hani bana bana bana bana bişey yazmamışsın herkesi alıntılamışsın beni köşeye atmışsınÇağırdım Evet
Oh afiyet olsun
Kolay gelsin kuzum
Üzülme yaa odemdir ooo
Iyi ter atmissindir nasıl geçti
kaptan dukan yapiorum suan bi baktim 80 olmusum . simdilik 3 kilo gitti bakalimGel canim gel :)
ozledik..
Geçen o böreği tatlıyı yemicektimNe oldu canim
Bu kızı o köşeden çıkarınhani bana bana bana bana bişey yazmamışsın herkesi alıntılamışsın beni köşeye atmışsın
Telafi edersin canimGeçen o böreği tatlıyı yemicektim
Bu kızı o köşeden çıkarın
çok iyi olur valla , az önce çay yapmaya mutfağa gittim sonra üşendim su içip geri geldimSelam canlar nasilsiniz:)
Biz kahvalti masasina yeni oturabildik oglumla, gelin sicacik cay ikram edeyim
feyzos nabersin gulum?
oyy canim benim kalkta demle fistik canin cektiyse karsilikli iceriz:)çok iyi olur valla , az önce çay yapmaya mutfağa gittim sonra üşendim su içip geri geldim
cumaya kadar gider merak etme guzelim:)ptesi bildirimim
cuma 80.0
bugun 80.6
dun 81.5ti
serum odem yapti sanirim
hemen toparlanmaliyim
evet canim takimdan ayrildigin kilon ile takima donus yapabiliyorsun :)Fatime hoşgeldin canım nasılsın?? Ben iyiyim canım ama bi koşturmalardayıö bayadır kardeşimi everiyoruz da)
Tamam canım aynen öyle yapalım. Takıma dönüş nasıl oluyor Dönüşte izne çıktığım kiloda olmam lazım dimi
Ahh ne güzelll hayırlı olsun cnm
cuma 52.8
Pazartesi 52.8
Aynı canım cumaya inecek Allahın izniyle bugün evdeyim akşam spora gidicem hemen inşAllah
Günaydın canımm çok sağol sana da
Günaydın canım
canim kucuk bir odul ver ya da kendine her hafta cok abartmadan:)Kizlar ben pazartesi bildirimi yapmayacaktim ama herkesin art sanirim yapayim da benim artilarimi da gorun
Cuma 61.7
Pazartesi 62.5
F + 800
Pes
Idul ogunlerini kaldirsak mi ya ben bi faydasini gkrmuyorum sankisiz yap dediğiniz zaman yapiyorum mecburen :)
tamam canim, ne var ne yok gorusmeyeli, ask hayatin nasil gidiyor Cansucugum:)Evet canim dun abartmisim biraz karbonhidrati, protein agirlikli beslenmeye basliyorum bugun. Disaridayken eti formla gecistirdim oyle :))
canim bu hafta 2 takimimiz da motive olamadilar.Tünaydın 4.takımın Çıtırları... her ne kadar yarış içindeymiş gibi hissettiremediysekte takımcak, geçen haftanın kazananı olarak sizleri tebrik etmeye geldim... Maşallah diyeyim.. bol eksili bir hafta daha diliyorum hepinize..
evet canim yarina bir yarisma ayarlasan super olur Azeri guzelim :)Hayırlı günler canlarım
Çok şükür iyi diyelim iyi olalım..
Memnun oldum canım, geçen sefer geldiğimde gördüm ama pek konuşamadık :)
Listedesin bu hafta, güzel bir eksiyle girersin inşaAllah..
Kaptanım beni görünce hemen yarışma aşkı başlıyor sende :) Yapalım tabi, çok şükür gitmiyorum artık buralardayım.. Ben bile yavaş-yavaş spor yapıyor artık biliyor musunn
Canım nasılsın bu arada ? Akın, bebiş nasıl ?
Hoşbuldum canım.. İyi olmaya çalışıyorum..
Allah mesut etsin.. Ömür boyu mutlu olsunlar inşaAllah
canim bu hafta biraz diyetini bozdun ya ondan olmustur, regli yakin olabilir.Kızlar bugün tartıldım 63.1 olmuşum ya çok üzgünüm(((
aksam az yemissin canim doydun mu?Bugunku menüm
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Domates salatalik
7 zeytin
Ara
5 i 1 arada cay
Oglen
3 y.k yogurt
Yarım armut
5 findik
5 badem
Ara
Yarim bardak tarçınlı süt
Araogun
1 cay bardagi leblebi
Yarim kocan tuzsuz yagsiz haslanmis misir
Yesil cay
Aksam
6 tane etsiz zeytinyagli yaprak sarma
4 y.k pulbiberli limonlu yogurt
Salata
30 dk yuruyus
1 lt su
Aksam yatmadan yesil cay ve sporum var 15 dk
Evet az geldi aslinda doymadım ama 7 y.k na denk olsun diye ama bilemedim umarim aksam zor gecmezaksam az yemissin canim doydun mu?
yine guzel bir gun olmus, tebrikler :)
canim cumartesiden sonra kacamak Y-A-S-A-K :)dikkat etmedim canım ,bir daha edicem . pazartesileri kilo bildirimi yapıldığını unutmuşum . asıl bildirim cumaya o kalmış aklımda
super gidiyor kilolar kilolar:)geçen cuma : 80.2
bugün : 79.6 ( bildirimi unutmuştum ama klasik her sabah tartıldığım için kilomu biliyorum :) )
3 saat kosu da olur:)125 miiiiiiiiiiiiiii, ben onun yerine 3 saat koşsam olmaz mıneyse az daha takılıyım da gidip yapayım , hay şu dondurmayı icat edenin
canim nasil gecti, is mulakati mi?Gızlar mülakattan geliyorum sağlı sollu 40dk soru bombardmanı vardı
benim sevgim hepinize yeter guzelliiiiikkk :)Yawrukush bunun gibi iradelileri atalım takımdan bunlar zaten zayıflar ,sen benim gibilerlen ilgilen,asıl bizim ilgiye ihtiyacımız var ,sevgi israfı olmasın
super ara ogun, hele bol limonlu ohh misss :)yemek yerken bu salata bana tatsız tuzsuz kötü geliyor . fakaaaaaaaatttttt su almaya felan mutfağa gidince masanın üzerindekini kaçamak niyetine yiyince tadı çok güzell geliyooo yaaa
senide severim canim :)Benimde sevgiye ihtiyacım var bi kerem
harika haber Edacim, aynen devam canim :)kaptan dukan yapiorum suan bi baktim 80 olmusum . simdilik 3 kilo gitti bakalim
masadan ac kalkma guzelim, sonra ilerleyen saatlerde yememen gereken seyler yiyebilirsin.Evet az geldi aslinda doymadım ama 7 y.k na denk olsun diye ama bilemedim umarim aksam zor gecmez
canim cumartesiden sonra kacamak Y-A-S-A-K :)
uymayana 500 JJ :))
super gidiyor kilolar kilolar:)
3 saat kosu da olur:)
kiz feyzos sen dondurma gibi tatlisin zaten, hic yemene gerek yok:)
canim nasil gecti, is mulakati mi?
haber et bize...
benim sevgim hepinize yeter guzelliiiiikkk :)
kocaman ya yuregim, kertenkele bile var icinde:)
super ara ogun, hele bol limonlu ohh misss :)
senide severim canim :)
harika haber Edacim, aynen devam canim :)
Tamam bir daha dikkat ederim normalde 7 y.k yemekle doyuyorum ama annem sarma yapalim deyince. Olmazsa salatalik falan yerim aksammasadan ac kalkma guzelim, sonra ilerleyen saatlerde yememen gereken seyler yiyebilirsin.
sarmayi bulgurlu yap, doyacagin kadar ye.
aksam acikirsan salata ye guzelim mesela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?