Teşekkür ederim bitanemmenulerin ve sporlarin 4 gun boyunca cok guzel olmus melisim.
Bir gun sadece pizza var odulun olmus afiyet olsun :)
Aslında o kadar çok zayıfladım sizden sakliyomGonca kiz tamam zayifladin anladik da bu biraz kucuk olmamis mi
Geçmiş olsun canımbugün menüm menü değil di ...yok menü felan ...bütün cezalara rağzıyım ...depresyondan çıkmadan düzelmiyo benim menüler ....yine anti depresana başlıycam bu gece yatarken ...
Çok geçmiş olsun canım inşallah atlatır çabuk.Herkese selam
Sonunda kardeşimi evlendirdik cuma günü kız kınası yapıldı, pazar günü de nikahımız. Nasıl oldu nasıl bitti noldu hiç bişey anlamadım. Annem tokatlı ve tokattan yatılı misafirlerimiz geldi düğün için hem misafirleri ağırla hem ev temizliği hem kız kardeşime koştur hem 2 çocuk minnak hasanıma hiç bakamadım. Emzirdim bıraktım gibi oldu. Kız kardeşimle kuaförlere koşturdum eksiklere koşturdum annecim perişan oldu elimden geldiğince ona koşturdum yardıma Allah razı olsun gelen giden eş dost doluydu tam bir düğün eviydi yemekler pişirildi baklavalar keşkekler dolmalar.. ( bu arada bunca yemek cümbüşünün içinde 1 dilim baklava bile azıma atamadım desem inanır mısınız ? Saabah 2 lokma yiyip gece 12 de azıma bişey attığımı biliyorum öyle koşturdum..) ama bittti ve bende bittim olan Hasanıma oldu nikahın olacağı pazar sabahına doğru bir ateşlendi o gece gözümü kırpmadım. Pazar günü yine idare eder vaziyetteydi ama ben çocuğumu görmedim bile o kucaktan bu kucağa öpüle mıncaklana gezdi. Akşam olduğunda iyice huysuzlandı ve tabi sabah saat 4 e kdar acillerdeydik... Eve geldim az uyudu yine ateşler içindepazartesi dr a geldik ve yatışa aldı. Viral enfeksiyon bağırsaklarda isal ve yüksek ateş. Şuanda hastane odasından yazıuorum bu 2. Gecemiz burda isali biraz azaldı ama ara ara ateşleniyor
Bu sabah güya biz arabamıza binmiş tatile gidiyorduk hatta şuan otelin yemek salonunda ailecek yemek yiyorduk ama herşey senin planladığın gibi olmuyor... Allah hastane odasında dua etmemi istiyormuş demekki
Allah dermansız dert vermesin. Çok şükür iyiye gidiyor sabah bakalım dr ne diyecek.
6 aylık minnak Hasan'ım için dua istiyorum güzel tatlı ablaları
Süper Kolay biseymis dönüşte yapayım günde 3 bardakBakin bugn ne ogrendm bi dr dan tv de izledm smdi biz rejmdeyz ya atiorm bugn kazara bozduk rejimi ornegn ben ehjejeje neyse yarm bardaga yakin rendelenms domates icine 1 cay kasigi karabiber birde yarm bardak domates koymustk ya uzerne yarm bardakta su ilave edip iciorz muazzam antioksidan ve yag yakioms
Amin canım çok sağolAllah im şifa versin
Ay inşAllah canım Allah beterinden korusunCanım çok geçmiş olsun iyileşir merak etme diş çıkarıyor olmasın canım benim kızımdada her diş ćıkarmasında ishal ateş kusma oluyo bizde acile kaldırmıştık doktorlar anlamadı kanında mikrop var dendi ama 1 haftaya kalmadı diş ucu göründü merak etme 1 veya iki haftaya dişi çıkacaktır
Amin canım çok sağolAllah yardımcınız olsun
Amin canım çok sağol zaten tek istediğim hemen iyileşmesiCanım yok hala şehir belli olmadı hiçbirşeyim belli değil henüz beklemedeyim düğüne 2 ay kaldı ama nasip ya
1 paket bitter ki yedin
Yarım dilim ekmek mi yedin
İnşallah canım , zaten yürüyüş yapamadım diye evde de cok bişey yemedim daha
Ssstttt sen ne yedin bakiim.
Kuzum neyin var sıkma canını
Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin de minik bebisimiz iyileşsin hemen
Çok sağol amin canım aynen Allah beterinden korusunKardeşine Rabbim hayırlı geçim versin canım. Yavruna da şifa versin hemencecik iyi olsun inşallah. Beterinden korusun rabbim
Çok çok teşekkür ederim canınAleyküm selam..
Çok geçmiş olsun canım.. Allah acil şifalar versin..
Kardeşine de ömür boyu mutluluklar dilerim
Çok teşekkür ediyorum canım çok sağol aminAslında o kadar çok zayıfladım sizden sakliyom
Geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım inşallah atlatır çabuk.
Süper Kolay biseymis dönüşte yapayım günde 3 bardak
Tesekkur ederim caniim ya hersey cok sukur yolundaehehe tum takimi depresyon sokmayi basardim:))
dur ben sizi cikaracagimda depresyondan :)
aboooowww bunlar nee feyzaaaaaa!!!
iyiyiz canim sen nasilsin:)
guzel olmus bugunun gezgin gurme seni :)
insallah Fatimem az kaldi cikisa :)
evet yoklugunda depresyona girdik canim :)
az gezzzz :)
eheehhhhe balkanlardan gelen depresyon dalgasi vurdu bizi :)
taze, citir gelinimiz nasil gdiyor gulum evlilik?
ev isi, yemek, duzenini oturtabildin mi?
Tamam canimFaydasini görürsen bize de haber ver canım .bi deneyelim
Katarakt Retina glokom miyop yok yok ben de özellikld katarakt ameliyatından sonra göze yerleştirilen merceğin kaymaması için hal ve hareketlerime dikkat etmeli en ufak darbeden korunmalı ve zıplamalı aktivitilerden uzak durmam gerek doktorum özellikle tenbih etti senin gözün zor ve hassas bir göz dedicanim bana mesaj at ekleyeyim senide kuzum :)
iyi olmana cok sevindim canim , bebis kocaman olmus asya,m 27 haftalik olmussunuz, masallah.
bende iyiyim gulum Akin'i okula gotur getir, sinava calis, ev isleri derken gunler geciyor:)
kolay gelsin canim benim :)
pazar gunu muydu Iremcim 4100 adim attigin gun, ben tabloya eklemeyi unuttum kusuruma bakma canim:)
sehir belli oldu mu canimin ici, evlendikten sonra hangi sehirde olacaksiniz?
amin ablacim, sizinde zafer bayraminiz kutlu olsun:)
tamam canim tekrar kusuruma bakma benim ben saglik sorunundan habersizdim.
ne ameliyati oldun?
Geçmiş olsunKatarakt Retina glokom miyop yok yok ben de özellikld katarakt ameliyatından sonra göze yerleştirilen merceğin kaymaması için hal ve hareketlerime dikkat etmeli en ufak darbeden korunmalı ve zıplamalı aktivitilerden uzak durmam gerek doktorum özellikle tenbih etti senin gözün zor ve hassas bir göz dedi
cok gecmis olsun canim annem yillar once katarakt ameliyati olmustu hala hatirliyorum.Katarakt Retina glokom miyop yok yok ben de özellikld katarakt ameliyatından sonra göze yerleştirilen merceğin kaymaması için hal ve hareketlerime dikkat etmeli en ufak darbeden korunmalı ve zıplamalı aktivitilerden uzak durmam gerek doktorum özellikle tenbih etti senin gözün zor ve hassas bir göz dedi
evde miydin tum gun canim, bunalmis olabilirsin..İçim sıkılıyor cok daraliyorum kızlar birşey söyleyin nedenini de bilmiyorum
Yok canim ben de 34 yasindayim iki kizim var yas yelpazemiz baya genisKizlar aranızda tek evli ve çocuklu olan benmiyimmm.ben baya yaşlı kaldım aranizda
cok cok guzel Arzucum :)14.350 adim
400 yarim mekik
Hoşbuldum buse pınar ben de :) tanıştığıma memnun oldum :) bugün 6. Günüm burda :)Aramiza hos geldin ben buse
seni hamarat seni masallah..Tesekkur ederim caniim ya hersey cok sukur yolunda
cokta zorlanmiyorum ev ve yemek isinde alisdigim seyler zaten evdede yapiyordum o yuzden zorlanmiyorum tesekkur ederim sen nsilsin?
seni hamarat seni masallah..Tesekkur ederim caniim ya hersey cok sukur yolunda
cokta zorlanmiyorum ev ve yemek isinde alisdigim seyler zaten evdede yapiyordum o yuzden zorlanmiyorum tesekkur ederim sen nsilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?