Gonca eskisehir dolmus artik coook satilik ev var millet yatirim olsun diye hep ordan ev alıyor. Bizim bile tanidigimiz bir suru kisinin eskisehirde evi var. Ve o yazdigin fiyatlar buralara gore asiri uygun. Alin kiz.Buralar karışık bizim apartmanda 3 tane satılık var 260 bin 270 bin 290 bin ama bu kadar ödeyemeyiz birde sırf yeri iyi diye eve o kadar para vermek abartı geliyo bana ama daha uygun olanlarda var yakınlarda bakicaz artık. Ev alıp almamak değilde eşimin gel gitleri yoruyor beni
Evet Busem bugun opucuk manyagi yapicam oglani :))Canimmm benim ben onun gozyaslarina kiyamam annesiii. Bool bol opsum seni kapida bundan sonra
ehehe uzun zamandir ilkkez noo yazdin Busem ozlemisiz :)Nooo ogle yemiyorum ben hicc
Nasilsin Fatoscugum, gunun nasil gecti, kuzucuk nasil ?bugun kü menum
kahvaltı
2 yumurta
domates
salatalık
ara
5 i 1 arada
öglen
çeyrek armut
3 y.k yogurt
10 fındık
ara ögün
1 cay bardagı leblebi
çeyrek armut
ara
yeşilçay
akşam
2 yumurta
biber
domates
1.5 lt su
30 dk yürüyüş
Canim sevmiyorsan yeme zorlama kendini sebze ye lahana brokoli karnibajar bunlar cig yenebilirKizlar birisi bana muz ve incir dışınıdakii meyveleri nasil sevebilecegimi söylesin
haah:) öpücük manyağı yap sen onu bugün :)evet canim dun okuldan bir neseli cikti ki sorma:)
neden agladin oglen dedim seni opmeyi unutmustum ondan agladim diyor:)
sağ ol canım bide onu alayım ozaman ...canim benim eyeliner da meybilinin ama rimelim loreal cok memnunum ikisinden de.
eyelinerin bir ozelligi var ister ince ister kalin cekebiliyorsun:)
eşinin vakti varmı canım ,çalışmıyormuKizlar butun gun takimin sayfalari dolmusta dolmuss nasil sevindim anlatamam
fyzanur kuzum 2 yeni uye cagirmissin ellerin dert gormesin guzelim
bnnu , happy_moon , O Ollalla sizleri sohbette gormek ne guzel:)
Sonunda hem gecmisi bitirdim, hem kahvaltimi
1 saat sonra okul yollarina dusecegiz
Akini okula birakip, esimle bulusacagiz oglen yemegine gidecegiz:)
Hayir dun dustu jetonumuz doguma kadar Akin okuldayken oglenleri yemek, kahve molasi verip, sinemaya falan gidebiliriz esimle:)
Okulu cooooook seviyorummmm
Dipnot: @melinda23 sen nereye gidiyorsun hatun birakir miyim hii?? :)
ne yazacaksın ,yaz gitsinAkinin ogretmenine not yazacagim evde A4 kagit yok iyi mi
Akin hepsini ya boyadi, ya kesti , ya uhuladi :)
Post it kagida yazsam ayip mi olur ki eeheh renkli renkli sari, mavi , pembe var
Ozgecim coook guzel bir gun gecirin esinle insallah okul cok guzel lalallaaaaKizlar butun gun takimin sayfalari dolmusta dolmuss nasil sevindim anlatamam
fyzanur kuzum 2 yeni uye cagirmissin ellerin dert gormesin guzelim
bnnu , happy_moon , O Ollalla sizleri sohbette gormek ne guzel:)
Sonunda hem gecmisi bitirdim, hem kahvaltimi
1 saat sonra okul yollarina dusecegiz
Akini okula birakip, esimle bulusacagiz oglen yemegine gidecegiz:)
Hayir dun dustu jetonumuz doguma kadar Akin okuldayken oglenleri yemek, kahve molasi verip, sinemaya falan gidebiliriz esimle:)
Okulu cooooook seviyorummmm
Dipnot: @melinda23 sen nereye gidiyorsun hatun birakir miyim hii?? :)
ohh ohhh ne güzel :)ben 2 litre içsem şükredicem ):Sporumu yazmamisim
Hic abartisiz 40 dk yuzduk esimle onun disinda cocuklarla saatlerce oynadik suda bayildilar su an horluyolar zaten:)))
Su az ictim 2.5 lt anca hatta dur bi yarimlik daha gumleteyim susadim birden.
ohhh ohh horlasin kuzular annenin en mutlu oldugu an:)Sporumu yazmamisim
Hic abartisiz 40 dk yuzduk esimle onun disinda cocuklarla saatlerce oynadik suda bayildilar su an horluyolar zaten:)))
Su az ictim 2.5 lt anca hatta dur bi yarimlik daha gumleteyim susadim birden.
Su an icim kupkuru icip rahatlicam:)))ohh ohhh ne güzel :)ben 2 litre içsem şükredicem ):
canim esim saat usulu calisiyor hergun 8 saati doldurmak zorunda.haah:) öpücük manyağı yap sen onu bugün :)
sağ ol canım bide onu alayım ozaman ...
eşinin vakti varmı canım ,çalışmıyormu
düzenli içince sürekli susuz hissediyorum ben . oysa diyetten önce 2 bardak bile yetiyordu bana :)Su an icim kupkuru icip rahatlicam:)))
oglani arabayla almiciiim ,tabana kuvvet yuriciiiim yazicam :)ne yazacaksın ,yaz gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?