- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
esprilere gel ,git zıbar sen çok uykusuz kalmışınKar kraliçesinden kötü olurmu kardan adam olur kar helvası olurallahım uykusuzluk başıma vurdu hhahah espirilere bak @KarKralicesi
Bir sus yeni gelen var, çenesi düşükler takımı sanacak sonra bizi
soğumaz o bizden rahat olunnnn sizzzzzKız bizden soğucak anında
Kız bizden soğucak anında
bugünde ben ne yazsam aynını başkaları yazıyo,taklitlerimden sakınınHoşgeldinnnn :)
İlk sayfada kurallarımız ve formumuz var canım..
Kuralları oku, forumu da doldurursan seni daha yakından tanıyabiliriz :)
kizlar ben cay iciyorum
yemegim hazir
ama pilav yapiciiiimmmm
sporumuda yaptimmm da pek keyifsizim bugunde
kac gundur bogazim kemiklerim agriyoorr
grip falanmi oldum acabaaa
sizde ne var ne yokkkk
Merhaba . Oncelikle gec cevap yazdigim icin ozur dilerim.Ayrica tesekkur ederim sanada zahmet oldu kendi tartimla tartilmak istiyordum o daa evdeydi bu gun geldi ama tok karnina tartildim 47.5 oldu dikkat ediyorum yine yediklerime tabiki sporada ara vermeddim insaAllah onumudeki hafta mezun olurum .Tekrar tesekkurler. :))
Çok gel git yaşamışsın hayırlısı olsun çok takma kafana nasibin gelip seni buluyor elbet.Kızlar ilk mülakatı geçtim bugün grup mülakatına gircektim ki yolda tam metronun girşinde karar değiştirdim geri döndüm eve gercekten kendimden emin değilim hiç istediğim bi iş değil hiç hayalim değil . İlk mülakata girerken bi ailenin kızı vardı annesiyle gelmiş durumu pek iyi gibi değildi aklıma o bile geldi dedim kendi kendime adam gibi çalışmıcaksan gitme insanlar bu iş için emek veriyo dedim sonra tekrardan gitcektim dedim ki kendime bi işe girştin sonunu getir bi baktım kent kartım yok büro da açık değil yenisini almam için geç kalıyodum zaten 15dkda hazırlanıp fırlamıştım eve dönsem zaten geç kalcam . Rüyamda bile gördüm bi arabaya binmem gerekirken binemiyorum dönüyorum yoldan dedim ki hayırlısı buymuş demek ki olmucağı varmış
Ben de istiyorummmmCanim simdi cikmam lazim su an turkceye ceviremiyorum esimin ablasi geldi kusura bakma gidince gelip foto atrm :))
Didim de güzel yer ve izmire yakın , iş bulmak kolay olmuyor canım , varsa öyle bir fırsat değerlendir derim ne mezunuydun ?Şimdi babam didimden bi iş bulmuş cuma gçrüşmeye gitcem o iş olursa izmirdeki hayallerine veda ediyorum .sevgilimle memlekette zaten görüşemem her yer akraba. O yüzden canım çok sıkkın
Gerçi düzenli para kazanırsam evliliğimiz daha erken olur didimde kazandığım bana kalır birikim yaparım
Kuzum ben sosyoloğoğum aile danışmanıyım felsefe grubu öğretmeniyim ve işsizimGeçmiş olsun canım,
çay içiyorum demişken doğadan ın limonlu yeşil çayı var şiddetle tavsiye ederim bir bardak bile şu an yeterli oldu
aa haftaya mezun mu oluyorsun tebrik ederim canım :))
en çok adımları sporları hep sen yapardın
Çok gel git yaşamışsın hayırlısı olsun çok takma kafana nasibin gelip seni buluyor elbet.
Ben de istiyorummmm
Didim de güzel yer ve izmire yakın , iş bulmak kolay olmuyor canım , varsa öyle bir fırsat değerlendir derim ne mezunuydun ?
bugünde ben ne yazsam aynını başkaları yazıyo,taklitlerimden sakınınözellikle fatimeden sakının
olsun seninde sevgilin var ...Kuzum ben sosyoloğoğum aile danışmanıyım felsefe grubu öğretmeniyim ve işsizim
Kuzum ben sosyoloğoğum aile danışmanıyım felsefe grubu öğretmeniyim ve işsizim
hah itiraflara gelll sennnnn,gideyimde bi nas felak okuyayım bana nazar değdireceksinizKıskanıyoruz seniii kıskançlıktan bunların hepsii
Hahahahaha en azından evet sağolsun yanımda oluyor hep :))olsun seninde sevgilin var ...
Hahahahaha en azından evet sağolsun yanımda oluyor hep :))
facede varya 1,2 fotom daha neyimi merak ediyon anlamadım kiKız feyza daha instagram açmadın mı instagramı olan yokmudur merak ediyorum sizleri
hah itiraflara gelll sennnnn,gideyimde bi nas felak okuyayım bana nazar değdireceksiniz
ne sandın okuycam tabeeeeBizde yalan yokkgit oku, bol bol oku anca yeter :))
O da benim uğursuzluğumBunların hepsi birden olup da nasıl işsiz oluyorsunnbari birine iş bulsaydınn
Seni gördüm de instagramın tadı başkafacede varya 1,2 fotom daha neyimi merak ediyon anlamadım kiokul başlasın açıcam
melek02468 nerdeymiş benim yeni üyemmm oyy kaçtın mı korktun mu sen bunlardan gelll bitanemm korurum ben seni bu çatlaklardan korkma sen
ne sandın okuycam tabeeeetakıntı burdada gösterdi şu ifadelerden 3 tane atmazsam rahat edemiyorum ,bi tane neyine yetmiyo demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?