Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çıkardım ablacımm:))
Canim mervisim yazdiklarindan keyfinin yerinde oldugu sonucunu cikardim dugun iyiydi buyuk ihtimalle cok sevindim. Simdi de oglan tarafiyla eglenmekte sira:))) nervis dugun fotolarindan at daha sonra whatsapa yeniden gir de:) bi de seni gorelim gelinlikle:)

Canim memleket nereydi senin. Izmire alisinca cikmak coook zor sen gel onu bana sor. Yarami kanatti bu yazdiklarin. Ben de hatayda dogdum buyudum orda okudum liseye kadar sonra deu yu kazandim buca egitim yine izmirde universite hayatimi yasadim dibine kadar yasadim o sehrin bana verdigi her firsati degerlendirdim harika bir sosyal cevrem vardi cocuklugum gencligim alsancak guzelbahce karsiyaka bostanli inciralti heryerinde bagira cagira yasadim. Sonuc. Simdi yakinda da olsa baska bir sehirdeyim. Hep geri donecegimi dusundum ta ki bebekler olana kadar. Simdi izmir oyle korkutuyor ki beni. Aydinin sakinligi ve guvenligi cocuklar icin daha iyi gibi geliyor. Ama icin cızz etti okuyunca yazdiklarini.

Kadris midem nasil oldu senin iyi misin

lorealin eyeliner ını aldım ,sürer sürmez kırıldı ,bi beceremiyorum kaliteli makyaj malzemesi almasını ya sizin memenun kaldığınız eyeliner var mı kızlar ?
canim benim eyeliner da meybilinin ama rimelim loreal cok memnunum ikisinden de.
eyelinerin bir ozelligi var ister ince ister kalin cekebiliyorsun:)

Hadi bakalim banu tekrardan hos geldin 2.5 kilo ne kiz hemen gider ooo :)))

Aaa alsaniza gonca ne guzel iste bakmasi almasindan heyecanli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…