- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Noldu cnm geçmiş olsun neyin var?Hayırlı geceler canlar.
Kusura bakmayın geç kaldım, rahatsızdım biraz..
Gerçi yarışmaya katılan da olmamış pek
Ohh maşAllah akınımızaaKizlar eve geldik yemek yiyoruz, cikista bayagi mutluydu Akin cok sukur:)
Guzel aktiviteler yapmislar ,eglenmisler bugun.
Insallah boyle devam ederiz..
Hepinize iyi geceler :)
Kizlar eve geldik yemek yiyoruz, cikista bayagi mutluydu Akin cok sukur:)
Guzel aktiviteler yapmislar ,eglenmisler bugun.
Insallah boyle devam ederiz..
Hepinize iyi geceler :)
Noldu cnm geçmiş olsun neyin var?
Ohh maşAllah akınımızaa
iyi geceler Fatimem dinlen guzelim, insa toparlarsin yarina kadar...İyi geceler canlar.. Allah rahatlık versin..
sagolasin Senayim iyi geceler:)Noldu cnm geçmiş olsun neyin var?
Ohh maşAllah akınımızaa
Sağol canım amin inşallah
Kuzum plastik değil cam mülakatı geçtim kuzum grup mülakatı var yarın ve sayısal sözel sınavı varmışkıskançlıkta mı yapmıyalım
çok ince topuklu almasaydın ozaman
akının kime çektiği belli :)
Yawrukush hala bu iradelileri atmamakta kararlımısın bu gidişle kaptanlığını bile alır bu kız elinden
ama ama ama ekmek yemedim ,dengeledim onu ben :)
bende belli etmek istiyorum ,ama her gören bana yok sen tatarmısın ,yok çerkezmisin diyor.2 gün öncede ne dediydi markette kız ...hatırlayamadım da ilk olarak sen türkmüsün dedikendisi türk değildi benide onlardan sandı
beim gözlerim çekik değil yaaaaaa kocaman işte kocamannn
plastikler zararlıdır diye cam kullanıyorum ben :)
hadi sonucunu bekliyorum canım :)
yarın nasıl geçicek bakalım,beklediğimden iyi geçmiş,sonunda alışmış,çok şükür :)
ayyy kıyamam ona ben
malum konu gülüm kv yine.hallettik gibi ama yoruldum şu kadından daha doğrusu eşimin annesi konusundaki dengesizliklerindendugun sonrasi hasret gidermissiniz oh ne guzel cnaim:)
zaten tezkerede neredeyse 2 haneli sayilara dusuyor, gozunuzaydin:)
nabersin Iremcim, ne var ne yok kuzum?
hayirdir asyam?
insallah duzene girmis,sorunlari halletmissinizdir...
gel guzelim gel sohbetini ozledik:)
tam ev hanimi oldun hatun:)
bak sana ne diyecegim watsapa en son yolladigin foton var ya ailecek, o fotoda eski hallerine gore o kadar incelmissinki..
cok muazzam fark vardi ve cok guzel gorunuyordun.
eger spor ve diyet sevkini kaybettiysen once eski resimlerine ac bak, sonra da yenilerine.
cok az kaldi mezuniyetine, yuzdun yuzdun sonuna geldin.
amacini unutma, haydi toparlanma zamani...
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | - | - |
Mavibocuk | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | - | - |
melinda23 | - | - | - | - | - | - | |
abesle_istigal | 50M | - | - | ||||
haeshin | ODUL | - | - | - | |||
gogo2405 | ODUL DINLENME | - | - | ||||
tiffany20 | - | - | - | ||||
happy_moon | - | - | - | - | - | ||
AKovser | - | - | - | - | - | - | |
KarKralicesi | - | - | - | - | - | - | |
fyfyfy | - | - | - | - | - | - | - |
Alya008 | ODUL DINLENME | 50M | 50S | - | - | ||
azimli anne | 50M | 100IA | - | - | |||
zey zey | - | - | - | - | - | - | - |
saricicek | - | - | - | - | - | - | - |
fyzanur | 125JJ | 100IA, 100 JJ, 50M, 50S | - | - | |||
oluroylebazen | - | - | - | - | - | - | |
kakaovanilya | - | - | 50M | - | - | - | - |
canim hangi is seni daha mutlu edecekse onu sec.Kızlar ilk mülakatı geçtim grup mülakatına çağırdılar yarın 6buçukta kalkçam migrosun yöneticilik mülakatı bu annemle babam pek migros taraftarı değil ama ben de bıktım artık çalışmaya başlamak istiyorum yük olmak istemiyorum babam düşünmen yeter boşver diyor da bi sorun olduğunda evde hemen de 7yıldır izmirde yaşamamı başıma kakıyolar bilemedim ben de bu izmirde 7. Senem artık yük olmaktan bıktım Memlekette de güzel bi iş buldular ama dönmek istemiyorum oraya bana orası zulum gibi geliyor tekrar izmire dönmek için gün sayıyorum desem yeri. Orası bana cehennem gibi yeniden annemlerle yaşamaya başlamak da bana cok zor geliyor. İzmirdeki evimden karşıyakadan gitçeğimi bu evi kapatcagımı düşündükçe içime sıkıntılar basıyor napçam ben ya memlekette güzel bi iş mi izmirde migros zulmu mu bilmiyorum
canim esin arada kaldigi icin, sen hakli dahi olsan, ailesini, annesinin haksiz oldugunu kabullenmez.malum konu gülüm kv yine.hallettik gibi ama yoruldum şu kadından daha doğrusu eşimin annesi konusundaki dengesizliklerinden
Kadris sagligin iyi degil mi?
ne zaman istanbula gidis?
bu hafta 7leri goreceksin merak etme:)
yok canim benim beni tanimadin mi:)
supersin canimmmm :)
Dikkat et kendine canımmSağol canım benim..
Aslında bilmiyorum ne oldu, halsizdim zaten bugün, akşam bir de üstüne alerji eklenince bitap düştüm resmen..
Hakkında hayırlısı olsun canım. Ama evlenince anlarsın kalabildiğin kdar annecinle babacınla yaşa derim ama zulumse onlrın yaşadığı çevre tabii nerde huzurluysan orda ol canım. İş tercihşde çok önemli hayırlısı olsun canımKızlar ilk mülakatı geçtim grup mülakatına çağırdılar yarın 6buçukta kalkçam migrosun yöneticilik mülakatı bu annemle babam pek migros taraftarı değil ama ben de bıktım artık çalışmaya başlamak istiyorum yük olmak istemiyorum babam düşünmen yeter boşver diyor da bi sorun olduğunda evde hemen de 7yıldır izmirde yaşamamı başıma kakıyolar bilemedim ben de bu izmirde 7. Senem artık yük olmaktan bıktım Memlekette de güzel bi iş buldular ama dönmek istemiyorum oraya bana orası zulum gibi geliyor tekrar izmire dönmek için gün sayıyorum desem yeri. Orası bana cehennem gibi yeniden annemlerle yaşamaya başlamak da bana cok zor geliyor. İzmirdeki evimden karşıyakadan gitçeğimi bu evi kapatcagımı düşündükçe içime sıkıntılar basıyor napçam ben ya memlekette güzel bi iş mi izmirde migros zulmu mu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?