125 miiiiiiiiiiiiiii, ben onun yerine 3 saat koşsam olmaz mıTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy IZINLI IZINLI IZINLI - - - - Mavibocuk IZINLI IZINLI IZINLI - - - - melinda23 - - - - - - - abesle_istigal DINLENME 50S - - - - haeshin ODUL - - - - gogo2405 ODUL DINLENME - - - - tiffany20 - - - - - happy_moon - - 50M - - - - AKovser - - - - - - - KarKralicesi DINLENME - - - - - - fyfyfy - - - - - - - Alya008 ODUL DINLENME 50M 50S - - - - azimli anne 50M - - - - zey zey - - - - - - - saricicek - - - - - - - fyzanur 125JJ - - - - oluroylebazen - DINLENME - - - - - kakaovanilya - - 50M - - - -
[/td][/td][/td][/td]
nerdesin senHayırlı geceler canlar..
Nasılsınız ?
Özledim sizi.. Kesin dönüş yaptım artık sanırım :)
yalan yalan yalan11158 adim ve su 5 lt tamamlandi arti bi buyuk kupa filitre kahve icildi karnimin guruldamasinin verdigi hazla koyun shaunu izliyorum :))
Bugun ku menum
Kahvalti
2 yagsiz gevrek
1 dilim peynir
7 zeytin
Domates
Öğlen
14 tane üzüm
10 badem
Ikindi
1 dilim kavun
Aksam
2 biber dolması
Salata
1.5 lt su
25 dk yürüyüş
nasıl geçti canım ?Gızlar mülakattan geliyorum sağlı sollu 40dk soru bombardmanı vardı
diyetime çok sadık kalamadımyoğun spor yaptıysan kasların şişmiştir canım , yada ödem felan vardır belki. diyetine sadık kaldıysan tabi :)
arada benimde çok tozuttuğum oluyor ama önemli olan bi şevkle tekrar başlamak,nasılsa bozuldu dememek. üzülme düşe kalka vericez bu kiloları :)diyetime çok sadık kalamadım((
Benimde sevgiye ihtiyacım var bi keremYawrukush bunun gibi iradelileri atalım takımdan bunlar zaten zayıflar ,sen benim gibilerlen ilgilen,asıl bizim ilgiye ihtiyacımız var ,sevgi israfı olmasın
özgeninkinden uzak durr pistt pistttBenimde sevgiye ihtiyacım var bi kerem
Duramamm baglandım bi kereözgeninkinden uzak durr pistt pisttt
Ne oldu canimdiyetime çok sadık kalamadım((
kızaamm kızaammm koyarım elimi belime derimki : senden önce ben vardım bennnn ,sen diğer kaptanları al özgeyi ilk ben gördüm
Taam abla ben zaten vazgectimmmkızaamm kızaammm koyarım elimi belime derimki : senden önce ben vardım bennnn ,sen diğer kaptanları al özgeyi ilk ben gördüm
Çağırdım EvetBiri benimi çağırdı:)))
Oh afiyet olsunsporumu yaptim simdide yemege gectim yemegim yokkkk
ama birde cayimi demledim napiyorsunuz bakim
Kolay gelsin kuzumÇok saol cnm aminn
Yaz modu kimseler yok :)
Çamalırları yıkayıp asıp topluyorum hasan işedi yatağıma nevresim değiştim bugün hamza 14-15 arası jimnastik kursuna götürüp getirdim
Sütümü sağıyorum şuan hasana yoğurt mayalicam. Eyüp gelsin spora gidicem. Evde yemek yok ızgara yaptırıcam ütüler gece yaparım serinde iş çok cnm
Üzülme yaa odemdir oooKızlar bugün tartıldım 63.1 olmuşum ya çok üzgünüm(((
Iyi ter atmissindir nasıl geçtiGızlar mülakattan geliyorum sağlı sollu 40dk soru bombardmanı vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?