Bende canim cok memnun oldumCanım meraba ben fikriye bana nikimlede hitabedebilirsin benimde 1 yaşında kızım var tanıştığıma memnun oldum
Bende canim cok memnun oldumCanım meraba ben fikriye bana nikimlede hitabedebilirsin benimde 1 yaşında kızım var tanıştığıma memnun oldum
Cok sukur :))Bende iyim kuzum :)
Cok merak etdim acaba ne oldu ???Kızlar bilin bakalım düğün öncesi ne oldu çok şanslı bir insanım yaaa ağlasam mı gülsem mi
Cok gecmis olsunsabah
2dilim tbe
az peynir
1yumurta
ogle
4yk makarna
2pirzola kucuk
aksam
bir parca peynir
2zeytin
karin agrim devam ediyo
ishal ilaci verdi dr.
bakalim ne olcakkk
buradayım canımKimsecikler yokmuyaa ben geldigimde herkes kaciyorrr
Bende burdayimda gozlerim uykudan kapaniyor II)buradayım canım
kız uyuyacaksında niye milleti çagırıyon :)Bende burdayimda gozlerim uykudan kapaniyor II)
ne bileyim yaa konusmak istedimkız uyuyacaksında niye milleti çagırıyon :)
konuşalım canım :)ne bileyim yaa konusmak istedim
Bebeğim hesapladım senin kilonu 47.38 yani 47.3 le mezun olabiliyorsun ama izin iki hafta en az listeye bu hafta değil önümüzdeki hafta doncen. Kaç kilo oldun şimdi.ne bileyim yaa konusmak istedim
mezun olmak derkenBebeğim hesapladım senin kilonu 47.38 yani 47.3 le mezun olabiliyorsun ama izin iki hafta en az listeye bu hafta değil önümüzdeki hafta doncen. Kaç kilo oldun şimdi.
kiz kuafore gitsene, bakiri bende cok seviyorum :)siyah saçıma bakır boya sürdüm saç yine siyah oldu ,kazıtacam kökten
cok sevindim guzwlim, evine alistin mi taze gelinim :)Hosbuldum canim .dugun iyi gecti .evet sukurler olsun hersey yolunda sen nasilsin? cocuklar nasil?
canim, canin sIkkinken kafani dagitacak seyler yap.kızlar moralim çok bozuk bugun diyetimede uyamadım eşimle tartıştık çikolata veya tatlı yemezsem stresim geçmeyecekne yapabilirim nasıl bastırabilirim tatlı istegini
amanin ablan korkutmus sizi kuzum :)Kızlar bilin bakalım düğün öncesi ne oldu çok şanslı bir insanım yaaa ağlasam mı gülsem mi
canim cok iyi gecti, okuldan, neler yapilacaginda bahsedildi.Gunaydin kaptanim:) Toplanti nasil gecti gulum?
uzum biraz fazla olmus canim...bugun kü menum
kahvaltı
2 yumurt tuzsuz az tereyagda yaptım
7 zeytin
öglen
2 kuru incir
badem ceviz fındık bir avuç
ara ögün
üzüm 30 kadar
badem 10 tane
akşam
2 biber dolması
marul
1.5 lt su
30 dk yürüyüş
ehehe epey heyacanlandirdi sizi Mervem :)Ablamın sancısı tutmuş 2. Yiğen geliyor abla
canim sende uzumu fazla kacirmisin.Bugünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
2 dilim b peynir
Domates salatalık
Ara:1 salkım üzüm
Öğlen
1 haşlanmış tavuk
Yarım Kâse yoğurt
Akşam:1 salkım üzüm
Canım bişey istemedi
Spor:30 dakika kingbox 45 dakika bisiklet
Su:12bardak
canim iyi olun hem sen hem bebek merak etme gecici bu gunler :)Evet abla dikkat ediyorum ama yata yata sistim ya.geçenlerde şekerim yükseldi bir o sıkıntılı oldu.bel ağrısından yemek yapamıyorum çoğu zaman
insallah dugunler bitene kadar sabreder kuzum...Abla bebiş bizi kandırdı vazgeçmiş gelmekten:) Allah razı olsun ablacımm:)
cok guzel Busem dunu telafi etmissin :)Kizlar menumuvereyim sonra 2 günlük gecmisi okuyacagim
Sabah
9 zeytin
2.5 yumurta peynirli soganli omlet
4 ince biber
Bol.peynir
Cig fistik
Kahve
Aksam
2 kucuk kefal
Salata
Barbunya
Yogurt
Kahve
Su 4 lt
Spor 30 dk yuzme omuzlarim agriyor mutluluk
insallah yarina toparlanirsin cnaim benim..sabah
2dilim tbe
az peynir
1yumurta
ogle
4yk makarna
2pirzola kucuk
aksam
bir parca peynir
2zeytin
karin agrim devam ediyo
ishal ilaci verdi dr.
bakalim ne olcakkk
oy oy oy alnindan opucem kiz seni :)bugün menüm
sabah : menemen
2kk peynir
4zeytin
2 dilim ekmek
2çk reçel
ara: 1.5 etiform
üzüm
öğlen: karppuz
2dilim ekmek
sucuklu yumurta
az peynir
akşam: güveçte patlıcan
yoğurt
1dilim ekmek
ara: üzüm
su: 1.5litre daha içiyorum
spor : 400 adet stepper üzerinde yürüyüş
60 ar adet kol çalışma
200 adet basen çalışma
50 adet ayakta mekik
Yawrukush
oyy neredeyse yildonumun olmus Busem 1 yil olmadan mezun ederiz seni :)Evet canim da iste benim gecen haftalardaki hatalarimdan dolayi aslinda coktan mezundumm. Cok duraklamalarim oldu benimde 15 eylulde tam bir yil dolacak diyetimde.
sagolasin ablam :)Bebeğim hesapladım senin kilonu 47.38 yani 47.3 le mezun olabiliyorsun ama izin iki hafta en az listeye bu hafta değil önümüzdeki hafta doncen. Kaç kilo oldun şimdi.
canim hedef kilona ulasinca, mesela senin ki 55 takimdan mezun oluyorsun, senin adina mezuniyet karnwsi hazirlaniyor :)mezun olmak derken
cok sukur canim sagolGunaydin canlar, keyifli haftasonlari:)
@Asyaca hos geldin guzelim
@asya_01 nasilsin bahar gozlum?:)
@haeshin evde ingilizce ogretmeni var, istifade etsene guzellik
abesle_istigal nasil oldun canim, daha iyisindir insallah.
gelinligi cikarirken farketmistim bende o gunKızlar bilin bakalım düğün öncesi ne oldu çok şanslı bir insanım yaaa ağlasam mı gülsem mi
bu arada 27 olduYani kadris sen abartiyosun 26 kilocuk gitmis hafif daralma var tabikisi de ama yani herkeşlerin verebilecee bi kilo uane sonucta
kiz oyle demeBabam karpuz yemiyorum diye seninki de hayat ni dedi banahahaha ki ben 44 den 38 e dustum 38 in icinde donuyorum resmen ucuyorum mutluluktan ama karpuz olmadan hayatin anlami mi var
Bu nasil menu hangi obur yemis bunlari cik cik cik
kilomu korumak için devam etmek istesem oluyor mu öylecanim hedef kilona ulasinca, mesela senin ki 55 takimdan mezun oluyorsun, senin adina mezuniyet karnwsi hazirlaniyor :)
yok olmazkilomu korumak için devam etmek istesem oluyor mu öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?