Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben o zaman bugün başliim menümü yazmaya ;
Tekrar merhaba herkese
Adım Banu
25 yaşındayım
1.70 boy 59,2 kilo
İnşaat Mühendisiyim
Çalışıyorum o yüzden gündüzleri fırsat bulup giriyorum , genelde akşamları yazıyorum.
Kasımda düğünün var o yüzden 2,5 kilo verip 56,7 olmak istiyorum
Güzel güzel kiloları vermek dileklerimle
kocaman öpüyorum sizleri

aramıza hoş geldin canım :)

hoşgeldin o halde tekrar

Dahlia_ gecmiş olsun kuzum neyse az kaldı. yaza.

Nerde mutlu olacaksan orda yaşa bence canım iş konusunda Migros u bi dene belki seversin bi arkadaşımın eside Migros mağaza mudurydu ama başka bi mağaza açmak için şehir degistirmislerdi ama çok kötüb i iş olduğunu sanmıyorum seversin belkide. Sevdiğin bi şehirde yaşayınca iş çok önemli olmuyor
Canımsın ben severek yapıyorum işleri keşke daha fazla zaman ayirabilsem .
Günaydın kızlar

günaydın güzel takımım :)
Günaydınlar bacılar
Seninde az kalmış Hayırlı olsun canım hehe bende Kasım geliniyor bu arada
cok sıkıcısınız

Son düzenleme:
Ancak işleri bitirdim geldim geç kalkınca işlerde geç bitiyor.
Han Biz tatil dönüşü eve boya yapacak yaa benim adamın gene ev alma hayalleri depreşti
Evi boyiycamiza ev alsak ya dedi akşam bende ev varda almadikmi dedim demesem iyiydi ya neyse hemen çıkarttı telefonu ben bir iki tane buldum dedi başladı göstermeye napıcam ben bu adamla yaa

oralarda uygun sanırım abla.
buralar feci.
bence alın cok iyi yaparsanız. ödeme durumlarınızı bilemicem ama gerci.

oralarda uygun sanırım abla.
buralar feci.
bence alın cok iyi yaparsanız. ödeme durumlarınızı bilemicem ama gerci.
Buralar karışık bizim apartmanda 3 tane satılık var 260 bin 270 bin 290 bin ama bu kadar ödeyemeyiz birde sırf yeri iyi diye eve o kadar para vermek abartı geliyo bana ama daha uygun olanlarda var yakınlarda bakicaz artık. Ev alıp almamak değilde eşimin gel gitleri yoruyor beni

katlarına ev içlerine göre degişio demek fiyatları baya.
ev konusundamı? gel git yapıo. yoksa hemen her konudamı abla

Amin inşallah canım , kasımda da doğum günüm var hepsi aynı ay oldu :))

Eşin ikizler burcu mu benimki de çok gelgit yaşar

katlarına ev içlerine göre degişio demek fiyatları baya.
ev konusundamı? gel git yapıo. yoksa hemen her konudamı abla
Taksit ödemek konusunda yapar meblağ yüksek yaa başka konularda yapmaz . Daha önce yaşadığımız yerde evimiz var tamamına kredi çekmiştik alana kadar bir sene Hadi ev bakalım yok ödeyemeyiz Hadi ev bakalım yok odeyemezsek diye geçti en son aldığımız evi beğendik alalım almayalım bana gına geldi sert çıkıştım ben beğendim istiyorum diye krediyi çektik annemden kardeşimden borç aldık ilk bir senesi zor geçti ama alıştık şimdi 2 senesi kaldı artık standart oldu kredi taksidi. Benim şimdi tek derdim o evi sarmadan alabilmek çünkü zaman ne getirecek bilinmez kızım ilerde rahat etsin üniversite zamanları evin ona çok faydası olur diye düşünüyorum ama nasip tabi ki herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…