Bizde tatil dönüşü hamzaya yapıcaz canım alışveriş çok heyecanlıyız ilk okul biiiirrrrKizlar biz ailecek oglana okul alisverisi yapmaya gidiyoruz.
Canta, kalem, boya vs vs okuldan liste verdiler.
1-1bucuk saate doneriz insallah opuyorum hepinizi:)
Meraba canım hoşgeldin aramıza:)))Hayırlı geceler canlar..
Nasılsınız ?
Özledim sizi.. Kesin dönüş yaptım artık sanırım :)
Meraba canım hoşgeldin aramıza:)))
Tebrik ederim en güzel kilo yürüyüş le veriliyor benim minik kızım olunca yürüyüşe çıkamıyorum11158 adim ve su 5 lt tamamlandi arti bi buyuk kupa filitre kahve icildi karnimin guruldamasinin verdigi hazla koyun shaunu izliyorum :))
canim cuma bildirimini yap izne ayiralim seni olur mu?Yawrukush cnm saat 12 de öğle evime geldm 5 gün 6 gece evimden ayrıydım özlemişim. Eşim evi tertemiz tutmuş sadece çamaşırları makinaya atmatığı için bugün fazlaca çamaşır yıkayıp astım. Ama yemek pişirmeye halim yoktu bir ara yattım uyudum. Ben şimdi evdeyim çarşamba akşamı yine annemlere geçeceğim ve pazar gecesi döneceğim. İzne ayrılmak istiyorım ama bu cuma da tartı bildirimi yapayım sonra izne ayrılırım. Sonraki hafta tatile gidicem canım bi 10 gün uğrayamam tartılamam . İzin konusu tam nasıl oluyordu?
cok heyecanli gercekten simdi girdik eve, anne babalari bir gorsen , coluk cocuk herkes okul alisverisinde:)Bizde tatil dönüşü hamzaya yapıcaz canım alışveriş çok heyecanlıyız ilk okul biiiirrrr
dinlen canim guzelce cok yorulmussun :)Slm kızlar bugün misafirim vardı giremedim nete tümgün onlarla ilgilendim öğleye kadar kahvaltıydı temizlikti derkenspor bile yapamadım tümgün koşuşturmacaydı azönce gitti misafirim şuan dinlenmeye geçtim ohhh:))))
Haydi insallah Fatimem :)Hayırlı geceler canlar..
Nasılsınız ?
Özledim sizi.. Kesin dönüş yaptım artık sanırım :)
FIkriyecigim bu cuma kismetse esas listede olacaksin canim, heyecan var mi? :)Nasılsın bu arada ben fikriye kısaca nikimlede hitabedebilirsin ben katılalı iki hafta oldu:)))
bugunde shaun mu izliyorsunuz ben cok seviyorum o cizgi filmi, sarkisida cok guzel:)11158 adim ve su 5 lt tamamlandi arti bi buyuk kupa filitre kahve icildi karnimin guruldamasinin verdigi hazla koyun shaunu izliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?