Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Park uzak elimden geldigince goturmeye çalışıyorum iyice şaşırdım artık
evde herseyi cocukla yapmayi dene canim
mesela simdi omlete 2yumurta kiralim diye say
yada ne bileyim supurge denettir
hadi bugun hamur yapalim de barbunya ayiklat
kagit makasi al gazete kessin falan
illaki birseyler bulunur...
birde kimseyi dinleme
despot ol yani ben oyleyim birsey yapiyorsam kimseyi karistirmam anne benim bitmistir...
tam konuyu anlayamadim ama nacizane fikir verebilirim...
buyuk kizim cok inatci ve zor bir cocuktu cok zor...
yumusattim onu kivama getirdimm...
3yasindaydi sanirim....
2yas sendromu donemi olabilir
bazi cocuklarda gec baslar
bununla ilgili yazilar okuyabilirsin fikir alirsin
biz o donemi cok zor atlattik
cok uzuldum agladigim da oldu ben anneligi yapamiyorum diye
dogru tutum cok onemliii
dedim ya tam ne oldu takip edemedim ama fikir verebilirim...
inat ve hircinlikla basetme uzerine oyle cok sey okudum kiiii

O arkadas da odulu abartmis biraz :)))

kadris ben 2005 yilinda girdim en son kpss ye ama dedigim gibi sen bir sekilde atanmaya bak ne olursa olsun ister ogretmen ister memur iyi dusun bak hangisi isine daha cok gelirse. Ama biyoloji ogr alım cok az diye biliyorum ben genel kultur genel yetenek iyiyse duz memurluk dusunebilirsin

Kiz merve bende kafa bir milyon degil on milyon alan sinavina girmissin gibi geldi bana ben nisanlini unuttum seni kastetmistim:))) atandigini unutmadim ama bi yandan da whatsapp tan kadriyeye senin batmana atanip adayligini nevsehirde gecirdigini anlatiyodum ama :))) benden pes kizlar beni kimse kurtaramaz gayrı beni birakin bensiz devam edin

yemedim tuttum kendimi
Iyi yapmissin ya 30 uzum ondan degil miydi? Keske onu da yemeseydin. Yedigin her tatli sana ve amacina zarar verecek seni kizdiran kizdirdigiyla kalcak sen o isten vazgec. Aslinda soyle dusun bak sekerli olarak yedigin seyler alkolden sigaradan daha zararli.

tutamadım kendimi yedim valla üzümü normalde pasta çikolata hak getire

Canlar oyun parkindan ciktik, alisverise gittik Akin kilic istiyorum diye tutturdu:)
Gecen hafta 25$ aldigimiz patenleri geri verdik (daha cok erkenmis yahu oglan duse duse safti kaydi:)) 3 $ lik 2 isin kilici aldik esime ve Akina:)
Kostur kostur oglen yemegini hazirladim, yedik, oglani yatirdik 1 saat sonra okula gidecegiz.
Bende azicik daha calisayim sinav icin.
Sizlerede iyi istirahatler guzeller :)

canim gogo2405 abla yazmis sagolsun kiloyu.
cok guzel menu ve sporun tebrikler canim:)

kilomu korumak için devam etmek istesem oluyor mu öyle
edebilirsin tabiki canim, mezun olduktan sonra liste disinda devam edebilirsin :)

1demlik cayi bitirdik
kahve yapiyorum simdi
buyrun gelinnn bizeeee
balkonda yagmurumuz var mumlarimiz varrrr
sohbet varrrr
boyle icten cagirma bizi, bir gece ansizin gelebiliriz :)))

yok olmaz
mezun olan hamile kaliyor once
teyze olmadan birakmayizzzz
eheheh degil mi once hamile kalmasi lazim :)

canim watsapta tam senin kpss mesajini okudum kisa sure sonra sarjim bitti, daha yeni oturabildim, sarj etcem teli.
hayirli olsun kararin bencede guzelce calis kuzum kpssye , guzelce atanirsin insallah:)

Bugün yorulmanın hediyesinide aldım kendime yenisezon eşarp ohh yarında gidim bi kaç parça bişi daha alayım oh ohh :)
ohh gule gule iyi gunlerde kullan mavisim:)

sporda olsaymis ohh mis gibi olacakmis canim :)

Kızlar ben eve koşu bandı yada eliptik bisiklet istiyorum sizce hangisi daha iyi?
canim ikiside guzel.
yuruyus bandi olan arkadaslarimiz vardi gayet memnunlardi.
bende bisiklet var normal, haeshin de de var, D3S1R3 kaptanimizda da vardi bizler bisikletten de memnunduk.
sirf kollar icin eliptik dusunmene gerek yok.
gunde 5- 10dklik kol egzersizi yeterde artar bile.
o yuzden sen bir dene hem yuruyus bandini , hem eliptigi hangisi hosuna giderse onu al..

Ya ben bugün kendime pntolon gömlek falan aldım farkında değilim ama incelmişim nasıl hoşuma gitti
ahh birde diyete sIkI sIkI sarilsan kuzum sonuc harika olacak:)

8258 adim olmus 1 lt daha su ictim. Cok uykum var trt cocuk izliyoruz uyumak uyumak uyumak istiyorum.
Aaayy agzim ayrildi esnerken :O
uykun varken izlenen cizgi film paha bicilemez :)

yemedim tuttum kendimi
supersin canim :)

Menü yazmaya üşendim galiba iki gündür yazmadım.
Cuma
Sabah demiyim öğlen çiğ çerez tereyagda maydanozlu omlet domates salatalık peynir zeytin

Sade kahve bikaç kuru meyve

Akşam patlıcan yemeği yoğurt

Sade kahve biraz çiğ çerez

Su 3 lt
Spor ev temizliği falan yaptım yoruldum 100 de zıplama yaptım

Cumartesi
Yine öğlen tereyagda omlet domates salatalık peynir zeytin badem fındık maydanoz

Ara çay biraz çerez

Akşam 2 kaşık erişte 1 parça tavuk yoğurtlu semizotu salatası ve domates soğanlı semizotu salatası

Ara düğünde 1 tatlı 1 tuzlu kurabiye

Su 2 lt anca oldu
Spor yok

biyoloji cnm
alani biliyorumda digerleri lazimmm kaynak
birde nerden baslayayimmm
nasil planliyim fln
Canım pegem eğitimden başla bence hatta önce internetten ders videoları izle sonra soru çöz eğitim için bol soru gerekli bide bu çıkmış soruların mantıgını kavramalısın kuzum :) gk gy için her biri için farklı kitap öneriyorlar kuzum ben gy kısmına hiç çalışmadm sadece denemelerde çözdüm ama gk kısmında yine ders videosu izledim sonra beyaz zambak yediiklim onlara bakmıştım ben yine arkadaşlara sorarım kuzum ama en önemli şey soru çözmek bence sen ilk önce video izleyerek dersleri bitir kuzum:)
Sensiz olur mu sen 4. Takımın amazonusun ablişimmm :) olur böyle vakalar bende sıkıntı yok yoğunluktan neler karıştırılmıyorki ablacımmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…