Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aa ebruşunki gibiymiş...ne kadar güzel bir şey

Merhaba kızlar,ben yeni katıldım ve çok heyecanliyim
canim hosgeldin aramiza , heyecanin daim olsun :)
rica etsem katilim formumuza kisisel bilgilerini yazabilir misin?
4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?

hahahhahah :) akın arkadaş edinmişmi ne durumda benim paşam :)
dun tum sinif elele tutusmuslardi feyzosss :)
cok tatlilar ya minicik hepsi :)
cocuklardan biri hamurunu almaya calismis, ogretmen izin vermemis o Akinin demis cocuga:)
dedim ingilizce konusmalari anliyor musun oglum yok anlamiyorum diyor safim benim :)))

Nasıl ilerlemek gerekiyor hiç bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim :)
canim bu katilim formunu doldur ilk once seni taniyalim:)
4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?

Bunun haricinde her aksam menumuzu, yaptigimiz egzersizi ve ictigimiz su miktarini yaziyoruz.
Her cuma gunu de ac karnina, kahvalti oncesi ve wc sonrasi kiyafetsiz tartilip kilomuzu yaziyoruz.
Geri kalan zamanlarimizda da takimda sohbet edip, cene caliyoruz :)

ohh afiyet olsun, bende iciyorum karskilikli icelim ablam :)
Içelim canım
Aaa alsaniza gonca ne guzel iste bakmasi almasindan heyecanli
Şimdilik netten bakıyoruz gidip bakma olayı tatilden sonra olur artık
Gonca eskisehir dolmus artik coook satilik ev var millet yatirim olsun diye hep ordan ev alıyor. Bizim bile tanidigimiz bir suru kisinin eskisehirde evi var. Ve o yazdigin fiyatlar buralara gore asiri uygun. Alin kiz.
Bu fiyatlar için evi satmamiz lazım ben ya mutfağı falan eski ama daha ucuz ev istiyorum ki istediğim gibi yaptirabileyim yada sıfır ev istiyorum hiç bişey yaptirmayalim
Oo çok iyi ne güzel birlikte zaman geçirin hem bebek dünyaya gelincede akın olmadan onunla zaman geçirmeniz iyi olur
Merhaba kızlar,ben yeni katıldım ve çok heyecanliyim
Hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarimiz ve katılım formumuz var doldurursan seviniriz

ayyy öğretmeni korurmuymuş benim paşamı :) yavaş yavaş öğrenir oda ingilizceyi .

evet ablacim 3 saat toplamda ama ilac gibi geliyor :)

bende güzel görünmek istiyorum.

ayyy öğretmeni korurmuymuş benim paşamı :) yavaş yavaş öğrenir oda ingilizceyi .
insallah canim :)
bu arada feyzos yeni uyelerimizi hep sen davet ediyorsun kuzum benim, canimsin:)
davet edince takimin linkini de az evvelki gibi ilistir mesaja gulum ki tiklayip rahatca gelebilsinler..
kizz sen azicik azmetsen de yonetim kadrosuna gelsen. Fatimeyle birbirinizi yersiniz:))

hahahha :) aman o benle baş edemez @AKovser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…