ipsiz ip atla canım ozaman :)ben ip aldmda evde atlanmio vallahi bosuna aldm yani... valla pes etmedmde biraz skildm sanrm adapte olamiormki bebegm
Akin pasa okulami basladi tam yaso valla bir iki gune alisir umarm ozgecim
Canim mervisim yazdiklarindan keyfinin yerinde oldugu sonucunu cikardim dugun iyiydi buyuk ihtimalle cok sevindim. Simdi de oglan tarafiyla eglenmekte sira:))) nervis dugun fotolarindan at daha sonra whatsapa yeniden gir de:) bi de seni gorelim gelinlikle:)Çıkardım ablacımm:))
Oo ozge çok sevindim sakin geri adim atma o zamanKizlar eve geldik yemek yiyoruz, cikista bayagi mutluydu Akin cok sukur:)
Guzel aktiviteler yapmislar ,eglenmisler bugun.
Insallah boyle devam ederiz..
Hepinize iyi geceler :)
Gunaydin ozgem ben yeni geldim sayilir gecmisi okuyorum :)sen nasilsin okula gitti mi akin bugunSelam kizlar, nasilsiniz, gununuz nasil geciyor? :)
Fatimecim gecmis olsunSağol canım benim..
Aslında bilmiyorum ne oldu, halsizdim zaten bugün, akşam bir de üstüne alerji eklenince bitap düştüm resmen..
afiyet olsun :)Çay içiyorum
Canim memleket nereydi senin. Izmire alisinca cikmak coook zor sen gel onu bana sor. Yarami kanatti bu yazdiklarin. Ben de hatayda dogdum buyudum orda okudum liseye kadar sonra deu yu kazandim buca egitim yine izmirde universite hayatimi yasadim dibine kadar yasadim o sehrin bana verdigi her firsati degerlendirdim harika bir sosyal cevrem vardi cocuklugum gencligim alsancak guzelbahce karsiyaka bostanli inciralti heryerinde bagira cagira yasadim. Sonuc. Simdi yakinda da olsa baska bir sehirdeyim. Hep geri donecegimi dusundum ta ki bebekler olana kadar. Simdi izmir oyle korkutuyor ki beni. Aydinin sakinligi ve guvenligi cocuklar icin daha iyi gibi geliyor. Ama icin cızz etti okuyunca yazdiklarini.Kızlar ilk mülakatı geçtim grup mülakatına çağırdılar yarın 6buçukta kalkçam migrosun yöneticilik mülakatı bu annemle babam pek migros taraftarı değil ama ben de bıktım artık çalışmaya başlamak istiyorum yük olmak istemiyorum babam düşünmen yeter boşver diyor da bi sorun olduğunda evde hemen de 7yıldır izmirde yaşamamı başıma kakıyolar bilemedim ben de bu izmirde 7. Senem artık yük olmaktan bıktım Memlekette de güzel bi iş buldular ama dönmek istemiyorum oraya bana orası zulum gibi geliyor tekrar izmire dönmek için gün sayıyorum desem yeri. Orası bana cehennem gibi yeniden annemlerle yaşamaya başlamak da bana cok zor geliyor. İzmirdeki evimden karşıyakadan gitçeğimi bu evi kapatcagımı düşündükçe içime sıkıntılar basıyor napçam ben ya memlekette güzel bi iş mi izmirde migros zulmu mu bilmiyorum
Ben hic beceremem aylaynir surmeyi bi rimel alıyorum bi ruj meybilinlorealin eyeliner ını aldım ,sürer sürmez kırıldı ,bi beceremiyorum kaliteli makyaj malzemesi almasını yasizin memenun kaldığınız eyeliner var mı kızlar ?
evet canim dun okuldan bir neseli cikti ki sorma:)Oo ozge çok sevindim sakin geri adim atma o zaman
canim 1 bucuk saat sonra gidecegiz, oglenciyiz:)Gunaydin ozgem ben yeni geldim sayilir gecmisi okuyorum :)sen nasilsin okula gitti mi akin bugun
Kadris midem nasil oldu senin iyi misingunaydin herkese
kizlar 7de uyandi kizdim vallahi herkesi tekrar yatagina postaladim
guzelce kizdim birde
saat kaca kadar parkta durdum erken uyanmasinlar diye
haksizlik bu
kucuk simdi uyudu sanirim sesi cikmiyor
buyuk oyun oynuyorrr
keske biraz daha uyuyabilsem
ohh afiyet olsun, bende iciyorum karskilikli icelim ablam :)Çay içiyorum
canim benim eyeliner da meybilinin ama rimelim loreal cok memnunum ikisinden de.lorealin eyeliner ını aldım ,sürer sürmez kırıldı ,bi beceremiyorum kaliteli makyaj malzemesi almasını yasizin memenun kaldığınız eyeliner var mı kızlar ?
Canimmm benim ben onun gozyaslarina kiyamam annesiii. Bool bol opsum seni kapida bundan sonraevet canim dun okuldan bir neseli cikti ki sorma:)
neden agladin oglen dedim seni opmeyi unutmustum ondan agladim diyor:)
Hadi bakalim banu tekrardan hos geldin 2.5 kilo ne kiz hemen gider ooo :)))Ben o zaman bugün başliim menümü yazmaya ;
Tekrar merhaba herkese
Adım Banu
25 yaşındayım
1.70 boy 59,2 kilo
İnşaat Mühendisiyim
Çalışıyorum o yüzden gündüzleri fırsat bulup giriyorum , genelde akşamları yazıyorum.
Kasımda düğünün var o yüzden 2,5 kilo verip 56,7 olmak istiyorum
Güzel güzel kiloları vermek dileklerimle
kocaman öpüyorum sizleri
Nooo ogle yemiyorum ben hiccÖğle yemeği yok mu
Aaa alsaniza gonca ne guzel iste bakmasi almasindan heyecanliAncak işleri bitirdim geldim geç kalkınca işlerde geç bitiyor.
Han Biz tatil dönüşü eve boya yapacak yaa benim adamın gene ev alma hayalleri depreşti
Evi boyiycamiza ev alsak ya dedi akşam bende ev varda almadikmi dedim demesem iyiydi ya neyse hemen çıkarttı telefonu ben bir iki tane buldum dedi başladı göstermeye napıcam ben bu adamla yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?