Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayırlı geceler canlar.
Kusura bakmayın geç kaldım, rahatsızdım biraz..

Gerçi yarışmaya katılan da olmamış pek
Noldu cnm geçmiş olsun neyin var?

Kizlar eve geldik yemek yiyoruz, cikista bayagi mutluydu Akin cok sukur:)
Guzel aktiviteler yapmislar ,eglenmisler bugun.
Insallah boyle devam ederiz..
Hepinize iyi geceler :)
Ohh maşAllah akınımızaa

Kizlar eve geldik yemek yiyoruz, cikista bayagi mutluydu Akin cok sukur:)
Guzel aktiviteler yapmislar ,eglenmisler bugun.
Insallah boyle devam ederiz..
Hepinize iyi geceler :)

Afiyet olsun canım :)
Ne güzel haberler bunlar :) İnşaAllah hep böyle devam eder..

Son düzenleme:
Kuzum plastik değil cam mülakatı geçtim kuzum grup mülakatı var yarın ve sayısal sözel sınavı varmış

Kızlar ilk mülakatı geçtim grup mülakatına çağırdılar yarın 6buçukta kalkçam migrosun yöneticilik mülakatı bu annemle babam pek migros taraftarı değil ama ben de bıktım artık çalışmaya başlamak istiyorum yük olmak istemiyorum babam düşünmen yeter boşver diyor da bi sorun olduğunda evde hemen de 7yıldır izmirde yaşamamı başıma kakıyolar bilemedim ben de bu izmirde 7. Senem artık yük olmaktan bıktım Memlekette de güzel bi iş buldular ama dönmek istemiyorum oraya bana orası zulum gibi geliyor tekrar izmire dönmek için gün sayıyorum desem yeri. Orası bana cehennem gibi yeniden annemlerle yaşamaya başlamak da bana cok zor geliyor. İzmirdeki evimden karşıyakadan gitçeğimi bu evi kapatcagımı düşündükçe içime sıkıntılar basıyor napçam ben ya memlekette güzel bi iş mi izmirde migros zulmu mu bilmiyorum

malum konu gülüm kv yine.hallettik gibi ama yoruldum şu kadından daha doğrusu eşimin annesi konusundaki dengesizliklerinden

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
HarpyIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLI--
MavibocukIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLI--
melinda23--- 100IA---
abesle_istigal DINLENME 50S 50M --
haeshinODUL 50S---
gogo2405 ODUL DINLENME 50S --
tiffany20 ---
happy_moon-- 50M 50S---
AKovser---- MUAF--
KarKralicesi DINLENME------
fyfyfy-------
Alya008ODUL DINLENME50M 50S50S --
azimli anne 50M 100IA --
zey zey-------
saricicek-------
fyzanur 125JJ 100IA, 100 JJ, 50M, 50S--
oluroylebazen- DINLENME-----
kakaovanilya--50M ----

[/td][/td][/td][/td]

canim hangi is seni daha mutlu edecekse onu sec.
migrosta da yoneticilik mulakatiymis, kotu bir is degil ki yoneticilik.
yureginin sesini dinle, hakkinda hayirlisi :)

malum konu gülüm kv yine.hallettik gibi ama yoruldum şu kadından daha doğrusu eşimin annesi konusundaki dengesizliklerinden
canim esin arada kaldigi icin, sen hakli dahi olsan, ailesini, annesinin haksiz oldugunu kabullenmez.
oyuzden en guzeli hic esini arada birakma, esinin ailesiyle anlasamiyorsaniz, biradayken sahtede olsa iyi davran, mesafeli ama saygili ol, sonra sen kendi hayatina bak..

Aslinda boyle bir mesaj yazmayi istemiyordum.
Yaz donemindeyiz, havalar, uzun suredir yapilan diyetler, tatiller farkindayim tum takimlari olumsuz etkiledi.
Bizim takimimiz da bundan nasibini aldi elbet.
Bu hafta izne ayrilacak olan uyelerimizle beraber takimimiz 5 kisi kaliyor.
Gozlemlerime dayanarak izne ayrilan uyeler kilo alarak dondugu icin, takima donmesi de bir okadar zor oluyor ve listede olmayinca da bu diyet isi duzenli bir sekilde yapilamiyor.
Bu durumda izne ayrilan uyelerimizi tekrar listeye dahil edemiyoruz.
Cuma yarismasina katilmak isteyen yeni uye de malesef yok denecek kadar az .
Dolayisiyla bir kac zamandir takimimiz icin endiseleniyorum.
Listede olmasina ragmen tum hafta takima 1 mesaj dahi yazmayan, ya da 3-4 gunde bir kac mesaj yazan uyelerimiz var.
Kimseyi istegi disinda bu takimda tutamayiz elbet.
Bu sebeple bugun herkesten bir ricam var;
Eger diyet yapmaya ara vermek, ya da bir sureligine tamamen birakmak, takimdan ayrilmak isteyen uyelerimiz varsa lutfen bunu dile getirin!
Bu sayede gercekten takimda kalmak isteyen, zayiflamak isteyen uyelerimizle yolumuza devam edebiliriz.
Farkindayim ki herkesin bir yogunlugu var, ancak gunde 10-15dk buraya ayirmak imkansiz degil.
Tum bu surecte takimi ihmal etmeyen, yogunluguna ragmen takima emek veren uyelerimiz de var ki, onlari asla gozardi edemem.
Yine bu surecte hep destek olan , arka planda takimin her isine GONULLU kosturan E-brulim , gogo2405 , Mavibocuk ve Dahlia_ 'e de bir kez daha bu vesileyle tesekkur ederim.
Hepinizin bende yeri ayri, 4. takim hayatimin bir parcasi oldu aylardan beridir bu sebeple kimsenin gonlunu kirmak istemem, beni yanlis anlamayiniz lutfen.
Gununuz aydin olsun guzeller, mutlu carsambalar...

Kadris sagligin iyi degil mi?
ne zaman istanbula gidis?
bu hafta 7leri goreceksin merak etme:)

yok canim benim beni tanimadin mi:)

supersin canimmmm :)

cuma sanirim canim
daha karar vermedimmm
canimda hic gitmek istemiyor cok zor geliyor 2cocukla bir yere gitmek
gozumde buyudu simdidennnn

Sağol canım benim..
Aslında bilmiyorum ne oldu, halsizdim zaten bugün, akşam bir de üstüne alerji eklenince bitap düştüm resmen..
Dikkat et kendine canımm
Hakkında hayırlısı olsun canım. Ama evlenince anlarsın kalabildiğin kdar annecinle babacınla yaşa derim ama zulumse onlrın yaşadığı çevre tabii nerde huzurluysan orda ol canım. İş tercihşde çok önemli hayırlısı olsun canım

Herkese günaydınnnbn
Keyifli huzurlu bir gün diliyorum Yawrukush çok haklı bende koşturmalarımdan elime teli alamadım giremedim herkesten kendi adıma özür diliyorum. Emek verenlere çok teşekkür ediyorum. Ben bigün mezun olsam bile aktif takımda kalmak istiyorum hepinizi çok sevdim kesinlikle kopmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…