Mervis gunaydin buyuk gunnnn canim keyfini cikar guzel bir hayatin baslangici olacak insallah dugununHadi iyi geceler kızlar sizleri çok seviyorummm :)
sporlar sahane ablam, menunde cok guzel olmus :)
Cansucum oglen makarna karbonhidrat, aksamda eti form karbonhidrat bunlarin yerine yemek ye kuzum:)
Nasılsın bu arada ben fikriye kısaca nikimlede hitabedebilirsin ben katılalı iki hafta oldu:)))
Kizlar biz eve yeni geldik, saat 16 burada.
Daha oglen yemegimizi yemedik hemen masayi hazirlamaya geciyorum.
Yarin sabah firsati olanla tartilsinlar canlar, pazartesi bildirimi yapalim.
BirdeDahlia_ geri donmus sali gunune bir yarisma patlatalim :)
Simdiden hepinize iyi geceler, yarin mutlu bir haftaya uyanmaniz dilegiyle..
Merveeeeeeeeeeeeeem cok mutlu ol insallah gulummmmMavibocuk
Fatime hoşgeldin canım nasılsın?? Ben iyiyim canım ama bi koşturmalardayıö bayadır kardeşimi everiyoruz da)
Teşekkürler canım sizede bol eksili haftalar dilerim.Tünaydın 4.takımın Çıtırları... her ne kadar yarış içindeymiş gibi hissettiremediysekte takımcak, geçen haftanın kazananı olarak sizleri tebrik etmeye geldim... Maşallah diyeyim.. bol eksili bir hafta daha diliyorum hepinize..
Biri benimi çağırdı:)))Ustelikte gün çok yoğun geçiyor yinede gelip bakınıyorum arada derede kimse yok
Çok saol cnm aminnHayırlı günler canlarım
Çok şükür iyi diyelim iyi olalım..
Memnun oldum canım, geçen sefer geldiğimde gördüm ama pek konuşamadık :)
Listedesin bu hafta, güzel bir eksiyle girersin inşaAllah..
Kaptanım beni görünce hemen yarışma aşkı başlıyor sende :) Yapalım tabi, çok şükür gitmiyorum artık buralardayım.. Ben bile yavaş-yavaş spor yapıyor artık biliyor musunn
Canım nasılsın bu arada ? Akın, bebiş nasıl ?
Hoşbuldum canım.. İyi olmaya çalışıyorum..
Allah mesut etsin.. Ömür boyu mutlu olsunlar inşaAllah
Yaz modu kimseler yok :)Herkes nerde yaa hadi haftasonu az geliyonuz da bugün pazartesi neredesiniz takım ahalisi motivasyon lazım bana hadi toplaşın gari
Çamalırları yıkayıp asıp topluyorum hasan işedi yatağıma nevresim değiştim bugün hamza 14-15 arası jimnastik kursuna götürüp getirdimsporumu yaptim simdide yemege gectim yemegim yokkkk
ama birde cayimi demledim napiyorsunuz bakim
tamam askitommmmCanım pegem eğitimden başla bence hatta önce internetten ders videoları izle sonra soru çöz eğitim için bol soru gerekli bide bu çıkmış soruların mantıgını kavramalısın kuzum :) gk gy için her biri için farklı kitap öneriyorlar kuzum ben gy kısmına hiç çalışmadm sadece denemelerde çözdüm ama gk kısmında yine ders videosu izledim sonra beyaz zambak yediiklim onlara bakmıştım ben yine arkadaşlara sorarım kuzum ama en önemli şey soru çözmek bence sen ilk önce video izleyerek dersleri bitir kuzum:)
Sensiz olur mu sen 4. Takımın amazonusun ablişimmm :) olur böyle vakalar bende sıkıntı yok yoğunluktan neler karıştırılmıyorki ablacımmm :))
uhhhhhhhhÇok saol cnm aminn
Yaz modu kimseler yok :)
Çamalırları yıkayıp asıp topluyorum hasan işedi yatağıma nevresim değiştim bugün hamza 14-15 arası jimnastik kursuna götürüp getirdim
Sütümü sağıyorum şuan hasana yoğurt mayalicam. Eyüp gelsin spora gidicem. Evde yemek yok ızgara yaptırıcam ütüler gece yaparım serinde iş çok cnm
dikkat etmedim canım ,bir daha edicem . pazartesileri kilo bildirimi yapıldığını unutmuşum . asıl bildirim cumaya o kalmış aklımdacanim neden dun ya da cuma yemedin dondurmayi, pazara sarkitma odullerii lutfeeeeeeeeennn....
yoğun spor yaptıysan kasların şişmiştir canım , yada ödem felan vardır belki. diyetine sadık kaldıysan tabi :)Kızlar bugün tartıldım 63.1 olmuşum ya çok üzgünüm(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?