Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugün menüm :
sabah: yarım yumurtadan omlet
1 kkpeynir
domates salatalık
1dilim ekmek
1 ceviz
yarım avuç çiğ badem

öğlen : 2 minik but tavuk
salata
ayran
3 kaşık yeşil fasulye
3 kaşık pilav
1dilim ekmek

ara: 1 avuç çiğ badem
1 hurma
1 kuru incir

akşam : salata
yoğurt
3 kaşık yeşil fasulye
1dilim ekmek

9 gibi : 1 avuç badem
biraz yaban mersini

su :2litre

spor : 1 saat yürüyüş
100 ip atlama
50 mekik
100 squat
100 jj
200 basen çalışma

Yawrukush

Herşeyin hayırlısı tabiki canım önüne bak boşver belki dizimde daha mutlu olursun
Canim simdi cikmam lazim su an turkceye ceviremiyorum esimin ablasi geldi kusura bakma gidince gelip foto atrm :))
Görümcen oluyo kuzum
Napıyorsunuzzz ??
Hava çok sıcak, tıkıldım kaldım yine eve.. Birşey de yapamıyorum canım sıkıldıı
Biz kızımla bi pazar gezmesi yaptık geldik hava sıcak ve nemli
Merhaba arkadaslar 168 Boy 98 kiloyla araniza katiliyorum :) hedefim 53-56 kilo olmak :) hepimize kolay gelsin
Hoşgeldin Melek ben Gonca 167 boy 66 / 67 takılıyorum bu aralar
Kizlar birisi bana muz ve incir dışınıdakii meyveleri nasil sevebilecegimi söylesin
Ben her meyveyi severim ama sevmediklerini nasıl sevdirebiliriz yoğurtla falan dene meyveli yoğurt yap.

Selam herkese nasilsnz yeni uyeler hg sizde

ozgecim yazini okudum ve haklisin bn uzerime alindm birazck uzuldm ama hercekten haklsn bnm cocuk tlfn du tabletti cok duskun malesef elime aldgm an saldirio kapio elimden inan suan bile zor yaziorm ama haklsn 15 dkka ugricak vaktm oluo dusunceszlik ediorm takim arkdslarma herkesten ozur dilerm calisirken cok daha rahat takilabliodm kusuruma bakmain takim olumsuz etkileniosa cikada bilirim ne karar verrseniz o olsn neyse alintilarmi yaxim

Kuzum ben sosyoloğoğum aile danışmanıyım felsefe grubu öğretmeniyim ve işsizim

İş çok en kötü gider bi cafede de çalışırım ama hayallerim için kadro açılması şazım

İş çok tabi ama istediğin gibi kendi mesleğini yapabileceğin iş pek yok
Hakkında hayırlısı olsun hepimiz kadro bekliyoruz tabi ama kadro pek bizi beklemiyor

Canımm hoşgeldin tekrar nerelerdesin sen? Az kalmış canım hemencecik verirsin sen

Hoş buldum canım
İş güç evlilik telaşı koşturuyorum .56.7 kiloya kavuşup mezun oldum burdan , şu son 2 haftada 2,5 kilo aldım .Nasıl oldu anlamadım ama uyarı çanlarım çalmaya başladı.Burayı seviyorum .Buraya yazma telaşıyla kendimi zapt ediyorum
Sende ne var ne yok

Sporunu görüp azim yaptım iş yerinden eve yürüyüş yapıcam :))
Yalnız pilav ve ekmek öğle yemeği için fazla geldi gözüme .
Onun dışında kuru meyveler yaban mersini badem ben de bayılırım benim menümde de var hatta olmazsa olmaz

kız bu sporlar dün yediğim pizzaların cezasıydı hahah ama yürü yürümek iyidir :)

ben ip aldmda evde atlanmio vallahi bosuna aldm yani... valla pes etmedmde biraz skildm sanrm adapte olamiormki bebegm

Kizlar ben Akini okuldan almaya gidiyorum, gorusmek uzere :)
Akin pasa okulami basladi tam yaso valla bir iki gune alisir umarm ozgecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…