Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gogo2405 ablam profil resmin sahane

en güzeli benimde toparlanam lazım ,iradem çok zayıf , sabah çok güzel başladım güzelce aramı da yaptım .sonra kardeşim pizza almış gelmiş dayanamadım
Yok artık pizzami elini korkak alıştırma kaptanim sirala cezaları
Dur gitme canım nereye giyin sensiz olmaz.
Evdeyim canım yarın ve perşembe evde cuma yine 24 nöbet

Menümü yazayım
Sabah eve gelince 4/5 badem fındık 1 hurma bir bardak su sonra yatak

2 ye doğru kahvaltı 1 avuç çerez iki dilim eski kaşar zeytin biraz üzüm yarım şeftali

Sade kahve soda biraz çerez

AAkşam 1 tabak yeşil mercimek yemeği 1 tabak semizotu yemeği yoğurt

Sade kahve 1 hurma

Su 2.5 lt
Spor 1 saat yürüyüş kızımla 100 squat Dahlia_ canım ve 15 dk oryantal dans

nobet yorgunluguna ragmen menude, sporda cok guzel olmus ablacim:)

Ben acemi olarak takılıyorum

Ayy evet benim uzmanlık alanım

Maşallah ilk gün için iyi zamanla dahada alışır
Aynen bende yavaş yavaş hızlanırız napalım :) zor kolay değil., acaip ter atıyo insan

Akına sevindim ne yaparsa anaya yapıyorlar çok çabuk alışacak bak gör. Üstüne titrediğini sakın hissettirme. Canım bakma profesyonel atlayamam sanırım ama hızlanıp bir kaç güzel hareket yapmayı öğreneceğim inşAllah

Ben çok severim ip atlamayı.. Gerçi şu an atlayamıyorum ama bir ara düzenli atlıyordum, nasıl iyi hissettiriyor anlatılmaz yaşanır yani :)) Kilo verdirdiği de kesinn...
Ne güzel eve alıcam ip ama evde de aTlanmaz ki avize ye çarpar en iyisi salonda olduğu kadar:)
İnşAllah bakalım kuzum yapıcam

Kizim uyuo ona limon aromali kek yaptm pisio corbasida hazir bnde uzaniorm kizlar.... ya bnm muazzam diet ve spor
sevkim kirildi nasl toparlanicam
Canım selam nasılsın. Ellerine sağlık kızına şifa olsun keklerin. Canım benim doğumdan önceki resimlerim hep gözümün önünde açıp bakıyorum elbise eteklerimi askılığa astım en dar olanları hergün dolabımı açınca görüyorum yakındır giyicem sizi diyorum. Sakın pes etme canım nolur sakın

Senayim bugun cok zor oldu Akini okula birakmak,agladi ben yaninda gitmedigim icin ortaligi yikti.
Kendini yerlere atti, ogretmen zar zor kucagina aldi, gozu hep kapida bana bakip bagira bagira agliyordu
Beni gorunmeyecegim bir yere aldilar, bugun cok zor oldu coook
Simdi almaya gidiyorum, bakalim yarin nasil olacak...

Yawrukush cnm bugün diyetisyenimdeydim. 51.4 olmuşum. Ben 50 olmak istediğimi söylemiştim ama hesaplamasında benim ideal kilom 50.8 ve bana bu gün artık koruma programına geçiyoruz yeter dedi vucudumda 11 kg yağ var daha azaltma dedi. Emziriyprum ya bi ihtimal korumada bile zayıflarsın sen dedi. Ama ben bu takım için 50 hedef kilom o yüzden 50 rakamını görüp mezun olacağım. Çok değil 600 gram kaldı.
Bu cuma bildirim yapıcam canım. İnşAllah. Sonra tatile çıkıyorum. Ben tatillerde zayıflıyorum. Otelin spor salonlarında oluyorum her gün. Yüzüyorum falan ama hasan var bakalım nasıl olacak. Döndüğümde inşALlah kilo bildirimi yapıp mezun olmayı hedefliyorum olmazsa devam ederiz napak

Olsun benim oğlum ilk 1 hafta normaldi sonradan ağlamıştı kimi önce ağlıyor sonra kabulleniyor. İstiktarını asla bozma. Senin zayıf anını bakışını yakalarsa bu alışma süresi uzar. Gözlerine buğulu bakma çok net ol ve orada olması gerektiğini söyle canım. Bir kaç gün dayan sonra eve gelmek istemeyecek eminim. Biz almaya giderken niye geldiniz 5 dakka daha oynim diyodu şaka gibi

Bende semizotu pişirdim bayılıyorummmmm ekşi ekşi afiyet olsun canım

Ayybitanem ne güzel dilekler öyle sağolasın kuzum cümlemize:))

Alışacak canım çocuklar illaki naz yapıyolar ama durumu kabullenmek zorunda kalıyorlar en son sen çok üzüldüğünü belli etme geri adım atma bi kere geri adım atarsan gerisi gelir hep aynı davranır akinda sen kararlı ol anne sensin karar merciinin kim olduğunub ilkeleri çok önemli
Bende semizotu pişirdim bayılıyorummmmm ekşi ekşi afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım bende seviyorum her türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…