Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tabiki gel canım seviniriz

Gonca yazdigini ikinci defadir okuyorum ben bile huzur buldum. Kizlarim buyusun eliftoşun yasina gelsin artik ben de cayimi demleyip yagmuru dinleyim. En son evlendigim ilk sene yapabildigim bi keyif bu. Su an kendimi nasil hissediyorum bikiyo musun bi resim var ya face de falan dolaşıyo bi adam yuruyo arkada bomba mi patlakis bisey olmus yangin var gayet rahat yuruyo keyifli keyifli elinde tespih. Elimde telefon sonsuz gurultu ve kaos arkamda:) dondurma vermis ananeleri frigola hem de suratlar kapkara cikolata deniz mutfak tezgahinin ustune cikmis defne babasiyla bogusuyo ciglik cigliga annem denize bagiriyo oohh icseydim bi cigara yakar izlerdim keyifli keyifli

Anlıyorum seni buse o yaslardayken benim elifim sağolsun haftasonu erkenden kalkardı minik parmaklarıyla gözlerim açardı zorla sonra aramıza yatıp beni gidiklayin beni sevin ben acıktım Vs mecbur kalkardik .Şimdi bikaç senedir iyiyiz kendisi kalksada bize dokunmuyor bazen kendisi kahvaltı bile yapıyo açsa
Sende bikaç sene sonra bakmışsın büyümüşler sana mudanalari kalmamış ama bu gunlerinide ozliycen tadını çıkar.

Evet ozlemek de guzel olacak bu gunleri :)

Aaa herkesler nerede yahu?
Bugun kmsecikler ugramamis takima..
Uyku tutmadi bende erkenden kalktim ,becerebilirsem belki azicik daha uyurum.
Hava burada da cok kapali ve yagisli.
Bugun arkadaslarimiz gelecek bize.
Dun aksamda esim erkek arkadaslariyla bulusacakti, son dakika birinin eside gelince , Akinla bende gittik, cok guzel degisiklik oldu banada:)
Bugunde biraz hazirlik yaparim misafirlere.
Yarinda oglum okullu oluyor teyzeleri, dua edin bize, insallah sever kuzucuk :)

Mervem yarin buyuk gun canimin ici
Allah her daim evinde, esinle huzur, mutluluk, sevgi, saygi nasip etsin.
Her sey gonlunce olsun, seni cok seviyoruz...

Tekrar hosgeldin Cansucugum, cok seviniriz aramiza donmene canim
Bir sonraki dugunde senin olabilir, kilo vermek gerek

Bugun ayni durumdayiz ablacim ev ahalisi, hatta karnimdaki bidik bile uyuyor
Ben wcye diye bir kalktim uyuyamadim bir daha of hamilelere gece takilan sonda olsaymis keske
Ama burada da yagmur ve kus sesleri esliginde, yilanlibahcemizin manzarasini seyrediyorum.
Buse haeshin yazinca daha da farkettim ki cok buyuk nimet suan bu benim icin eheheh

Buse kiskandirayim mi seni, suan kus civiltilari ve yagmur sesiyle , icimi huzurla dolduruyorum eheehe
Ama uzun surmez bizimkiler birazdan bozar bu ani

Suanlari hem zor, hem bir o kadar masum, hem bize muhtaclar ben 1 ay oncesini bile ozluyorum, yarinda okul basliyor , bundn sonra okul, arkadas derken her zaman biraz daha uzaklasacak kuzum
Bu gunlerin kiymetini bilek gerek ablam haklisin, gidip opsem mi kuzummu, yanina kivrilsam mi acep?

Kıvrılın tabi büyüdükçe uzaklasiyolar gerçekten de.

Kızımla spora gittik o yüzdü bende sporumu yaptım yemekten sonra tekrar gitmeyi düşünüyoruz. Bu defa ikimizde yüzeriz inşallah üşengeçlik yapmam. Yarın 24 at nöbetçiyim sonra 3 gün ev spora isinayim tekrar tatildesin yüzeriz hem fitness salonda var otelin bu defa inşallah bi sorun yaşamam spora Ara vermek zorunda kalmam

Ya ozgem bu anlarin tadini cikar buldukca sen de zor geciriyosum bu firsatlari eline. Simdi bi de ikinci olacak onunuzde bi 6 7 yil var huzura ermeye. Ben kresin yolunu gozluyorum bir an once okullar acilsin eve doneyim ise baslayim kizlari krese birakayim derdindeyim bi sakin kalsam ozleyip ozlemeyecegimi o zaman anlarim hehe kotu anne :)))

Menumu vereyim
Sabah
2 yumurta pastirmali sucuklu
8 zeytin ve zeytinyagi
Bol peynir
Roka
4 ince biber
Cig fistik
4 kuru kayisi
Domates
Salatalık
Aksam
Patlican gallesi
Patlican biber kizartmasi
Über miktarlarda yogurt
5 yesil biber
Patlamak uzereyim yuksek glisemik yük olmasa bari
Su 3 lt anca olmustur
Spor yok sadece cocuklarla oynadik derinlerde ama hep yuzerek ve 1 saatten fazla

sabah
1.5dilim tbe
az tereyag az recel(kendime yaptim cok az sekerle bogurtlen receli)
peynir
1yumurta

16.00 gibi
2kofteli hamburgerin sadece etlerini yedim
izgara kasap kofteydi
birkac patates tirtikladim
yesillik
yarim brdk ayran

su henuz 1.5lt kadar iciyorum daha
spor disaridaki dolasmam ev haric 7.000 adim
kizlari parka goturdum
esim baliga gitti
yikadim doyurdum oynuyorlar
uyurlarsa gelecegim insaaallahhh

bugün menüm
sabah : 1kk peynir
4zeytin
2 dilim ekmek
peynirli omlet

ara:yarım paket etiform

öğlen : konserve kırmızı biber üstüne yoğurt
peynir
zeytin
2 dilim ekmek

ara: 3 top dondurma

akşam: salata
3 kaşık pilav

ara: yarım paket etiform

spor : 3 saat temposuz ama durmadan yürüyüş
200 basen çalışma
30 kol inceltme hareleti

Yawrukush

Gidin yuzun anne - kiz ablam..
tatilde de tum firsatlari degerlendirirsin , deniz, havuz, fitness daha ne olsun :)

canim cok normal insani delirtiyorlar, her anne boyle dusunuyor zaman zaman :)
ama bir yandan da bunlar okula gidince bize pas vermeyecekler Busem..
Anne rahat birak beni, anne arkadaslarimla cikacagimlar baslayacak:)
O anlari dusununce icim azicik buruluyor..

yuzme spor olmus iste canim :)
afiyet olsun.

dondurma yedim ben şimdi yemek mi yesem bida dondurmamı yesem özge beni öldürmeden yemeğimi yiyeyim
ya sen dayak istiyorsun bence, konusmadik mi canimk, pazara kacamak yok diye...

Arzucum hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim nasıl geçti düğünün ?
nasilsin Senayim?
Dondun mu evine guzelim?

guzel birgun gecismissin canim.
kizlari uyut derslerine bak...

canim neden dun ya da cuma yemedin dondurmayi, pazara sarkitma odullerii lutfeeeeeeeeennn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…