Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

KahvaltıM, 2 yumurta, peynir ve yarım kabakla yaptığım omlet, zeytin, salatalık, yarım dilim ekmek , bir kaç ceviz
Ara, şekersiz Türk kahvesi
Öglen.;Yarım muz, bir küçük kase yoğurt, bir avuç badem ceviz
Aksam, bir tabak etli keşkek yemeği, salata, yarım kase sütlaç.
Ara ,3 çubuk kraker. Kızıma verirken atiştırdım
Öğle 13 bin adım yürüdüm. Akşam yemeğinden sonra kendi kendime ceza verdim sütlaç yedim diye 5 bin adım daha yürüdum. Toplam 18 bin adım attım

Gonca kiz tamam zayifladin anladik da bu biraz kucuk olmamis mi
Aslında o kadar çok zayıfladım sizden sakliyom
bugün menüm menü değil di ...yok menü felan ...bütün cezalara rağzıyım ...depresyondan çıkmadan düzelmiyo benim menüler ....yine anti depresana başlıycam bu gece yatarken ...
Geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım inşallah atlatır çabuk.
Süper Kolay biseymis dönüşte yapayım günde 3 bardak

Allah im şifa versin
Amin canım çok sağol

Ay inşAllah canım Allah beterinden korusun
Allah yardımcınız olsun
Amin canım çok sağol

Amin canım çok sağol zaten tek istediğim hemen iyileşmesi

Kardeşine Rabbim hayırlı geçim versin canım. Yavruna da şifa versin hemencecik iyi olsun inşallah. Beterinden korusun rabbim
Çok sağol amin canım aynen Allah beterinden korusun
Aleyküm selam..
Çok geçmiş olsun canım.. Allah acil şifalar versin..

Kardeşine de ömür boyu mutluluklar dilerim
Çok çok teşekkür ederim canın

Aslında o kadar çok zayıfladım sizden sakliyom

Geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım inşallah atlatır çabuk.

Süper Kolay biseymis dönüşte yapayım günde 3 bardak
Çok teşekkür ediyorum canım çok sağol amin

Tesekkur ederim caniim ya hersey cok sukur yolunda
cokta zorlanmiyorum ev ve yemek isinde alisdigim seyler zaten evdede yapiyordum o yuzden zorlanmiyorum tesekkur ederim sen nsilsin?

Katarakt Retina glokom miyop yok yok ben de özellikld katarakt ameliyatından sonra göze yerleştirilen merceğin kaymaması için hal ve hareketlerime dikkat etmeli en ufak darbeden korunmalı ve zıplamalı aktivitilerden uzak durmam gerek doktorum özellikle tenbih etti senin gözün zor ve hassas bir göz dedi

Geçmiş olsun

cok gecmis olsun canim annem yillar once katarakt ameliyati olmustu hala hatirliyorum.
acil sifalar canim, sporda zorlama kendini..

cokta zorlanmiyorum ev ve yemek isinde alisdigim seyler zaten evdede yapiyordum o yuzden zorlanmiyorum tesekkur ederim sen nsilsin?
seni hamarat seni masallah..
bende iyiyim guzelim Akini okuldan aldim simdi oglen yemegini yiyor, sonrada yatiracagim, bugun okadar sicakki sicaktan yoruldum...

seni hamarat seni masallah..
bende iyiyim guzelim Akini okuldan aldim simdi oglen yemegini yiyor, sonrada yatiracagim, bugun okadar sicakki sicaktan yoruldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…