- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
evde herseyi cocukla yapmayi dene canimPark uzak elimden geldigince goturmeye çalışıyorum iyice şaşırdım artık
Canim tatli yiyince stres mi atiyosun sen insallah sorunun cozulmustur de yemek zorunda kalmamissindir. İlginç geldi genelde moral bozulunca iki tek atilir ya seninki de iyiymis:)
1kglik dumbell ile gunde 10dk bu isi cozer canimBen kollarıma biraz fazla takıntılıyım da sanki kollarımı eliptik daha çok sıkılaştırcak gibi geldi
Eliptik nasıl bilmiyorum denemedim ama koşu bandı sıkıcı yinede güzel ter attırıyorKızlar ben eve koşu bandı yada eliptik bisiklet istiyorum sizce hangisi daha iyi?
O arkadas da odulu abartmis biraz :)))cok sukur canim sagol
daha iyiyim de agri yokluyor arada
gelinligi cikarirken farketmistim bende o gun
bu arada 27 oldu
kiz oyle deme
Yawrukush
melek gibi kaptanimiz var
herseye izin veriyoooo
birkac parca yiyoruz gozumuz kalmiyor bariii
vallahi 6aydir diyetteyim herseyden yiyorum hic yokluk krizine girmedim
heé o mu
sen tanimazsin ya
bizim bi arkadas
kadris ben 2005 yilinda girdim en son kpss ye
Kiz merve bende kafa bir milyon degil on milyon alan sinavina girmissin gibi geldi bana ben nisanlini unuttum seni kastetmistim:))) atandigini unutmadim ama bi yandan da whatsapp tan kadriyeye senin batmana atanip adayligini nevsehirde gecirdigini anlatiyodum ama :))) benden pes kizlar beni kimse kurtaramaz gayrı beni birakin bensiz devam edinAyy abla onu sadece yatırıyoruz
Aynn kuzum
Amin ablacım inşallah :) nişanlım girdi sınavada çok iyi değil diyor ama önemli olan alım sayısı diye düşünüyorum :)
Inşallah ablacımm yada bugece doğsun teyzeside görsün onu
yemedim tuttum kendimiCanim tatli yiyince stres mi atiyosun sen insallah sorunun cozulmustur de yemek zorunda kalmamissindir. İlginç geldi genelde moral bozulunca iki tek atilir ya seninki de iyiymis:)
Iyi yapmissin ya 30 uzum ondan degil miydi? Keske onu da yemeseydin. Yedigin her tatli sana ve amacina zarar verecek seni kizdiran kizdirdigiyla kalcak sen o isten vazgec. Aslinda soyle dusun bak sekerli olarak yedigin seyler alkolden sigaradan daha zararli.yemedim tuttum kendimi
tutamadım kendimi yedim valla üzümü normalde pasta çikolata hak getireIyi yapmissin ya 30 uzum ondan degil miydi? Keske onu da yemeseydin. Yedigin her tatli sana ve amacina zarar verecek seni kizdiran kizdirdigiyla kalcak sen o isten vazgec. Aslinda soyle dusun bak sekerli olarak yedigin seyler alkolden sigaradan daha zararli.
canimBundan boyle menulerimi yazicam InsaAllah bide kaptanimYawrukush eger musadeniz varsa bu cuma mezun olmayi istiyorum . Tam olarak hangi kiloda mezun ola biliyorum sana zahmet benim icin yazarmisin?
Bu günkü Menüm:
Kahvaltıdan önce : 10 adet siyah üzzüm
Kahvaltı : 3 çatal peynirli omlet , biraz peynir , biraz tereyag , 2 ceviz , 1 salatalik , 1 dilim çavdar ekmek.
Ara : 1 bardak süt .
Öğlen : 1 kase salata , 3 parça tavuk izgara .
Ara : 1 bardak az tuzlu naneli ayran .
Akşam : 1 kase kırmızı mercimek çorbası .
Ara : 10 adet tuzsuz yağsız patlamis mısır .
Su : 3.5 litre
Yeşil çay : 2 fincan
Spor : 1 saat tempolu koşu bandında yürüyüş , 35 dakika egzersiz , 2000 zıplama .
edebilirsin tabiki canim, mezun olduktan sonra liste disinda devam edebilirsin :)kilomu korumak için devam etmek istesem oluyor mu öyle
boyle icten cagirma bizi, bir gece ansizin gelebiliriz :)))1demlik cayi bitirdik
kahve yapiyorum simdi
buyrun gelinnn bizeeee
balkonda yagmurumuz var mumlarimiz varrrr
sohbet varrrr
eheheh degil mi once hamile kalmasi lazim :)yok olmaz
mezun olan hamile kaliyor once
teyze olmadan birakmayizzzz
canim watsapta tam senin kpss mesajini okudum kisa sure sonra sarjim bitti, daha yeni oturabildim, sarj etcem teli.
ohh gule gule iyi gunlerde kullan mavisim:)Bugün yorulmanın hediyesinide aldım kendime yenisezon eşarp ohh yarında gidim bi kaç parça bişi daha alayım oh ohh :)
sporda olsaymis ohh mis gibi olacakmis canim :)Menu cumartesi
Sabah
2yumurtA
2dilim ekmek
3kaşık krempeynir
Öğle
1türk kahvesi
1 ananas-portakal suyu
1çay
Akşam
1kaşık közlenmiş patlıcan
2köfte
5kaşık bulgur pilavı
2kaşık patates salatası
Yarım mücver
Spor yok
2litre su
canim ikiside guzel.Kızlar ben eve koşu bandı yada eliptik bisiklet istiyorum sizce hangisi daha iyi?
ahh birde diyete sIkI sIkI sarilsan kuzum sonuc harika olacak:)Ya ben bugün kendime pntolon gömlek falan aldım farkında değilim ama incelmişim nasıl hoşuma gitti
uykun varken izlenen cizgi film paha bicilemez :)8258 adim olmus 1 lt daha su ictim. Cok uykum var trt cocuk izliyoruzuyumak uyumak uyumak istiyorum.
Aaayy agzim ayrildi esnerken :O
supersin canim :)yemedim tuttum kendimi
oh olsun benim icinde yat yarin ablalarin guzeli, keyifli okumalar :)Birazcık kitap okuyup uyuycam yarın pazar ve benim kızımla spor salonuna gitmek dışındaki zaman diliminde yayılıp yatmak gibi güzel planlarım var inşaallah.
Ohh süper kuzum dahada incelceğiz yaşasınn:)Ya ben bugün kendime pntolon gömlek falan aldım farkında değilim ama incelmişim nasıl hoşuma gitti
Canım pegem eğitimden başla bence hatta önce internetten ders videoları izle sonra soru çöz eğitim için bol soru gerekli bide bu çıkmış soruların mantıgını kavramalısın kuzum :) gk gy için her biri için farklı kitap öneriyorlar kuzum ben gy kısmına hiç çalışmadm sadece denemelerde çözdüm ama gk kısmında yine ders videosu izledim sonra beyaz zambak yediiklim onlara bakmıştım ben yine arkadaşlara sorarım kuzum ama en önemli şey soru çözmek bence sen ilk önce video izleyerek dersleri bitir kuzum:)biyoloji cnm
alani biliyorumda digerleri lazimmm kaynak
birde nerden baslayayimmm
nasil planliyim fln
Sensiz olur mu sen 4. Takımın amazonusun ablişimmm :) olur böyle vakalar bende sıkıntı yok yoğunluktan neler karıştırılmıyorki ablacımmm :))Kiz merve bende kafa bir milyon degil on milyon alan sinavina girmissin gibi geldi bana ben nisanlini unuttum seni kastetmistim:))) atandigini unutmadim ama bi yandan da whatsapp tan kadriyeye senin batmana atanip adayligini nevsehirde gecirdigini anlatiyodum ama :))) benden pes kizlar beni kimse kurtaramaz gayrı beni birakin bensiz devam edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?