Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın canım bende çook erkenciyim gece defalarca uyandım emzirip süt sağıcam. Artık uyuyamam hasan cin gibi tepiniyo şu anda :) bugün işlerim çok yine anneme geçicem bavul hazırlicam kdriş şu nikah bi biteydi bi rahatlıyaydım yaa yoruldum çok

nabersin Iremcim, ne var ne yok kuzum?

iyiyim canım şükür
sen nasılsın
akın alışıyor sanırım okula. maşallahhhh onaaaa

yani burdaki işinde kötü değil. yöneticilik cok iyi yani.
hakkında hayırlısı. memleket neresi

ayyy kaptanım cok haklısın. ben bi kaç gündür kısa yürüyüşler harici bişide yapamıyorum.
biliyosun durumumu az cok.
bugün dahada uzun tutucam yürüyüşümü

Gunaydin canlar, keyifli gunler:)

Mavibocuk ikinci dugunun yarin sanirim. Allah mesut etsin kuzum

Yawrukush Akin pasamiz nasil canisi, olumlu yorumlar yapmaya basladi mi okulu/arkadaslari hakkinda?

@Saadetim33 dogum gunun kutlu olsun birtanem. Saglikli ve huzurlu nice yillara, ailen ve sevdiklerinle birlikte insallah

çok üzülmüştüm ama sonradan mutlu çıktığını okuyunca çok sevindim özgem :)inşallah hep güzel geçer okul günleri,dertsiz tasasız .arkadaşlarına alışınca zamanla eminim çok sevecek okulunu :)
senin adına çok sevindim canım ,ne güzel istediğin kiloya geldin :)
Hayırlı geceler canlar.
Kusura bakmayın geç kaldım, rahatsızdım biraz..

Gerçi yarışmaya katılan da olmamış pek
geçmiş olsun bitanem ,alerjin başlamış yine ,kendine dikkat et sıcaktan uzak dur lütfen ...

Kizlar eve geldik yemek yiyoruz, cikista bayagi mutluydu Akin cok sukur:)
Guzel aktiviteler yapmislar ,eglenmisler bugun.
Insallah boyle devam ederiz..
Hepinize iyi geceler :)
inşallah canım :)

Kuzum plastik değil cam mülakatı geçtim kuzum grup mülakatı var yarın ve sayısal sözel sınavı varmış
ohh ohhh ne güzel.
canım bence migros işine gir,sevmezsen bırakırsın olur biter . bir yandanda başka iş araştırırsın orasını sevmezsen .

bende diyetimi çok bozdum seni üzdüm ... ama bugün çok azimli kalktım inşallah çok dikkat edicem artık ,çünkü senin canının sıkıldığını görünce benimki de sıkıldı. kilo alcam diye bile bu kadar üzülmemiştim . özür dilerim özgem . verdiğin cezalarda bile yine insaflı davranmışsın ama ben daha fazlasını yapıcam bugün telafi etmek için ...

Günaydın kızlar
Günaydın cnm

Günaydınnn
Çok şükür canım. Çok az kaldı 600 gr:)) ben bunu hemen veremem bakalım bayram öncesine kadar gider inşallah

günaydın güzel takımım :)
Günaydın güzellikkk

gülüm benim eltim kv me olmaz hakaretler ediyor bazen yanında bile yüzüne karşı neredeyse küfrediyor kaynım gıkını çıkarmıyor ben zaten o terbiyede biri değilim beni az çok biliyorsun artık tanıdın yani ben aileme yakın olmama rağmen ailem yüzünden 1 kere bile eşimin kalbini kırmadım tartışmadım hep dengede tuttum ve her zaman herşeyden önce eşim dedim yuvam dedim bunları yapmış biri olarak onunda beni bir yere koyması gerekmiyormu.olay tazeyken sen haklısın gülüm boşver gelirse evde yokum de gönder diyor üstüne 1 hafta geçsin annem sana naptı diyor.bıktım bıktım bıktım inanki artık kadının yüzünü bile görmek istemiyorum kadın 1 numaralı oyuncu ya ödülü bile hak ediyor

maşallahhhh sana yaaaaa
tekrar kilo almaman dileğiyle
Bir doğum daha yapmazsam hayatta almam. Günlük hayatta çok takıntım var kiloya. İnşAllah yaş ilerledikçe metabolizma duruyor. Ama şu bir buçuk aydır yaptırdığım ölçümlerde metabolizma yaşım 15 çıkıyor

Sağol ablacım:)

Ebrunun kızı oldu özgenin oğlu olacak asyanin oğlu olacak ollalla arzu evlendi mavibocuk Merve evleniyor bu hafta akovser fatime hala asker bekliyo 130 günü kaldı
Başka aklıma gelen yok galiba

Ooo maşallah
bebişlere göz aydını , evlilere de hayırlı olsunu eksik etmeyelim o zaman .
Benim düğün de kasımda inşallah

canim 2 bucuk kiloda hic bir sey yok ,gel tabi kuzum cok seviniriz:)
dugune sayili gun kaldi gercekten, nasil gidiyor hazirliklar?
Her sey yolunda mi guzelim?

Yolunda çok şükür canım hoşbuldum o zaman
Evlilik hazırlıkları derken uğraşıyorum, nişanlım gelmişti aylardır ankaradaydı
İşte onu görünce gez dolaş atıştır derken formumu bozdum sanırım
Aklıma siz geldiniz burası gerçekten o kadar güzel ki hatta hiç ayrılmasam formumu korumak için de katılsam olur mu yokluğunuzu hissettim wallahi

Ben de sizin sohbetinizi özledim ne war ne yok bebişini kreşe mi verdin geçmiş sayfalarda okudum , sanırım okulda bekliyormuşsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…