- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Günaydın canım bende çook erkenciyim gece defalarca uyandım emzirip süt sağıcam. Artık uyuyamam hasan cin gibi tepiniyo şu anda :) bugün işlerim çok yine anneme geçicem bavul hazırlicam kdriş şu nikah bi biteydi bi rahatlıyaydım yaa yoruldum çokgunaydin herkese
kizlar 7de uyandi kizdim vallahi herkesi tekrar yatagina postaladim
guzelce kizdim birde
saat kaca kadar parkta durdum erken uyanmasinlar diye
haksizlik bu
kucuk simdi uyudu sanirim sesi cikmiyor
buyuk oyun oynuyorrr
keske biraz daha uyuyabilsem
nabersin Iremcim, ne var ne yok kuzum?
yani burdaki işinde kötü değil. yöneticilik cok iyi yani.Kızlar ilk mülakatı geçtim grup mülakatına çağırdılar yarın 6buçukta kalkçam migrosun yöneticilik mülakatı bu annemle babam pek migros taraftarı değil ama ben de bıktım artık çalışmaya başlamak istiyorum yük olmak istemiyorum babam düşünmen yeter boşver diyor da bi sorun olduğunda evde hemen de 7yıldır izmirde yaşamamı başıma kakıyolar bilemedim ben de bu izmirde 7. Senem artık yük olmaktan bıktım Memlekette de güzel bi iş buldular ama dönmek istemiyorum oraya bana orası zulum gibi geliyor tekrar izmire dönmek için gün sayıyorum desem yeri. Orası bana cehennem gibi yeniden annemlerle yaşamaya başlamak da bana cok zor geliyor. İzmirdeki evimden karşıyakadan gitçeğimi bu evi kapatcagımı düşündükçe içime sıkıntılar basıyor napçam ben ya memlekette güzel bi iş mi izmirde migros zulmu mu bilmiyorum
Aslinda boyle bir mesaj yazmayi istemiyordum.
Yaz donemindeyiz, havalar, uzun suredir yapilan diyetler, tatiller farkindayim tum takimlari olumsuz etkiledi.
Bizim takimimiz da bundan nasibini aldi elbet.
Bu hafta izne ayrilacak olan uyelerimizle beraber takimimiz 5 kisi kaliyor.
Gozlemlerime dayanarak izne ayrilan uyeler kilo alarak dondugu icin, takima donmesi de bir okadar zor oluyor ve listede olmayinca da bu diyet isi duzenli bir sekilde yapilamiyor.
Bu durumda izne ayrilan uyelerimizi tekrar listeye dahil edemiyoruz.
Cuma yarismasina katilmak isteyen yeni uye de malesef yok denecek kadar az .
Dolayisiyla bir kac zamandir takimimiz icin endiseleniyorum.
Listede olmasina ragmen tum hafta takima 1 mesaj dahi yazmayan, ya da 3-4 gunde bir kac mesaj yazan uyelerimiz var.
Kimseyi istegi disinda bu takimda tutamayiz elbet.
Bu sebeple bugun herkesten bir ricam var;
Eger diyet yapmaya ara vermek, ya da bir sureligine tamamen birakmak, takimdan ayrilmak isteyen uyelerimiz varsa lutfen bunu dile getirin!
Bu sayede gercekten takimda kalmak isteyen, zayiflamak isteyen uyelerimizle yolumuza devam edebiliriz.
Farkindayim ki herkesin bir yogunlugu var, ancak gunde 10-15dk buraya ayirmak imkansiz degil.
Tum bu surecte takimi ihmal etmeyen, yogunluguna ragmen takima emek veren uyelerimiz de var ki, onlari asla gozardi edemem.
Yine bu surecte hep destek olan , arka planda takimin her isine GONULLU kosturan @E-brulim , @gogo2405 ,Mavibocuk ve Dahlia_ 'e de bir kez daha bu vesileyle tesekkur ederim.
Hepinizin bende yeri ayri, 4. takim hayatimin bir parcasi oldu aylardan beridir bu sebeple kimsenin gonlunu kirmak istemem, beni yanlis anlamayiniz lutfen.
Gununuz aydin olsun guzeller, mutlu carsambalar...
çok üzülmüştüm ama sonradan mutlu çıktığını okuyunca çok sevindim özgem :)inşallah hep güzel geçer okul günleri,dertsiz tasasız .arkadaşlarına alışınca zamanla eminim çok sevecek okulunu :)Senayim bugun cok zor oldu Akini okula birakmak,agladi ben yaninda gitmedigim icin ortaligi yikti.
Kendini yerlere atti, ogretmen zar zor kucagina aldi, gozu hep kapida bana bakip bagira bagira agliyordu
Beni gorunmeyecegim bir yere aldilar, bugun cok zor oldu coook
Simdi almaya gidiyorum, bakalim yarin nasil olacak...
senin adına çok sevindim canım ,ne güzel istediğin kiloya geldin :)Yawrukush cnm bugün diyetisyenimdeydim. 51.4 olmuşum. Ben 50 olmak istediğimi söylemiştim ama hesaplamasında benim ideal kilom 50.8 ve bana bu gün artık koruma programına geçiyoruz yeter dedi vucudumda 11 kg yağ var daha azaltma dedi. Emziriyprum ya bi ihtimal korumada bile zayıflarsın sen dedi. Ama ben bu takım için 50 hedef kilom o yüzden 50 rakamını görüp mezun olacağım. Çok değil 600 gram kaldı.
Bu cuma bildirim yapıcam canım. İnşAllah. Sonra tatile çıkıyorum. Ben tatillerde zayıflıyorum. Otelin spor salonlarında oluyorum her gün. Yüzüyorum falan ama hasan var bakalım nasıl olacak. Döndüğümde inşALlah kilo bildirimi yapıp mezun olmayı hedefliyorumolmazsa devam ederiz napak
geçmiş olsun bitanem ,alerjin başlamış yine ,kendine dikkat et sıcaktan uzak dur lütfen ...Hayırlı geceler canlar.
Kusura bakmayın geç kaldım, rahatsızdım biraz..
Gerçi yarışmaya katılan da olmamış pek
inşallah canım :)Kizlar eve geldik yemek yiyoruz, cikista bayagi mutluydu Akin cok sukur:)
Guzel aktiviteler yapmislar ,eglenmisler bugun.
Insallah boyle devam ederiz..
Hepinize iyi geceler :)
ohh ohhh ne güzel.Kuzum plastik değil cam mülakatı geçtim kuzum grup mülakatı var yarın ve sayısal sözel sınavı varmış
canım bence migros işine gir,sevmezsen bırakırsın olur biter . bir yandanda başka iş araştırırsın orasını sevmezsen .Kızlar ilk mülakatı geçtim grup mülakatına çağırdılar yarın 6buçukta kalkçam migrosun yöneticilik mülakatı bu annemle babam pek migros taraftarı değil ama ben de bıktım artık çalışmaya başlamak istiyorum yük olmak istemiyorum babam düşünmen yeter boşver diyor da bi sorun olduğunda evde hemen de 7yıldır izmirde yaşamamı başıma kakıyolar bilemedim ben de bu izmirde 7. Senem artık yük olmaktan bıktım Memlekette de güzel bi iş buldular ama dönmek istemiyorum oraya bana orası zulum gibi geliyor tekrar izmire dönmek için gün sayıyorum desem yeri. Orası bana cehennem gibi yeniden annemlerle yaşamaya başlamak da bana cok zor geliyor. İzmirdeki evimden karşıyakadan gitçeğimi bu evi kapatcagımı düşündükçe içime sıkıntılar basıyor napçam ben ya memlekette güzel bi iş mi izmirde migros zulmu mu bilmiyorum
bende diyetimi çok bozdum seni üzdüm ... ama bugün çok azimli kalktım inşallah çok dikkat edicem artık ,çünkü senin canının sıkıldığını görünce benimki de sıkıldı. kilo alcam diye bile bu kadar üzülmemiştim . özür dilerim özgem . verdiğin cezalarda bile yine insaflı davranmışsın ama ben daha fazlasını yapıcam bugün telafi etmek için ...Aslinda boyle bir mesaj yazmayi istemiyordum.
Yaz donemindeyiz, havalar, uzun suredir yapilan diyetler, tatiller farkindayim tum takimlari olumsuz etkiledi.
Bizim takimimiz da bundan nasibini aldi elbet.
Bu hafta izne ayrilacak olan uyelerimizle beraber takimimiz 5 kisi kaliyor.
Gozlemlerime dayanarak izne ayrilan uyeler kilo alarak dondugu icin, takima donmesi de bir okadar zor oluyor ve listede olmayinca da bu diyet isi duzenli bir sekilde yapilamiyor.
Bu durumda izne ayrilan uyelerimizi tekrar listeye dahil edemiyoruz.
Cuma yarismasina katilmak isteyen yeni uye de malesef yok denecek kadar az .
Dolayisiyla bir kac zamandir takimimiz icin endiseleniyorum.
Listede olmasina ragmen tum hafta takima 1 mesaj dahi yazmayan, ya da 3-4 gunde bir kac mesaj yazan uyelerimiz var.
Kimseyi istegi disinda bu takimda tutamayiz elbet.
Bu sebeple bugun herkesten bir ricam var;
Eger diyet yapmaya ara vermek, ya da bir sureligine tamamen birakmak, takimdan ayrilmak isteyen uyelerimiz varsa lutfen bunu dile getirin!
Bu sayede gercekten takimda kalmak isteyen, zayiflamak isteyen uyelerimizle yolumuza devam edebiliriz.
Farkindayim ki herkesin bir yogunlugu var, ancak gunde 10-15dk buraya ayirmak imkansiz degil.
Tum bu surecte takimi ihmal etmeyen, yogunluguna ragmen takima emek veren uyelerimiz de var ki, onlari asla gozardi edemem.
Yine bu surecte hep destek olan , arka planda takimin her isine GONULLU kosturan @E-brulim , @gogo2405 ,Mavibocuk ve Dahlia_ 'e de bir kez daha bu vesileyle tesekkur ederim.
Hepinizin bende yeri ayri, 4. takim hayatimin bir parcasi oldu aylardan beridir bu sebeple kimsenin gonlunu kirmak istemem, beni yanlis anlamayiniz lutfen.
Gununuz aydin olsun guzeller, mutlu carsambalar...
Günaydın cnmGünaydın kızlar
Günaydınnngünaydın
Çok şükür canım. Çok az kaldı 600 gr:)) ben bunu hemen veremem bakalım bayram öncesine kadar gider inşallahçok üzülmüştüm ama sonradan mutlu çıktığını okuyunca çok sevindim özgem :)inşallah hep güzel geçer okul günleri,dertsiz tasasız .arkadaşlarına alışınca zamanla eminim çok sevecek okulunu :)
senin adına çok sevindim canım ,ne güzel istediğin kiloya geldin :)
geçmiş olsun bitanem ,alerjin başlamış yine ,kendine dikkat et sıcaktan uzak dur lütfen ...
inşallah canım :)
ohh ohhh ne güzel.
canım bence migros işine gir,sevmezsen bırakırsın olur biter . bir yandanda başka iş araştırırsın orasını sevmezsen .
bende diyetimi çok bozdum seni üzdüm ... ama bugün çok azimli kalktım inşallah çok dikkat edicem artık ,çünkü senin canının sıkıldığını görünce benimki de sıkıldı. kilo alcam diye bile bu kadar üzülmemiştim . özür dilerim özgem . verdiğin cezalarda bile yine insaflı davranmışsın ama ben daha fazlasını yapıcam bugün telafi etmek için ...
günaydın güzel takımım :)
Günaydın güzellikkk
Günaydın cnm
Günaydınnn
Çok şükür canım. Çok az kaldı 600 gr:)) ben bunu hemen veremem bakalım bayram öncesine kadar gider inşallah
gülüm benim eltim kv me olmaz hakaretler ediyor bazen yanında bile yüzüne karşı neredeyse küfrediyor kaynım gıkını çıkarmıyor ben zaten o terbiyede biri değilim beni az çok biliyorsun artık tanıdın yani ben aileme yakın olmama rağmen ailem yüzünden 1 kere bile eşimin kalbini kırmadım tartışmadım hep dengede tuttum ve her zaman herşeyden önce eşim dedim yuvam dedim bunları yapmış biri olarak onunda beni bir yere koyması gerekmiyormu.olay tazeyken sen haklısın gülüm boşver gelirse evde yokum de gönder diyor üstüne 1 hafta geçsin annem sana naptı diyor.bıktım bıktım bıktım inanki artık kadının yüzünü bile görmek istemiyorum kadın 1 numaralı oyuncu ya ödülü bile hak ediyorcanim hangi is seni daha mutlu edecekse onu sec.
migrosta da yoneticilik mulakatiymis, kotu bir is degil ki yoneticilik.
yureginin sesini dinle, hakkinda hayirlisi :)
canim esin arada kaldigi icin, sen hakli dahi olsan, ailesini, annesinin haksiz oldugunu kabullenmez.
oyuzden en guzeli hic esini arada birakma, esinin ailesiyle anlasamiyorsaniz, biradayken sahtede olsa iyi davran, mesafeli ama saygili ol, sonra sen kendi hayatina bak..
Bir doğum daha yapmazsam hayatta almam. Günlük hayatta çok takıntım var kiloya. İnşAllah yaş ilerledikçe metabolizma duruyor. Ama şu bir buçuk aydır yaptırdığım ölçümlerde metabolizma yaşım 15 çıkıyor
maşallahhhh sana yaaaaa
tekrar kilo almaman dileğiyle
inşallah canımBir doğum daha yapmazsam hayatta almam. Günlük hayatta çok takıntım var kiloya. İnşAllah yaş ilerledikçe metabolizma duruyor. Ama şu bir buçuk aydır yaptırdığım ölçümlerde metabolizma yaşım 15 çıkıyor
Sağol ablacım:)Gunaydin canlar, keyifli gunler:)
Mavibocuk ikinci dugunun yarin sanirim. Allah mesut etsin kuzum
Yawrukush Akin pasamiz nasil canisi, olumlu yorumlar yapmaya basladi mi okulu/arkadaslari hakkinda?
@Saadetim33 dogum gunun kutlu olsun birtanem. Saglikli ve huzurlu nice yillara, ailen ve sevdiklerinle birlikte insallah
geçmiş olsun bitanem ,alerjin başlamış yine ,kendine dikkat et sıcaktan uzak dur lütfen ...
vampir flimlerindeki vampirler gibi gölgelerde gezeceksin yapacak bişey yokSağol canım benim.. Sıcaktan uzak durmak ne mümkünnn, sabırsızlıkla havaların serinlemesini bekliyorum, çok yoruldum kaç aydır
Ebrunun kızı oldu özgenin oğlu olacak asyanin oğlu olacak ollalla arzu evlendi mavibocuk Merve evleniyor bu hafta akovser fatime hala asker bekliyo 130 günü kaldı
Başka aklıma gelen yok galiba
canim 2 bucuk kiloda hic bir sey yok ,gel tabi kuzum cok seviniriz:)
dugune sayili gun kaldi gercekten, nasil gidiyor hazirliklar?
Her sey yolunda mi guzelim?
gel guzelim gel sohbetini ozledik:)
tam ev hanimi oldun hatun:)
bak sana ne diyecegim watsapa en son yolladigin foton var ya ailecek, o fotoda eski hallerine gore o kadar incelmissinki..
cok muazzam fark vardi ve cok guzel gorunuyordun.
eger spor ve diyet sevkini kaybettiysen once eski resimlerine ac bak, sonra da yenilerine.
cok az kaldi mezuniyetine, yuzdun yuzdun sonuna geldin.
amacini unutma, haydi toparlanma zamani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?