Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tekrar hoşgeldin sibelim verirsin sen çabucak

Sibelim hoşgeldin nasılsın kuzum tüm eskiler burdayız gel gel beraber zayıflarız :)

Oleeeey sibelim dönüyor :)) ama saglam almissin hallederiz bu kiş sen hic merak etme:)))

Bırakmamak değil gülüm en az 6 ay korumaya almak lazım kiloyu. Yoksa yine verilen kilolar geri alınıyor
Yok valla diyeti bıraktıgim an aliyorum ben en iyisi cok ozel zamanlarda bozmak kiramayacagin insanlarda yemek bazi seyleri veya cook ozenip canin bisey cekerse haftada bir olmak kaydiyla yapmak inun disindaki zamanlarda diyete devam edilmeli ben koruma olayini yapamiyorum diger turlu ipin ucu kaciyo

Gecmis olsun canim bu ilk ama son degil hazir ol artik o bir kres cocugu ve kreste ilk sene hastaliklar yakayi zor birakir ben de hazirlikliyim. Ikinci sene rahatlarsin diyir herkes bagisikligi saglamlasirmis. Pazartesi tatil olmasi iyi denk gelmis.

Evet sabah islerini hallettim adaya gidildi ordaki isler de yapildi cocuklar parka goturuldu eve getirildi ve uyutuldu. Ben oturdum paketim bitiyo diye ek paket satin aldim kk ye giremiyorum o yuzden kac gundur diye. Sonuç kimse yok su anda :))) ay vallahi sinirden guluyorum. fyzanur a mi bulassam acaba cani sıkılan ona bi catiyo hic bis donmuyo :))) saka saka canim o benim zaten sigara magduru olmus benim de alerjim var bayiliveririm aman

Bugünkü menüm
Sabah
1 domates
1 yeşil biber
5 yeşil zeytin

Ara:az şeker li Türk kahvesi 1 şeftali

Öğlen
3yk sebze yemeği
Yarım Kâse yoğurt

Ara:1 kase yoğurt

Akşam:3yk sebze yemeği
Yarım Kâse yoğurt

Su:3lt
Spor:20 dakika dans
100 sguat
150 ia
100 mekik
50+50 bacak hareketi
45 dakika bisiklet
Yawrukush @AKovser

Valla sibel mezun oldu döndü seyhan mezun oldu dönme sinyalleri veriyo ben hala burdayim ne tembel ciktim kiz saadet ben :))
Kuzum sen yoğunsun çocuk vs diyet zor tabi yoksa tembel değilsin :) he valla herkes döndü yine şenlenecek buralar gülüm

Işte ipin ucunu tutmak önemli kuzum ♥ zayıfladım diye kilo almayız sanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…