Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kizlar ben cay iciyorum
yemegim hazir
ama pilav yapiciiiimmmm
sporumuda yaptimmm da pek keyifsizim bugunde
kac gundur bogazim kemiklerim agriyoorr
grip falanmi oldum acabaaa
sizde ne var ne yokkkk
Geçmiş olsun canım zencefilli bal yap sabahları yut iyi geliyo bende bikaç gündür aynıyım yapıyorum
Rica ederim canım süper listeye girdiğin gün mezun olcam ama 2 / 3 kilo al geri mezuniyetten sonra çok zayıf olma
Tesekkur ederim canim :) Tek gelinligin resmini atarim ama kendi uzerimde olan resmini atarsam benide camdan asagi atarlar
Ayy yüzünü resimle kapatıp atsan olurmu ki

Şimdi babam didimden bi iş bulmuş cuma gçrüşmeye gitcem o iş olursa izmirdeki hayallerine veda ediyorum .sevgilimle memlekette zaten görüşemem her yer akraba. O yüzden canım çok sıkkın

Gerçi düzenli para kazanırsam evliliğimiz daha erken olur didimde kazandığım bana kalır birikim yaparım

okadar istemiyorsan olmamasını sağla baban bilmeden :) nasıl olması için çabalayabiliyorsak olmaması içinde çabalayabiliriz :)

Didim-Aydın'da dimi. eee yakınmış İzmir'ede.
Dedigin gibi sevgilinde burda ise. Yani İzmir'de ise burda yaşarsınız

Didim-Aydın'da dimi. eee yakınmış İzmir'ede.
Dedigin gibi sevgilinde burda ise. Yani İzmir'de ise burda yaşarsınız
Sevgilim futbolcu sezon başlıyor bodrumda olcak evet aydında ama sahil kesiminde pek yakın klmıyor hertürlü benim evimi boşalttırcaklar ben bu evi kendi elceğizlerimle döşemiştim

Sevgilim futbolcu sezon başlıyor bodrumda olcak evet aydında ama sahil kesiminde pek yakın klmıyor hertürlü benim evimi boşalttırcaklar ben bu evi kendi elceğizlerimle döşemiştim
migrostanda oldun
ne mezunusun?
daha önce ne iş yaptın?
Karşıyaka'damı oturuyosun.
ay bende Aliağa'Da allahın unuttugu yer olur buralar

migrostanda oldun
ne mezunusun?
daha önce ne iş yaptın?
Karşıyaka'damı oturuyosun.
ay bende Aliağa'Da allahın unuttugu yer olur buralar

Neee aliağadamısın hemen buluşak Karşıyakadayım kuzum daha önce babamın yanında çalıştım hep ilk defa bi işe gircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…