Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aa gerçekten mi erken mi gelmiş bıdık ayy bebiş nasılmış gonca ablam @E-brulim kuzum Rabbim analı babalı büyümeyi nasip etsin hayırlı olsun kuzum :)
sana sorularim var kuzummmm
kpss calismaya karar verdikkkkk ay verdim
haeshin gogo2405
nerden nasil baslicam bana musait zamaninda yol gosterirmisin
yarin alan kitabi alip baslamayi planliyorum
kaynak fln oneri
yol gosterici lazim bana
yolumu gosterirmisin mervis

Dugun gunu dikkat edin, fazla yormayin ablani:)
Ayy abla onu sadece yatırıyoruz
gözünüz aydın diycektim bebiş vazgeçmiş
Aynn kuzum
Canim bundan sonrasi icin allah yardimcin olsun dugununu icine sindirsin hersey aksamadan aksin gitsin insallah. Sinavin iyi gecmistir umarim bilmiyorum belki yazmissindir.
Amin ablacım inşallah :) nişanlım girdi sınavada çok iyi değil diyor ama önemli olan alım sayısı diye düşünüyorum :)
Düğün öncesi iyi heyecan olmuş İnşallah bekler düğünün bitişini
Inşallah ablacımm yada bugece doğsun teyzeside görsün onu

Sizler sayesinde zati umursamaz tavır sergiliyordum onlara karşı canım ama içim fırtına idi ama şuan kimseye kulak asmıyorum birinden girip birinden çıkıyor :))
Cok merak etdim acaba ne oldu ???
Ablam azdaha doğum yapıyordu yiğenim anne dur daha gelmeyecem dedi

Aynen özgem yaa bu birgün çok yorucu geçti yaaa :)
Regl oldum kız zaten bugün sancımıda çektim ohh

Tabi gösteririm kuzumm :) senin bölüm neydi kuzum unuttum bian sosyal bilgilermiydi:)

kilomu korumak için devam etmek istesem oluyor mu öyle
Olur tabi istediğin kadar kalabilirsin ben mezun oldum geri geldim yine mezun olcam inşallah ama burdan kopamıyorum
1demlik cayi bitirdik
kahve yapiyorum simdi
buyrun gelinnn bizeeee
balkonda yagmurumuz var mumlarimiz varrrr
sohbet varrrr
Ooo teklif süper
pistttt
bursalilar der ki;;;;
-napiyon be yeaaaa
-napim be yea sen napiyon be yeaaaa
bende bursali esi olarak soruyorum
napiyonuz be yeaaaaa
kimse yokkk
cenem dustu
wuhuuuuuu haydi gelin
Böyle söyleyenler bursalimiydi tekirdagli falan değilmiydi onlar

Ya ama ablam bende o takıntı çook fazla y beğenmezlerse diye

Park uzak elimden geldigince goturmeye çalışıyorum iyice şaşırdım artık
Nerede oturuyorsun bilmiyorum ama oturdugun yerde oyun gruplari varsa onlara haftada 1 gun bile olsa gitursen faydasi olur veya ozel bir krese yarim gun veya haftada 1 veya 2 gun tam gun biraksan hem arkadas edinir hem sosyallesir hem eğlenerek kural ogrenir

Tabi gösteririm kuzumm :) senin bölüm neydi kuzum unuttum bian sosyal bilgilermiydi:)
biyoloji cnm
alani biliyorumda digerleri lazimmm kaynak
birde nerden baslayayimmm
nasil planliyim fln

Olur tabi istediğin kadar kalabilirsin ben mezun oldum geri geldim yine mezun olcam inşallah ama burdan kopamıyorum

Ooo teklif süper

Böyle söyleyenler bursalimiydi tekirdagli falan değilmiydi onlar

bursadakiler boyle tekirdagi bilmiyorum:)

Kızlar ben eve koşu bandı yada eliptik bisiklet istiyorum sizce hangisi daha iyi?

ben cok arastirdim kosu bandi aldim cnm
eliptikten daha cok kas calistiriyor
birde halsiz oldugumda bile normal tempo cikip yuruyorum
normalde tempolu kosulu rampali takiliyorum
hatta egzersiz oncesi isiniyorum kafama goree
epey fayda gordum
sordugum spor merkezide bant onerdi
ikisi arasinda cok kalmistim
birde bantta tum kas gruplari calisiyormus eliptikte 12 kas demisti yanlis hatirlamiyorsam

Ben kollarıma biraz fazla takıntılıyım da sanki kollarımı eliptik daha çok sıkılaştırcak gibi geldi

kızlar moralim çok bozuk bugun diyetimede uyamadım eşimle tartıştık çikolata veya tatlı yemezsem stresim geçmeyecek ne yapabilirim nasıl bastırabilirim tatlı istegini
Canim tatli yiyince stres mi atiyosun sen insallah sorunun cozulmustur de yemek zorunda kalmamissindir. İlginç geldi genelde moral bozulunca iki tek atilir ya seninki de iyiymis:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…