neyyyy onun var mıııı nasıl yazılıyodu o , veris dı castıssssBana izin vermez ama onunkini kullanabilirim ona karışmaz :))
neyyyy onun var mıııı nasıl yazılıyodu o , veris dı castıssss
sende hiç bana göre diiillsiinnn.... benimle diiillsiiinnnVaarrr :)) ben pek hevesli de değilim, kullandım bir süre sıkıldım sonra
olabiluuuuu...özge beni yakmadan ben kaçayım en iyisiBelki senden korkmuştur kızzz
Tamam tatlimCanim merhaba biz o gun konusurken benim telde internet bitdi evede daaha internet baglatmamisdik kusura bakma boyle pat diye gitdim AmA ne zaman istersen konusa biliriz :)))
sende hiç bana göre diiillsiinnn.... benimle diiillsiiinnnebruşada açtıramadım zaten
Kizlar birisi bana muz ve incir dışınıdakii meyveleri nasil sevebilecegimi söylesin
ben muz dışında hiç bir meyveyi yiyemiyordum çözümü kuru meyvede buldum . yaşındcan nefret ettiğim inciri bile bayıla bayıla yiyorum kuru olarak :)Kizlar birisi bana muz ve incir dışınıdakii meyveleri nasil sevebilecegimi söylesin
Herşeyin hayırlısı tabiki canım önüne bak boşver belki dizimde daha mutlu olursunKızlar ilk mülakatı geçtim bugün grup mülakatına gircektim ki yolda tam metronun girşinde karar değiştirdim geri döndüm eve gercekten kendimden emin değilim hiç istediğim bi iş değil hiç hayalim değil . İlk mülakata girerken bi ailenin kızı vardı annesiyle gelmiş durumu pek iyi gibi değildi aklıma o bile geldi dedim kendi kendime adam gibi çalışmıcaksan gitme insanlar bu iş için emek veriyo dedim sonra tekrardan gitcektim dedim ki kendime bi işe girştin sonunu getir bi baktım kent kartım yok büro da açık değil yenisini almam için geç kalıyodum zaten 15dkda hazırlanıp fırlamıştım eve dönsem zaten geç kalcam . Rüyamda bile gördüm bi arabaya binmem gerekirken binemiyorum dönüyorum yoldan dedim ki hayırlısı buymuş demek ki olmucağı varmış
Görümcen oluyo kuzumCanim simdi cikmam lazim su an turkceye ceviremiyorum esimin ablasi geldi kusura bakma gidince gelip foto atrm :))
Biz kızımla bi pazar gezmesi yaptık geldik hava sıcak ve nemliNapıyorsunuzzz ??
Hava çok sıcak, tıkıldım kaldım yine eve.. Birşey de yapamıyorum canım sıkıldıı
Hoşgeldin Melek ben Gonca 167 boy 66 / 67 takılıyorum bu aralarMerhaba arkadaslar 168 Boy 98 kiloyla araniza katiliyorum :) hedefim 53-56 kilo olmak :) hepimize kolay gelsin
Ben her meyveyi severim ama sevmediklerini nasıl sevdirebiliriz yoğurtla falan dene meyveli yoğurt yap.Kizlar birisi bana muz ve incir dışınıdakii meyveleri nasil sevebilecegimi söylesin
Kuzum ben sosyoloğoğum aile danışmanıyım felsefe grubu öğretmeniyim ve işsizim
İş çok en kötü gider bi cafede de çalışırım ama hayallerim için kadro açılması şazım
Canımm hoşgeldin tekrar nerelerdesin sen? Az kalmış canım hemencecik verirsin sen
Zorla sevemezsin tabi ama , sevdiğin şeylerle karıştırıp yemeyi dene , ya da içerisine badem fındık falan at belki hoş gelir tadı . Meyve salatası şeklindeKizlar birisi bana muz ve incir dışınıdakii meyveleri nasil sevebilecegimi söylesin
Sporunu görüp azim yaptım iş yerinden eve yürüyüş yapıcam :))bugün menüm :
sabah: yarım yumurtadan omlet
1 kkpeynir
domates salatalık
1dilim ekmek
1 ceviz
yarım avuç çiğ badem
öğlen : 2 minik but tavuk
salata
ayran
3 kaşık yeşil fasulye
3 kaşık pilav
1dilim ekmek
ara: 1 avuç çiğ badem
1 hurma
1 kuru incir
akşam : salata
yoğurt
3 kaşık yeşil fasulye
1dilim ekmek
9 gibi : 1 avuç badem
biraz yaban mersini
su :2litre
spor : 1 saat yürüyüş
100 ip atlama
50 mekik
100 squat
100 jj
200 basen çalışma
Yawrukush
kız bu sporlar dün yediğim pizzaların cezasıydı hahahSporunu görüp azim yaptım iş yerinden eve yürüyüş yapıcam :))
Yalnız pilav ve ekmek öğle yemeği için fazla geldi gözüme .
Onun dışında kuru meyveler yaban mersini badem ben de bayılırım benim menümde de varhatta olmazsa olmaz
ben ip aldmda evde atlanmio vallahi bosuna aldm yani... valla pes etmedmde biraz skildm sanrm adapte olamiormki bebegmAynen bende yavaş yavaş hızlanırız napalım :) zor kolay değil., acaip ter atıyo insan
Akına sevindim ne yaparsa anaya yapıyorlar çok çabuk alışacak bak gör. Üstüne titrediğini sakın hissettirme. Canım bakma profesyonel atlayamam sanırım ama hızlanıp bir kaç güzel hareket yapmayı öğreneceğim inşAllah
Ne güzel eve alıcam ip ama evde de aTlanmaz ki avize ye çarpar en iyisi salonda olduğu kadar:)
İnşAllah bakalım kuzum yapıcam
Canım selam nasılsın. Ellerine sağlık kızına şifa olsun keklerin. Canım benim doğumdan önceki resimlerim hep gözümün önünde açıp bakıyorum elbise eteklerimi askılığa astım en dar olanları hergün dolabımı açınca görüyorum yakındır giyicem sizi diyorum. Sakın pes etmee canım nolur sakın
Akin pasa okulami basladi tam yaso valla bir iki gune alisir umarm ozgecimKizlar ben Akini okuldan almaya gidiyorum, gorusmek uzere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?