aramıza hoş geldin canım :)Ben o zaman bugün başliim menümü yazmaya ;
Tekrar merhaba herkese
Adım Banu
25 yaşındayım
1.70 boy 59,2 kilo
İnşaat Mühendisiyim
Çalışıyorum o yüzden gündüzleri fırsat bulup giriyorum , genelde akşamları yazıyorum.
Kasımda düğünün var o yüzden 2,5 kilo verip 56,7 olmak istiyorum
Güzel güzel kiloları vermek dileklerimle
kocaman öpüyorum sizleri
vampir flimlerindeki vampirler gibi gölgelerde gezeceksin yapacak bişey yokaz kaldı yazın bitmesine zaten
Hoşbuldummaramıza hoş geldin canım :)
hiç biri yok bendeHoşbuldumm
sizde ne var ne yok bebiş, evlilik ,asker yolu vs vs :)
Kafan rahat o zaman ohh freehiç biri yok bende
Öğle yemeği yok muDunku menumu yazip gecmise bakacagim
Sabah
2 yumurta omlet Peynirli
9 10 zeytin
1 domates
Bol peynir
Cig fistik
Aksam
Patlican dolmasi bulgurlu etli
Yogurt
Su 5 lt olmustur yatana kadar
Spor 30 dk tempolu yuzme 1 saat suda oynasma
Ben o zaman bugün başliim menümü yazmaya ;
Tekrar merhaba herkese
Adım Banu
25 yaşındayım
1.70 boy 59,2 kilo
İnşaat Mühendisiyim
Çalışıyorum o yüzden gündüzleri fırsat bulup giriyorum , genelde akşamları yazıyorum.
Kasımda düğünün var o yüzden 2,5 kilo verip 56,7 olmak istiyorum
Güzel güzel kiloları vermek dileklerimle
kocaman öpüyorum sizleri
Nerde mutlu olacaksan orda yaşa bence canım iş konusunda Migros u bi dene belki seversin bi arkadaşımın eside Migros mağaza mudurydu ama başka bi mağaza açmak için şehir degistirmislerdi ama çok kötüb i iş olduğunu sanmıyorum seversin belkide. Sevdiğin bi şehirde yaşayınca iş çok önemli olmuyorKızlar ilk mülakatı geçtim grup mülakatına çağırdılar yarın 6buçukta kalkçam migrosun yöneticilik mülakatı bu annemle babam pek migros taraftarı değil ama ben de bıktım artık çalışmaya başlamak istiyorum yük olmak istemiyorum babam düşünmen yeter boşver diyor da bi sorun olduğunda evde hemen de 7yıldır izmirde yaşamamı başıma kakıyolar bilemedim ben de bu izmirde 7. Senem artık yük olmaktan bıktım Memlekette de güzel bi iş buldular ama dönmek istemiyorum oraya bana orası zulum gibi geliyor tekrar izmire dönmek için gün sayıyorum desem yeri. Orası bana cehennem gibi yeniden annemlerle yaşamaya başlamak da bana cok zor geliyor. İzmirdeki evimden karşıyakadan gitçeğimi bu evi kapatcagımı düşündükçe içime sıkıntılar basıyor napçam ben ya memlekette güzel bi iş mi izmirde migros zulmu mu bilmiyorum
Canımsın ben severek yapıyorum işleri keşke daha fazla zaman ayirabilsem .Aslinda boyle bir mesaj yazmayi istemiyordum.
Yaz donemindeyiz, havalar, uzun suredir yapilan diyetler, tatiller farkindayim tum takimlari olumsuz etkiledi.
Bizim takimimiz da bundan nasibini aldi elbet.
Bu hafta izne ayrilacak olan uyelerimizle beraber takimimiz 5 kisi kaliyor.
Gozlemlerime dayanarak izne ayrilan uyeler kilo alarak dondugu icin, takima donmesi de bir okadar zor oluyor ve listede olmayinca da bu diyet isi duzenli bir sekilde yapilamiyor.
Bu durumda izne ayrilan uyelerimizi tekrar listeye dahil edemiyoruz.
Cuma yarismasina katilmak isteyen yeni uye de malesef yok denecek kadar az .
Dolayisiyla bir kac zamandir takimimiz icin endiseleniyorum.
Listede olmasina ragmen tum hafta takima 1 mesaj dahi yazmayan, ya da 3-4 gunde bir kac mesaj yazan uyelerimiz var.
Kimseyi istegi disinda bu takimda tutamayiz elbet.
Bu sebeple bugun herkesten bir ricam var;
Eger diyet yapmaya ara vermek, ya da bir sureligine tamamen birakmak, takimdan ayrilmak isteyen uyelerimiz varsa lutfen bunu dile getirin!
Bu sayede gercekten takimda kalmak isteyen, zayiflamak isteyen uyelerimizle yolumuza devam edebiliriz.
Farkindayim ki herkesin bir yogunlugu var, ancak gunde 10-15dk buraya ayirmak imkansiz degil.
Tum bu surecte takimi ihmal etmeyen, yogunluguna ragmen takima emek veren uyelerimiz de var ki, onlari asla gozardi edemem.
Yine bu surecte hep destek olan , arka planda takimin her isine GONULLU kosturan @E-brulim ,gogo2405 , @Mavibocuk ve Dahlia_ 'e de bir kez daha bu vesileyle tesekkur ederim.
Hepinizin bende yeri ayri, 4. takim hayatimin bir parcasi oldu aylardan beridir bu sebeple kimsenin gonlunu kirmak istemem, beni yanlis anlamayiniz lutfen.
Gununuz aydin olsun guzeller, mutlu carsambalar...
Günaydın kızlar
günaydın
Günaydınlar bacılargünaydın güzel takımım :)
Seninde az kalmış Hayırlı olsun canım hehe bende Kasım geliniyor bu aradaOoo maşallah
bebişlere göz aydını , evlilere de hayırlı olsunu eksik etmeyelim o zaman .
Benim düğün de kasımda inşallah
Yolunda çok şükür canım hoşbuldum o zaman
Evlilik hazırlıkları derken uğraşıyorum, nişanlım gelmişti aylardır ankaradaydı
İşte onu görünce gez dolaş atıştır derken formumu bozdum sanırım
Aklıma siz geldiniz burası gerçekten o kadar güzel ki hatta hiç ayrılmasam formumu korumak için de katılsam olur muyokluğunuzu hissettim wallahi
Ben de sizin sohbetinizi özledim ne war ne yok bebişini kreşe mi verdin geçmiş sayfalarda okudum , sanırım okulda bekliyormuşsun :)
cok sıkıcısınız
oralarda uygun sanırım abla.Ancak işleri bitirdim geldim geç kalkınca işlerde geç bitiyor.
Han Biz tatil dönüşü eve boya yapacak yaa benim adamın gene ev alma hayalleri depreşti
Evi boyiycamiza ev alsak ya dedi akşam bende ev varda almadikmi dedim demesem iyiydi ya neyse hemen çıkarttı telefonu ben bir iki tane buldum dedi başladı göstermeye napıcam ben bu adamla yaa
Buralar karışık bizim apartmanda 3 tane satılık var 260 bin 270 bin 290 bin ama bu kadar ödeyemeyiz birde sırf yeri iyi diye eve o kadar para vermek abartı geliyo bana ama daha uygun olanlarda var yakınlarda bakicaz artık. Ev alıp almamak değilde eşimin gel gitleri yoruyor benioralarda uygun sanırım abla.
buralar feci.
bence alın cok iyi yaparsanız. ödeme durumlarınızı bilemicem ama gerci.
katlarına ev içlerine göre degişio demek fiyatları baya.Buralar karışık bizim apartmanda 3 tane satılık var 260 bin 270 bin 290 bin ama bu kadar ödeyemeyiz birde sırf yeri iyi diye eve o kadar para vermek abartı geliyo bana ama daha uygun olanlarda var yakınlarda bakicaz artık. Ev alıp almamak değilde eşimin gel gitleri yoruyor beni
Amin inşallah canım , kasımda da doğum günüm var hepsi aynı ay oldu :))Nerde mutlu olacaksan orda yaşa bence canım iş konusunda Migros u bi dene belki seversin bi arkadaşımın eside Migros mağaza mudurydu ama başka bi mağaza açmak için şehir degistirmislerdi ama çok kötüb i iş olduğunu sanmıyorum seversin belkide. Sevdiğin bi şehirde yaşayınca iş çok önemli olmuyor
Canımsın ben severek yapıyorum işleri keşke daha fazla zaman ayirabilsem .
Günaydınlar bacılar
Seninde az kalmış Hayırlı olsun canım hehe bende Kasım geliniyor bu arada
Eşin ikizler burcu mu benimki de çok gelgit yaşarBuralar karışık bizim apartmanda 3 tane satılık var 260 bin 270 bin 290 bin ama bu kadar ödeyemeyiz birde sırf yeri iyi diye eve o kadar para vermek abartı geliyo bana ama daha uygun olanlarda var yakınlarda bakicaz artık. Ev alıp almamak değilde eşimin gel gitleri yoruyor beni
Taksit ödemek konusunda yapar meblağ yüksek yaa başka konularda yapmaz . Daha önce yaşadığımız yerde evimiz var tamamına kredi çekmiştik alana kadar bir sene Hadi ev bakalım yok ödeyemeyiz Hadi ev bakalım yok odeyemezsek diye geçti en son aldığımız evi beğendik alalım almayalım bana gına geldi sert çıkıştım ben beğendim istiyorum diye krediyi çektik annemden kardeşimden borç aldık ilk bir senesi zor geçti ama alıştık şimdi 2 senesi kaldı artık standart oldu kredi taksidi. Benim şimdi tek derdim o evi sarmadan alabilmek çünkü zaman ne getirecek bilinmez kızım ilerde rahat etsin üniversite zamanları evin ona çok faydası olur diye düşünüyorum ama nasip tabi ki herşey.katlarına ev içlerine göre degişio demek fiyatları baya.
ev konusundamı? gel git yapıo. yoksa hemen her konudamı abla
Yok canım ikimizde kovayiz başka konularda öyle değil işte kredi taksitini ödemek konusunda öyleAmin inşallah canım , kasımda da doğum günüm var hepsi aynı ay oldu :))
Eşin ikizler burcu mu benimki de çok gelgit yaşar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?