aa ebruşunki gibiymiş...ne kadar güzel bir şeycanim esim saat usulu calisiyor hergun 8 saati doldurmak zorunda.
oglen benimle 2-3 saat takildi diyelim, aksam 3 saat gec gelir eve.
ya da soyle bir imkan var diyelim bugun 3 saat benle vakit gecirdi isede geri donmek istemedi, ozaman haftasonu o 3 saati calisabilir.
calisma saatleri esnek haftada 40 saati doldurmasi yeterli..
Tadı nasil kiCanim sevmiyorsan yeme zorlama kendini sebze ye lahana brokoli karnibajar bunlar cig yenebilir
ahh Allah ogretmenlerimize zeval vermesin , canlarim benim :)))Ozgecim coook guzel bir gun gecirin esinle insallah okul cok guzel lalallaaaa
hahahhahah :) akın arkadaş edinmişmi ne durumda benim paşam :)oglani arabayla almiciiim ,tabana kuvvet yuriciiiim yazicam :)
canim hosgeldin aramiza , heyecanin daim olsun :)Merhaba kızlar,ben yeni katıldım ve çok heyecanliyim
evet canim cok faydali biseyy :))aa ebruşunki gibiymiş...ne kadar güzel bir şey
dun tum sinif elele tutusmuslardi feyzosss :)hahahhahah :) akın arkadaş edinmişmi ne durumda benim paşam :)
canim bu katilim formunu doldur ilk once seni taniyalim:)Nasıl ilerlemek gerekiyor hiç bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim :)
Içelim canımohh afiyet olsun, bende iciyorum karskilikli icelim ablam :)
Şimdilik netten bakıyoruz gidip bakma olayı tatilden sonra olur artıkAaa alsaniza gonca ne guzel iste bakmasi almasindan heyecanli
Bu fiyatlar için evi satmamiz lazım ben ya mutfağı falan eski ama daha ucuz ev istiyorum ki istediğim gibi yaptirabileyim yada sıfır ev istiyorum hiç bişey yaptirmayalimGonca eskisehir dolmus artik coook satilik ev var millet yatirim olsun diye hep ordan ev alıyor. Bizim bile tanidigimiz bir suru kisinin eskisehirde evi var. Ve o yazdigin fiyatlar buralara gore asiri uygun. Alin kiz.
Oo çok iyi ne güzel birlikte zaman geçirin hem bebek dünyaya gelincede akın olmadan onunla zaman geçirmeniz iyi olurcanim esim saat usulu calisiyor hergun 8 saati doldurmak zorunda.
oglen benimle 2-3 saat takildi diyelim, aksam 3 saat gec gelir eve.
ya da soyle bir imkan var diyelim bugun 3 saat benle vakit gecirdi isede geri donmek istemedi, ozaman haftasonu o 3 saati calisabilir.
calisma saatleri esnek haftada 40 saati doldurmasi yeterli..
Hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarimiz ve katılım formumuz var doldurursan sevinirizMerhaba kızlar,ben yeni katıldım ve çok heyecanliyim
ayyy öğretmeni korurmuymuş benim paşamı :) yavaş yavaş öğrenir oda ingilizceyi .dun tum sinif elele tutusmuslardi feyzosss :)
cok tatlilar ya minicik hepsi :)
cocuklardan biri hamurunu almaya calismis, ogretmen izin vermemis o Akinin demis cocuga:)
dedim ingilizce konusmalari anliyor musun oglum yok anlamiyorum diyor safim benim :)))
evet ablacim 3 saat toplamda ama ilac gibi geliyor :)Içelim canım
Şimdilik netten bakıyoruz gidip bakma olayı tatilden sonra olur artık
Bu fiyatlar için evi satmamiz lazım ben ya mutfağı falan eski ama daha ucuz ev istiyorum ki istediğim gibi yaptirabileyim yada sıfır ev istiyorum hiç bişey yaptirmayalim
Oo çok iyi ne güzel birlikte zaman geçirin hem bebek dünyaya gelincede akın olmadan onunla zaman geçirmeniz iyi olur
Hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarimiz ve katılım formumuz var doldurursan seviniriz
bende güzel görünmek istiyorum.canim hosgeldin aramiza , heyecanin daim olsun :)
rica etsem katilim formumuza kisisel bilgilerini yazabilir misin?
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :ey0609
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2cocuk,3 yaşında ve 2,5 aylik
Yaşadığınız şehir:ankara
Boyunuz :1.64
Kilonuz:94
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :evlendikten sonra hamilelikte birlikte farkında olmadan hızla kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
insallah canim :)ayyy öğretmeni korurmuymuş benim paşamı :) yavaş yavaş öğrenir oda ingilizceyi .
kolay gelsin tatlım :)Kizlar yarim saat sonra evden cikacagiz, kahvalti masami toplayayim , giyinip hazirlanalim..
Akini okula birakayim, simdilik opuyorum canlarim :)
hahahha :) aman o benle baş edemezinsallah canim :)
bu arada feyzos yeni uyelerimizi hep sen davet ediyorsun kuzum benim, canimsin:)
davet edince takimin linkini de az evvelki gibi ilistir mesaja gulum ki tiklayip rahatca gelebilsinler..
kizz sen azicik azmetsen de yonetim kadrosuna gelsen. Fatimeyle birbirinizi yersiniz:))
canim adin, yasin, kac kilosun, kac kilo olmak istiyorsun,boyun, medeni halin ne, cocugun var mi, hangi sehirde yasiyorsun bu bilgileri yazabilir misin :)bende güzel görünmek istiyorum.
sagol canimin ici:)kolay gelsin tatlım :)
bizede eglence cikar fena mi :))hahahha :) aman o benle baş edemez@AKovser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?