tek suçlu sensin kadınnnnaynı anda yazmak kabahatmı
kabahatse suclusun sucluyum sucluyuz suclular
bu kadın çok tehlikeli buluşma bence ben bundan çok korkuyorumNeee aliağadamısın hemen buluşak Karşıyakadayım kuzum daha önce babamın yanında çalıştım hep ilk defa bi işe gircem
internet candır ,senin ruhun geçmişValla otur otur sıkıldım, internetten bıktım resmen
Tehlikeli olsa burda işi ne gider dışarda çakallık yapar hehehehehehehbu kadın çok tehlikeli buluşma bence ben bundan çok korkuyorumsürekli elinde sopa var
bir kadın düşmanını oku o daha güzel :)Bunu okuyom kızlar okuyun çok güzel
internet candır ,senin ruhun geçmiş
bu istisna diyorum sana var bunda bi iş diyorum ,yarın bigün böbreğiniz giderse dediydim derim vallaTehlikeli olsa burda işi ne gider dışarda çakallık yapar hehehehehehehbiz grupçana hepimiz masum insanlarız bence
bende var çok şükür...bende sen gibi bi sevgili yaparsam bende bıkarım belkii....ama yok yok ozamanda onu takip edecem diye daha çok sararımAl senin olsunn ben bıktım çünküüü
bu istisna diyorum sana var bunda bi iş diyorum ,yarın bigün böbreğiniz giderse dediydim derim valla
Kar kraliçesinden kötü olurmu kardan adam olur kar helvası olurbu istisna diyorum sana var bunda bi iş diyorum ,yarın bigün böbreğiniz giderse dediydim derim valla
bende var çok şükür...bende sen gibi bi sevgili yaparsam bende bıkarım belkii....ama yok yok ozamanda onu takip edecem diye daha çok sararım
Vaay yeni üye yeni kan demekMerhaba arkadaslar 168 Boy 98 kiloyla araniza katiliyorum :) hedefim 53-56 kilo olmak :) hepimize kolay gelsin
hoş geldin sefa geldin tatlım :) 1.sayfadaki kurallarımızı okuyp kabul ettiğini buraya yazman gerekiyor .bide bir form atıcam sana onu doldurup buraya yaz lütfen :)Merhaba arkadaslar 168 Boy 98 kiloyla araniza katiliyorum :) hedefim 53-56 kilo olmak :) hepimize kolay gelsin
hepiniz çok yavaş konuşuyosunuz kimse hızımı yakalayamıyortempoo tempooo partizaniiii
Kız bizden soğucak anındaBir sus yeni gelen var, çenesi düşükler takımı sanacak sonra bizi
canım bunu doldurup burada paylaşırmısın lütfen :)Merhaba arkadaslar 168 Boy 98 kiloyla araniza katiliyorum :) hedefim 53-56 kilo olmak :) hepimize kolay gelsin
Merhaba arkadaslar 168 Boy 98 kiloyla araniza katiliyorum :) hedefim 53-56 kilo olmak :) hepimize kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?