Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar ben pazartesi bildirimi yapmayacaktim ama herkesin art sanirim yapayim da benim artilarimi da gorun
Cuma 61.7
Pazartesi 62.5
F + 800
Pes
Idul ogunlerini kaldirsak mi ya ben bi faydasini gkrmuyorum sanki siz yap dediğiniz zaman yapiyorum mecburen :)

sporlar sahane ablam, menunde cok guzel olmus :)

Cansucum oglen makarna karbonhidrat, aksamda eti form karbonhidrat bunlarin yerine yemek ye kuzum:)

Evet canim dun abartmisim biraz karbonhidrati, protein agirlikli beslenmeye basliyorum bugun. Disaridayken eti formla gecistirdim oyle :))

Mavibocuk canım düğünün hayırlı uğurlu olsun yeni hayatında umarım çok çok daha huzurlu mutlu sağlıklı güzel bir ömür geçirirsin. Hayatını paylaşacağın kişi, ömür boyu "iyiki.." Diye başlayan cümlelerle sarılacağın, herşeyiyle birbirinizi kabullenebileceğiniz ortak bir yaşamı huzurla sürdürebilecepiniz ve bu zor olan hayatı, omuz omuza yüklenirken, sevgi dolu bebekleriniz olur inşAllah.
Nazarsız, kazasız, bol kahkahalar ile geçireceğin bir düğünün olsun

Hayırlı günler canlarım

Nasılsın bu arada ben fikriye kısaca nikimlede hitabedebilirsin ben katılalı iki hafta oldu:)))

Çok şükür iyi diyelim iyi olalım..
Memnun oldum canım, geçen sefer geldiğimde gördüm ama pek konuşamadık :)
Listedesin bu hafta, güzel bir eksiyle girersin inşaAllah..

Kaptanım beni görünce hemen yarışma aşkı başlıyor sende :) Yapalım tabi, çok şükür gitmiyorum artık buralardayım.. Ben bile yavaş-yavaş spor yapıyor artık biliyor musunn
Canım nasılsın bu arada ? Akın, bebiş nasıl ?

Fatime hoşgeldin canım nasılsın?? Ben iyiyim canım ama bi koşturmalardayıö bayadır kardeşimi everiyoruz da )

Hoşbuldum canım.. İyi olmaya çalışıyorum..
Allah mesut etsin.. Ömür boyu mutlu olsunlar inşaAllah

Teşekkürler canım sizede bol eksili haftalar dilerim.

Çok saol cnm aminn

Herkes nerde yaa hadi haftasonu az geliyonuz da bugün pazartesi neredesiniz takım ahalisi motivasyon lazım bana hadi toplaşın gari
Yaz modu kimseler yok :)
sporumu yaptim simdide yemege gectim yemegim yokkkk
ama birde cayimi demledim napiyorsunuz bakim
Çamalırları yıkayıp asıp topluyorum hasan işedi yatağıma nevresim değiştim bugün hamza 14-15 arası jimnastik kursuna götürüp getirdim
Sütümü sağıyorum şuan hasana yoğurt mayalicam. Eyüp gelsin spora gidicem. Evde yemek yok ızgara yaptırıcam ütüler gece yaparım serinde iş çok cnm

tamam askitommmm
bol bol mutluluk diliyorummmm
ay mervisime mutluluk dilemeyi bile unuttum yaaaa bu nasil kosturmaca

uhhhhhhhh
yavassssss
bende pisiriyorum kizlari parka goturcem dahaaaa
dus yemekkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…