beni tenzih etmeyi unutmuşsun ama bebeğim :)cok sıkıcısınız
bende anca evdeyim ohhh dünnyaaa ohhhh yedin bitirdin beniii...Kaptnaın yerinde olsam her gün sizibunla karşılardım.
Nerdesin diye
TatilmişNe var yani gitti iseniz. Gidemeyenlerde var
Bu pazar bizde denize gitcezz ne var yani
genelde kadınlar der ev alcam şunu alcam bunu alcam diye ,siz yer değiştirmişsiniz heheh :)Ancak işleri bitirdim geldim geç kalkınca işlerde geç bitiyor.
Han Biz tatil dönüşü eve boya yapacak yaa benim adamın gene ev alma hayalleri depreşti
Evi boyiycamiza ev alsak ya dedi akşam bende ev varda almadikmi dedim demesem iyiydi ya neyse hemen çıkarttı telefonu ben bir iki tane buldum dedi başladı göstermeye napıcam ben bu adamla yaa
sizin oralar nereler oluyor kız :)oralarda uygun sanırım abla.
buralar feci.
bence alın cok iyi yaparsanız. ödeme durumlarınızı bilemicem ama gerci.
Günaydın canım bende çook erkenciyim gece defalarca uyandım emzirip süt sağıcam. Artık uyuyamam hasan cin gibi tepiniyo şu anda :) bugün işlerim çok yine anneme geçicem bavul hazırlicam kdriş şu nikah bi biteydi bi rahatlıyaydım yaa yoruldum çok
İzmirbeni tenzih etmeyi unutmuşsun ama bebeğim :)
bende anca evdeyim ohhh dünnyaaa ohhhh yedin bitirdin beniii...
genelde kadınlar der ev alcam şunu alcam bunu alcam diye ,siz yer değiştirmişsiniz heheh :)
sizin oralar nereler oluyor kız :)
hmmmm :) bende izmirde tatil istiyorumm amaaaa hayalll şimdilikİzmir(buda İzmir'e )
Pilavmi ?? :))kizlar ben cay iciyorum
yemegim hazir
ama pilav yapiciiiimmmm
sporumuda yaptimmm da pek keyifsizim bugunde
kac gundur bogazim kemiklerim agriyoorr
grip falanmi oldum acabaaa
sizde ne var ne yokkkk
Tesekkur ederim canim iyi gecti ben bu dugun isini sonunda kazasiz belasiz atlatdim cok sukur :))Arzucum hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim nasıl geçti düğünün ?
soğuk bişey yemişsindir belki ?kizlar ben cay iciyorum
yemegim hazir
ama pilav yapiciiiimmmm
sporumuda yaptimmm da pek keyifsizim bugunde
kac gundur bogazim kemiklerim agriyoorr
grip falanmi oldum acabaaa
sizde ne var ne yokkkk
InsaAllah sag salim gelir dugun yarindi dimi yalnis hatirlamiyorsam hayiri ugurlu olsun insaAllah Allah gonlune gore verir Allah mutlulugunuzu daim etsin .Sizler sayesinde zati umursamaz tavır sergiliyordum onlara karşı canım ama içim fırtına idi ama şuan kimseye kulak asmıyorum birinden girip birinden çıkıyor :))
Ablam azdaha doğum yapıyordu yiğenim anne dur daha gelmeyecem dedi
Merhaba . Oncelikle gec cevap yazdigim icin ozur dilerim.Ayrica tesekkur ederim sanada zahmet oldu kendi tartimla tartilmak istiyordum o daa evdeydi bu gun geldi ama tok karnina tartildim 47.5 oldu dikkat ediyorum yine yediklerime tabiki sporada ara vermeddim insaAllah onumudeki hafta mezun olurum .Tekrar tesekkurler. :))Bebeğim hesapladım senin kilonu 47.38 yani 47.3 le mezun olabiliyorsun ama izin iki hafta en az listeye bu hafta değil önümüzdeki hafta doncen. Kaç kilo oldun şimdi.
Ilk baslarda biraz zorlandim ama artik alistim insanin kendine ayit bir evi olmasi cok guzelmis :))Sen nasilsin ?kiz kuafore gitsene, bakiri bende cok seviyorum :)
sanada yakisir canim..
cok sevindim guzwlim, evine alistin mi taze gelinim :)
canim, canin sIkkinken kafani dagitacak seyler yap.
kizlar soylemis spor yap, disari hava almaya cik, muzik dinle.
her evde tartisma anlasmalik oluyor canim.
insallah biran evvel duzeltirsiniz aranizi..
amanin ablan korkutmus sizi kuzum :)
canim cok iyi gecti, okuldan, neler yapilacaginda bahsedildi.
Akin oglenci olmus 12-3.30 arasi okulda olacak insallah.
ihtiyac listesini aldik neler alinacak vs.
bugunde ogrenciler veliler beraber kaynasm partisi var sinifta, insallah alisir ve sever Demetim:)
uzum biraz fazla olmus canim...
ehehe epey heyacanlandirdi sizi Mervem :)
hayirlisiyla gelsin insallah.
canim sende uzumu fazla kacirmisin.
aksam uzum yerine guzelce yemegine yesen daha guzel olurdu :)
canim iyi olun hem sen hem bebek merak etme gecici bu gunler :)
insallah dugunler bitene kadar sabreder kuzum...
cok guzel Busem dunu telafi etmissin :)
insallah yarina toparlanirsin cnaim benim..
oy oy oy alnindan opucem kiz seni :)
okula bomba gibi baslayacaksin bu gidisle :)
oyy neredeyse yildonumun olmus Busem 1 yil olmadan mezun ederiz seni :)
Canim merhaba biz o gun konusurken benim telde internet bitdi evede daaha internet baglatmamisdik kusura bakma boyle pat diye gitdim AmA ne zaman istersen konusa biliriz :)))konuşalım canım :)
elbet olur kuzumhmmmm :) bende izmirde tatil istiyorumm amaaaa hayalll şimdilik
hayırlı olsun canım. mutlulugunuz daim olsun.Ilk baslarda biraz zorlandim ama artik alistim insanin kendine ayit bir evi olmasi cok guzelmis :))Sen nasilsin ?
Tesekkur ederim canim :) Tek gelinligin resmini atarim ama kendi uzerimde olan resmini atarsam benide camdan asagi atarlarhayırlı olsun canım. mutlulugunuz daim olsun.
gelinlik resmi atsana
niye :)Tesekkur ederim canim :) Tek gelinligin resmini atarim ama kendi uzerimde olan resmini atarsam benide camdan asagi atarlar
niye öyle dedin kızTesekkur ederim canim :) Tek gelinligin resmini atarim ama kendi uzerimde olan resmini atarsam benide camdan asagi atarlar
canim hangi is seni daha mutlu edecekse onu sec.
migrosta da yoneticilik mulakatiymis, kotu bir is degil ki yoneticilik.
yureginin sesini dinle, hakkinda hayirlisi :)
canim esin arada kaldigi icin, sen hakli dahi olsan, ailesini, annesinin haksiz oldugunu kabullenmez.
oyuzden en guzeli hic esini arada birakma, esinin ailesiyle anlasamiyorsaniz, biradayken sahtede olsa iyi davran, mesafeli ama saygili ol, sonra sen kendi hayatina bak..
Dikkat et kendine canımm
Hakkında hayırlısı olsun canım. Ama evlenince anlarsın kalabildiğin kdar annecinle babacınla yaşa derim ama zulumse onlrın yaşadığı çevre tabii nerde huzurluysan orda ol canım. İş tercihşde çok önemli hayırlısı olsun canım
iyiyim canım şükür
sen nasılsın
akın alışıyor sanırım okula. maşallahhhh onaaaa
yani burdaki işinde kötü değil. yöneticilik cok iyi yani.
hakkında hayırlısı. memleket neresi
ayyy kaptanım cok haklısın. ben bi kaç gündür kısa yürüyüşler harici bişide yapamıyorum.
biliyosun durumumu az cok.
bugün dahada uzun tutucam yürüyüşümü
çok üzülmüştüm ama sonradan mutlu çıktığını okuyunca çok sevindim özgem :)inşallah hep güzel geçer okul günleri,dertsiz tasasız .arkadaşlarına alışınca zamanla eminim çok sevecek okulunu :)
senin adına çok sevindim canım ,ne güzel istediğin kiloya geldin :)
geçmiş olsun bitanem ,alerjin başlamış yine ,kendine dikkat et sıcaktan uzak dur lütfen ...
inşallah canım :)
ohh ohhh ne güzel.
canım bence migros işine gir,sevmezsen bırakırsın olur biter . bir yandanda başka iş araştırırsın orasını sevmezsen .
bende diyetimi çok bozdum seni üzdüm ... ama bugün çok azimli kalktım inşallah çok dikkat edicem artık ,çünkü senin canının sıkıldığını görünce benimki de sıkıldı. kilo alcam diye bile bu kadar üzülmemiştim . özür dilerim özgem . verdiğin cezalarda bile yine insaflı davranmışsın ama ben daha fazlasını yapıcam bugün telafi etmek için ...
Nerde mutlu olacaksan orda yaşa bence canım iş konusunda Migros u bi dene belki seversin bi arkadaşımın eside Migros mağaza mudurydu ama başka bi mağaza açmak için şehir degistirmislerdi ama çok kötüb i iş olduğunu sanmıyorum seversin belkide. Sevdiğin bi şehirde yaşayınca iş çok önemli olmuyor
Canımsın ben severek yapıyorum işleri keşke daha fazla zaman ayirabilsem .
Günaydınlar bacılar
Seninde az kalmış Hayırlı olsun canım hehe bende Kasım geliniyor bu arada
Canim simdi cikmam lazim su an turkceye ceviremiyorum esimin ablasi geldi kusura bakma gidince gelip foto atrm :))hayırlı olsun canım. mutlulugunuz daim olsun.
gelinlik resmi atsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?