Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol özgemmm:)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy-------
Mavibocuk-------
melinda23-------
abesle_istigal DINLENME 50S-----
haeshinODUL -----
gogo2405 ODUL DINLENME-----
tiffany20-------
happy_moon-------
AKovser-------
KarKralicesi DINLENME------
fyfyfy-------
Alya008ODUL DINLENME50M -----
azimli anne 50M -----
zey zey-------
saricicek-------
fyzanur -----
oluroylebazen- DINLENME-----
engindenizz-------

[/td][/td][/td][/td]

Dünkü menüm
Sabah
1 kk peynir
Domates salatalık
Yufka
Sütlü şekersiz kahve
6 adet zeytin
Biraz reçel
Öğle
Makarna 3 çatal kadar tadımlık
Sulu yemek
Yufka
Ara
Süt
Akşam
Balık
Salata
Ekmek yok
Domates
Biber közlemesi
Su 3 litre
Adım 10600
Bacak egzersizleri
Yawrukush

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy-------
Mavibocuk-------
melinda23-------
abesle_istigal DINLENME 50S-----
haeshinODUL -----
gogo2405 ODUL DINLENME-----
tiffany20 -----
happy_moon-------
AKovser-------
KarKralicesi DINLENME------
fyfyfy-------
Alya008ODUL DINLENME50M -----
azimli anne 50M -----
zey zey-------
saricicek-------
fyzanur -----
oluroylebazen- DINLENME-----
engindenizz-------

[/td][/td][/td][/td]

Yawrukush @seyhan77 gogo2405 haeshin ben de iyiyim kızlar teşekkürler yine kilo almaya başladım çok geç olmadan atayım kendimi foruma dedim liste dışı olarak ben de menü verip cuma günleri kilo bildirimi yapayım diyorum motive olmak adına eğer sorun olmazsa 62.9'a düşmüştüm en son ama şimdi yine 69.8 olmuşum ( eylül sonu arkadaşımın düğünü var, geçen sefer de kuzenimin düğünü vardı, düğünlerle gaza geliyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…