis gibi durmuyorsun diyenmi:):):)
olumlu seylerin yaninda bunlar var
her birde amaaaa cok sarkarsiiiaan diye agiz bukenmi neler nelerr
kimseye aldirma
Bu nasil menu hangi obur yemis bunlari cik cik cikhaeshin menusuuu
Sabah
2 yumurta
Peynir
1 parca hashasli corek
1 dilim visnwli pasta
Ogle
Dondurma
Aksam
3 dilim su boregi
Spor 30 dk yuzme
Su 4 lt gecti borekler yakti
elimden geldiğince yapıyorum ablişim ama arada kaçıyor tabi.sağlıklıca yavrumuza kavuşsak hayırlısıyla bugünler geçer elbetSen hamaratsin biliyorum, seviyorsun emek harcanan yemekleri ama soyle vakit almayan pratik seyler yap ye gulum. Ihmal etme kendini.
bende onu diyorum bu ne bicim bir menu yaaaa :)Bu nasil menu hangi obur yemis bunlari cik cik cik
Demetim o pes etti artik egleniyor halimle ingilizce ogretmek gibi derdi yok:)))Gunaydin canlar, keyifli haftasonlari:)
@Asyaca hos geldin guzelim
asya_01 nasilsin bahar gozlum?:)
haeshin evde ingilizce ogretmeni var, istifade etsene guzellik
abesle_istigal nasil oldun canim, daha iyisindir insallah.
canim sen hayirlisiyla dogum yap da beraber kilolari veririz :)elimden geldiğince yapıyorum ablişim ama arada kaçıyor tabi.sağlıklıca yavrumuza kavuşsak hayırlısıyla bugünler geçer elbet
Hiçbende onu diyorum bu ne bicim bir menu yaaaa :)
inşallahhh gülümm iple çekiyorum.inşallah görürüz o günleride.canim sen hayirlisiyla dogum yap da beraber kilolari veririz :)
iste sporun gucu :)dün 80.2 çıktım
bugün 79.3 noluyo bana ,1 günde eridim
canim iyi gecti sukur, okulla ilgili kurallari vs ogrendik.toplantı nasıl geçti özgem
oduller tam odul olmus canim.Dünkü menüm biraz abarttım sanırım((
Sabah
Patates kızartması
Peynir 2 dilim
3 dilim ekmek
Yarım omlet
Ara:1 sıkma
Öğlen
5 kaşık patlıcan güveç
5 kaşık bulgur pilavı
1 dilim haşhaşlı tatlı
Ara:dondurma
Akşam:3 dilim börek
Su:12 bardak
Spor yapamadım tüm gün misafirlikteydik(((
ehehe adimiz cikti :)çokmu yaramaz :) özge 2
canim dikkat cekmeye calisiyor olabilir.Hemde nasil bide acayip acayip huylar edindi 3 aydir evde camasir bile giymiyor altina defalrca uyardım küstüm ceza verdim aynı 1 haftadir da wc ye gidiyor kapinin oraya yapiyor cisini yada bile bile yere yapiyor gece uyumuyor surkli inat pesinde cok yıprandım kimse yanimda degil yardimci olmak soyle dursun ben kötü yetistiriyormusum
buyuk cocuklar pek kucukleri aralarina istemiyorlar:)3 yasinda suan tek cocuk ve hic yasiti yok yegenlerimde aralarina almıyorlar kucuk diye o kadar cok yorum yapiloyor ki cocuguma aslinda cok zeki ve sevecendir.bakalim olmazsa götüreceğim ama bence cocukta sorrun yok etraftda sorun sirf bu yuzden kimseyle görüşmüyorum krndi cocuklari kat ve kat fazlasini yapiyorlar o goxe gozukmuyor benim oglumun aglamasi ve inadi goze carpiyor
Cocugun dedigi hic birseyi yapmayacakmisim aglarsa aglasinmis ilerde sorumsuz olur mus is bulamaz okuyamazmis psikolojimi bozdular kayinvalidemse tam tersi herseyi ni yapiyor ne isterse arada kaldim.
sonrada bu gunleri arayacaksin asyam ben diyim sana :))gün sayıyorum ablişimsen naspıyorsun nasılsın
guzel olmus kuzum :)dünkü menüm
1 çeri domates
3-4 çiğ badem
1 nescafe
ögle
bir kase mercimek corbası
izmir köfte
2 kaşık pilav
yoğurt
1nescafe
akşam
1kase ayran aşı
1avuc leblebi
4lt su
spor yapamadımda. evi indirdim kaldırdım spor olabilirmi
elbise yok diye gidilmez mi hic kuzum alemsinnn :)iyilik.kuzenin kınası var elbise bulamadım ya gitmesemmikielektronörofizyoloji kazandım
ohh en sonunda umursama guzelim :)Ah kuzum stres benim göbek adımvallaha akrabalardan bıktım yaw ben tek herşeyi hallederim diye düşünüyorum :) ama şuan iyim kuzum kimseyi umursamıyorum:)
Memnun oldum FatosBen fatos 29 yaşında 1 cocuk annesiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?