Geçmiş olsun canım zencefilli bal yap sabahları yut iyi geliyo bende bikaç gündür aynıyım yapıyorumkizlar ben cay iciyorum
yemegim hazir
ama pilav yapiciiiimmmm
sporumuda yaptimmm da pek keyifsizim bugunde
kac gundur bogazim kemiklerim agriyoorr
grip falanmi oldum acabaaa
sizde ne var ne yokkkk
Rica ederim canım süper listeye girdiğin gün mezun olcam ama 2 / 3 kilo al geri mezuniyetten sonra çok zayıf olmaMerhaba . Oncelikle gec cevap yazdigim icin ozur dilerim.Ayrica tesekkur ederim sanada zahmet oldu kendi tartimla tartilmak istiyordum o daa evdeydi bu gun geldi ama tok karnina tartildim 47.5 oldu dikkat ediyorum yine yediklerime tabiki sporada ara vermeddim insaAllah onumudeki hafta mezun olurum .Tekrar tesekkurler. :))
Ayy yüzünü resimle kapatıp atsan olurmu kiTesekkur ederim canim :) Tek gelinligin resmini atarim ama kendi uzerimde olan resmini atarsam benide camdan asagi atarlar
okadar istemiyorsan olmamasını sağla baban bilmeden :) nasıl olması için çabalayabiliyorsak olmaması içinde çabalayabiliriz :)Şimdi babam didimden bi iş bulmuş cuma gçrüşmeye gitcem o iş olursa izmirdeki hayallerine veda ediyorum .sevgilimle memlekette zaten görüşemem her yer akraba. O yüzden canım çok sıkkın
Gerçi düzenli para kazanırsam evliliğimiz daha erken olur didimde kazandığım bana kalır birikim yaparım
bu soruyu ben yazmadımmı ya ,valla kendim yazmışım gibiniye öyle dedin kız
Ama kuzu güzel bi iş bölümümle alakalı öyle itilcek bişey değilokadar istemiyorsan olmamasını sağla baban bilmeden :) nasıl olması için çabalayabiliyorsak olmaması içinde çabalayabiliriz :)
Didim-Aydın'da dimi. eee yakınmış İzmir'ede.Şimdi babam didimden bi iş bulmuş cuma gçrüşmeye gitcem o iş olursa izmirdeki hayallerine veda ediyorum .sevgilimle memlekette zaten görüşemem her yer akraba. O yüzden canım çok sıkkın
Gerçi düzenli para kazanırsam evliliğimiz daha erken olur didimde kazandığım bana kalır birikim yaparım
canım benim işe başladıktan sonra şehir değiştirme olanağı da varsa kaçırma bence . çünkü bölümünlede ilgiliymiş .Ama kuzu güzel bi iş bölümümle alakalı öyle itilcek bişey değilöyle olsa çoktaaann yırtmıştım ben ondan
sende Neden yazmışsınbu soruyu ben yazmadımmı ya ,valla kendim yazmışım gibien iyisi bi geçmişe bakayım ben
Sevgilim futbolcu sezon başlıyor bodrumda olcak evet aydında ama sahil kesiminde pek yakın klmıyor hertürlü benim evimi boşalttırcaklar ben bu evi kendi elceğizlerimle döşemiştimDidim-Aydın'da dimi. eee yakınmış İzmir'ede.
Dedigin gibi sevgilinde burda ise. Yani İzmir'de ise burda yaşarsınız
dizi izle ,kitap oku ...diyet listeleri araştır...çeyizine bişeyler araştır ...ımmm başka başkaaaa gelmedi başka bişey yeter sana bu kadarNapıyorsunuzzz ??
Hava çok sıcak, tıkıldım kaldım yine eve.. Birşey de yapamıyorum canım sıkıldıı
Tabiki bi işe giriyim ilk işim kendimi izmire göndertmek olcakcanım benim işe başladıktan sonra şehir değiştirme olanağı da varsa kaçırma bence . çünkü bölümünlede ilgiliymiş .
heeee geçmişe bakacaktım dalmışım gene biyerleresende Neden yazmışsın
migrostanda oldunSevgilim futbolcu sezon başlıyor bodrumda olcak evet aydında ama sahil kesiminde pek yakın klmıyor hertürlü benim evimi boşalttırcaklar ben bu evi kendi elceğizlerimle döşemiştim
öyle bir imkan varsa hiç kaçırma canım...izmir olduğu yerde duruyor yine gidersin yine orda yaşarsın ...en azından iş tecrübende olurTabiki bi işe giriyim ilk işim kendimi izmire göndertmek olcak
aynı anda yazmak kabahatmıheeee geçmişe bakacaktım dalmışım gene biyerlereiyi hatırlattın bişey yapacaktım diyorum bende niye beni taklit ediyon kız
dizi izle ,kitap oku ...diyet listeleri araştır...çeyizine bişeyler araştır ...ımmm başka başkaaaa gelmedi başka bişey yeter sana bu kadar
migrostanda oldun
ne mezunusun?
daha önce ne iş yaptın?
Karşıyaka'damı oturuyosun.
ay bende Aliağa'Daallahın unuttugu yer olur buralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?