Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cok sıkıcısınız
beni tenzih etmeyi unutmuşsun ama bebeğim :)
Kaptnaın yerinde olsam her gün sizi bunla karşılardım.
Nerdesin diye
Tatilmiş Ne var yani gitti iseniz. Gidemeyenlerde var
Bu pazar bizde denize gitcezz ne var yani
bende anca evdeyim ohhh dünnyaaa ohhhh yedin bitirdin beniii...

genelde kadınlar der ev alcam şunu alcam bunu alcam diye ,siz yer değiştirmişsiniz heheh :)

oralarda uygun sanırım abla.
buralar feci.
bence alın cok iyi yaparsanız. ödeme durumlarınızı bilemicem ama gerci.
sizin oralar nereler oluyor kız :)

git gel yapmak yordu kusum seni
onca yol 2cocukkkkk
valla ben avmye giderken bile koca sirt cantasiyla cikiyorummmm cok yorucuuu
az kaldi tatilde dinlenirsiniz insaallahh

İzmir(buda İzmir'e )

kizlar ben cay iciyorum
yemegim hazir
ama pilav yapiciiiimmmm
sporumuda yaptimmm da pek keyifsizim bugunde
kac gundur bogazim kemiklerim agriyoorr
grip falanmi oldum acabaaa
sizde ne var ne yokkkk
Pilavmi ?? :)) ne yerdim simdi bide Turklerin pilavinada bayiliyorum. neli yapicaksin sademi?
Bu arada cok gecmis olsun acil sifalar.

Arzucum hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim nasıl geçti düğünün ?
Tesekkur ederim canim iyi gecti ben bu dugun isini sonunda kazasiz belasiz atlatdim cok sukur :))
Kusura bakma gec cevap yazdim ssen nasilsin? cocuklar nasil? birde dugununuz varmis galiba oyle okumusdum hayirli olsun kimin dugunu???

InsaAllah sag salim gelir dugun yarindi dimi yalnis hatirlamiyorsam hayiri ugurlu olsun insaAllah Allah gonlune gore verir Allah mutlulugunuzu daim etsin .

Bebeğim hesapladım senin kilonu 47.38 yani 47.3 le mezun olabiliyorsun ama izin iki hafta en az listeye bu hafta değil önümüzdeki hafta doncen. Kaç kilo oldun şimdi.
Merhaba . Oncelikle gec cevap yazdigim icin ozur dilerim.Ayrica tesekkur ederim sanada zahmet oldu kendi tartimla tartilmak istiyordum o daa evdeydi bu gun geldi ama tok karnina tartildim 47.5 oldu dikkat ediyorum yine yediklerime tabiki sporada ara vermeddim insaAllah onumudeki hafta mezun olurum .Tekrar tesekkurler. :))

Ilk baslarda biraz zorlandim ama artik alistim insanin kendine ayit bir evi olmasi cok guzelmis :))Sen nasilsin ?

Kızlar ilk mülakatı geçtim bugün grup mülakatına gircektim ki yolda tam metronun girşinde karar değiştirdim geri döndüm eve gercekten kendimden emin değilim hiç istediğim bi iş değil hiç hayalim değil . İlk mülakata girerken bi ailenin kızı vardı annesiyle gelmiş durumu pek iyi gibi değildi aklıma o bile geldi dedim kendi kendime adam gibi çalışmıcaksan gitme insanlar bu iş için emek veriyo dedim sonra tekrardan gitcektim dedim ki kendime bi işe girştin sonunu getir bi baktım kent kartım yok büro da açık değil yenisini almam için geç kalıyodum zaten 15dkda hazırlanıp fırlamıştım eve dönsem zaten geç kalcam . Rüyamda bile gördüm bi arabaya binmem gerekirken binemiyorum dönüyorum yoldan dedim ki hayırlısı buymuş demek ki olmucağı varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…