Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugün menüm
sabah : menemen
2kk peynir
4zeytin
2 dilim ekmek
2çk reçel

ara: 1.5 etiform
üzüm

öğlen: karppuz
2dilim ekmek
sucuklu yumurta
az peynir

akşam: güveçte patlıcan
yoğurt
1dilim ekmek

ara: üzüm

su: 1.5litre daha içiyorum

spor : 400 adet stepper üzerinde yürüyüş
60 ar adet kol çalışma
200 adet basen çalışma
50 adet ayakta mekik
Yawrukush

Canim bundan sonrasi icin allah yardimcin olsun dugununu icine sindirsin hersey aksamadan aksin gitsin insallah. Sinavin iyi gecmistir umarim bilmiyorum belki yazmissindir.

Evet canim da iste benim gecen haftalardaki hatalarimdan dolayi aslinda coktan mezundumm. Cok duraklamalarim oldu benimde 15 eylulde tam bir yil dolacak diyetimde.

Babam karpuz yemiyorum diye seninki de hayat ni dedi bana hahaha ki ben 44 den 38 e dustum 38 in icinde donuyorum resmen ucuyorum mutluluktan ama karpuz olmadan hayatin anlami mi var

Sen hamaratsin biliyorum, seviyorsun emek harcanan yemekleri ama soyle vakit almayan pratik seyler yap ye gulum. Ihmal etme kendini.
elimden geldiğince yapıyorum ablişim ama arada kaçıyor tabi.sağlıklıca yavrumuza kavuşsak hayırlısıyla bugünler geçer elbet

dün 80.2 çıktım
bugün 79.3 noluyo bana ,1 günde eridim
iste sporun gucu :)

toplantı nasıl geçti özgem
canim iyi gecti sukur, okulla ilgili kurallari vs ogrendik.
ne zaman okula birakicagiz, oglen yemegi vakti ne zaman, neler alinacak okul icin vs vs vs :)

oduller tam odul olmus canim.
yarindan itibaren spor, duzenli beslenmeyle duzene girersin :)

çokmu yaramaz :) özge 2
ehehe adimiz cikti :)

canim dikkat cekmeye calisiyor olabilir.
donem donem boyle seyler yapiyorlar.
birde benim ne zaman oglumun yaptigi davranislar gozume batsa dikkat ediyorum kendime ben biraz stresli vs oluyorum ve cocuk kucuk bir sey bile yapsa buyutebiliyorum.
sende sakin kalmaya calis canim.

buyuk cocuklar pek kucukleri aralarina istemiyorlar:)
benim sana tavsiyem asla cocugunla olan ilsikine, senin dogrularina baskalarinin yorum yapmasina, mudahil olmasina izin verme.
genelde buyukler her seye yorum yapiyorlar.
ben soyle yapiyorum onlari kirmadan tabi haklisiniz vs deyip, kendi bildigimi uyguluyorum:)
ya da bir kriz vs aninda sadece cocugumla kalacgim bir yere gecip ikimiz yalnizken sorunu halletmeye calisiyorum :)

gün sayıyorum ablişim sen naspıyorsun nasılsın
sonrada bu gunleri arayacaksin asyam ben diyim sana :))

guzel olmus kuzum :)

iyilik.kuzenin kınası var elbise bulamadım ya gitmesemmikielektronörofizyoloji kazandım
elbise yok diye gidilmez mi hic kuzum alemsinnn :)

Ah kuzum stres benim göbek adım vallaha akrabalardan bıktım yaw ben tek herşeyi hallederim diye düşünüyorum :) ama şuan iyim kuzum kimseyi umursamıyorum:)
ohh en sonunda umursama guzelim :)

Bundan boyle menulerimi yazicam InsaAllah bide kaptanim Yawrukush eger musadeniz varsa bu cuma mezun olmayi istiyorum . Tam olarak hangi kiloda mezun ola biliyorum sana zahmet benim icin yazarmisin?
Bu günkü Menüm:
Kahvaltıdan önce : 10 adet siyah üzzüm
Kahvaltı : 3 çatal peynirli omlet , biraz peynir , biraz tereyag , 2 ceviz , 1 salatalik , 1 dilim çavdar ekmek.
Ara : 1 bardak süt .
Öğlen : 1 kase salata , 3 parça tavuk izgara .
Ara : 1 bardak az tuzlu naneli ayran .
Akşam : 1 kase kırmızı mercimek çorbası .
Ara : 10 adet tuzsuz yağsız patlamis mısır .
Su : 3.5 litre
Yeşil çay : 2 fincan
Spor : 1 saat tempolu koşu bandında yürüyüş , 35 dakika egzersiz , 2000 zıplama .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…