- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
O da benim uğursuzluğum
Seni gördüm de instagramın tadı başka
iyi okumalar canım :)Kızlr ben biraz kötap okuyup uyumaya çalışayım öpüyorum sizleri
Kızlr ben biraz kötap okuyup uyumaya çalışayım öpüyorum sizleri
İnşallah kuzum benim sağolasınÖyle deme, herşeyin hayırlısı.. En güzelini bulursun inşaAllah..
iyi okumalar canım :)
iyi okumalar canım :)
aklın fikrin uyumada kız kitap okuycak daha uyumıycakİyi uykular canım..
yok başka bişey dedim bu kezBak ya şimdi yine beni taklit ediyorsun diyecekkk
aklın fikrin uyumada kız kitap okuycak daha uyumıycak
sen genelde gececisin bu sattte ne iş ?Öyle ya uyku deyince benim de uykum geliyor :))))
Canımm hoşgeldin tekrar nerelerdesin sen? Az kalmış canım hemencecik verirsin senBen o zaman bugün başliim menümü yazmaya ;
Tekrar merhaba herkese
Adım Banu
25 yaşındayım
1.70 boy 59,2 kilo
İnşaat Mühendisiyim
Çalışıyorum o yüzden gündüzleri fırsat bulup giriyorum , genelde akşamları yazıyorum.
Kasımda düğünün var o yüzden 2,5 kilo verip 56,7 olmak istiyorum
Güzel güzel kiloları vermek dileklerimle
kocaman öpüyorum sizleri
Aynen bi avm ye gidiyorum sırt çantasında evi taşıyorum. Ne isteseler anında çıkarıp verebilme özelliğim var eyüp dalga geçiyor kaplumbağa anne diye evini sırtında taşıyorgit gel yapmak yordu kusum seni
onca yol 2cocukkkkk
valla ben avmye giderken bile koca sirt cantasiyla cikiyorummmm cok yorucuuu
az kaldi tatilde dinlenirsiniz insaallahh
Hasan uyandı kendine gelsin az meyve yedircem sonra yıkayacağım. O arada eşimgelir yemek vs toplanıp çıkarızkizlar ben cay iciyorum
yemegim hazir
ama pilav yapiciiiimmmm
sporumuda yaptimmm da pek keyifsizim bugunde
kac gundur bogazim kemiklerim agriyoorr
grip falanmi oldum acabaaa
sizde ne var ne yokkkk
Canım hadi hayırlısı bakalım bitirdin düğünü mis gibi de zayıflamışsın. Bu cuma mezun olda sıra bize gelsin :)Tesekkur ederim canim iyi gecti ben bu dugun isini sonunda kazasiz belasiz atlatdim cok sukur :))
Kusura bakma gec cevap yazdim ssen nasilsin? cocuklar nasil? birde dugununuz varmis galiba oyle okumusdum hayirli olsun kimin dugunu???
Her işte bir hayır vardır canımKızlar ilk mülakatı geçtim bugün grup mülakatına gircektim ki yolda tam metronun girşinde karar değiştirdim geri döndüm eve gercekten kendimden emin değilim hiç istediğim bi iş değil hiç hayalim değil . İlk mülakata girerken bi ailenin kızı vardı annesiyle gelmiş durumu pek iyi gibi değildi aklıma o bile geldi dedim kendi kendime adam gibi çalışmıcaksan gitme insanlar bu iş için emek veriyo dedim sonra tekrardan gitcektim dedim ki kendime bi işe girştin sonunu getir bi baktım kent kartım yok büro da açık değil yenisini almam için geç kalıyodum zaten 15dkda hazırlanıp fırlamıştım eve dönsem zaten geç kalcam . Rüyamda bile gördüm bi arabaya binmem gerekirken binemiyorum dönüyorum yoldan dedim ki hayırlısı buymuş demek ki olmucağı varmış
Aynen öyle babanı dinleŞimdi babam didimden bi iş bulmuş cuma gçrüşmeye gitcem o iş olursa izmirdeki hayallerine veda ediyorum .sevgilimle memlekette zaten görüşemem her yer akraba. O yüzden canım çok sıkkın
Gerçi düzenli para kazanırsam evliliğimiz daha erken olur didimde kazandığım bana kalır birikim yaparım
Amaaan aynı az bi soluklandım şimdi koşturmacaya devamNapıyorsunuzzz ??
Hava çok sıcak, tıkıldım kaldım yine eve.. Birşey de yapamıyorum canım sıkıldıı
Hoşgeldin canım ben Şenay. Bol kilo vermelerMerhaba arkadaslar 168 Boy 98 kiloyla araniza katiliyorum :) hedefim 53-56 kilo olmak :) hepimize kolay gelsin
sen genelde gececisin bu sattte ne iş ?
Dahlia_ fatimem şu nişanlının daha geniş olaydı snaa zorla face açtırtıp her gün okey oynatırdım benlen zorla ahh ahhh
oh oh iyiymiş...bende sen gibi oldum .eskiden gece takılırdım şimdi gündüz :)Aylarca gece uyuyamadım, bir yerden sonra bünyem kaldırmadı, geceler bayılır gibi uyumaya başladım, yaklaşık 2 aydır gece uykusuz kalamıyorum.. O yüzden mecbur gündüz takılıyorum buralarda :)
biraz ağrıyo ama olsun nolcak sanki :) neyse daha umudu kesmedim senden evlenince genişler belki kocan
Allah kimseyi senin eline düşürmesinnOyna oyna göz kalmaz insanda
oh oh iyiymiş...bende sen gibi oldum .eskiden gece takılırdım şimdi gündüz :)
biraz ağrıyo ama olsun nolcak sanki :) neyse daha umudu kesmedim senden evlenince genişler belki kocan
Amaaan aynı az bi soluklandım şimdi koşturmacaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?