Tekrar hoşgeldin sibelim verirsin sen çabucakSelamlar canlar . Beni tekrar araniza alır mısınız? Türkiye ye gidip gelmem bana kilo bakımından zarar verdi. Simdi o fazlalıkları önceden olduğu gibi yine sizle vermek istiyorum. 63.9 la mezun oldum şimdiki kilom 72 .
Sibelim hoşgeldin nasılsın kuzum tüm eskiler burdayız gel gel beraber zayıflarız :)Selamlar canlar . Beni tekrar araniza alır mısınız? Türkiye ye gidip gelmem bana kilo bakımından zarar verdi. Simdi o fazlalıkları önceden olduğu gibi yine sizle vermek istiyorum. 63.9 la mezun oldum şimdiki kilom 72 .
Bırakmamak değil gülüm en az 6 ay korumaya almak lazım kiloyu. Yoksa yine verilen kilolar geri alınıyorGaliba diyeti hic bırakmamak gerekiyor kızlar kilo almamak için
Canim profil fotona bayildim Jan keun suk cok sevdigim bi oppadirHosgeldiniz
Oleeeey sibelim dönüyor :)) ama saglam almissin hallederiz bu kiş sen hic merak etme:)))Selamlar canlar . Beni tekrar araniza alır mısınız? Türkiye ye gidip gelmem bana kilo bakımından zarar verdi. Simdi o fazlalıkları önceden olduğu gibi yine sizle vermek istiyorum. 63.9 la mezun oldum şimdiki kilom 72 .
Yok valla diyeti bıraktıgim an aliyorum ben en iyisi cok ozel zamanlarda bozmak kiramayacagin insanlarda yemek bazi seyleri veya cook ozenip canin bisey cekerse haftada bir olmak kaydiyla yapmak inun disindaki zamanlarda diyete devam edilmeli ben koruma olayini yapamiyorum diger turlu ipin ucu kaciyoBırakmamak değil gülüm en az 6 ay korumaya almak lazım kiloyu. Yoksa yine verilen kilolar geri alınıyor
Gecmis olsun canim bu ilk ama son degil hazir ol artik o bir kres cocugu ve kreste ilk sene hastaliklar yakayi zor birakir ben de hazirlikliyim. Ikinci sene rahatlarsin diyir herkes bagisikligi saglamlasirmis. Pazartesi tatil olmasi iyi denk gelmis.Selam canlar, iyi aksamlar hepinize..
Nasil geciyor haftasonunuz?
Ben kahvalti hazirligina baslayacagim.
Akin gece boyu uyumadi, grip oldu sanirim.
Tum gece onun yatagi, kendi yatagim mekik dokudum.Allahtan pazartesi okullar tatil o zamana dek iyilesir insallah kuzum..
Valla sibel mezun oldu döndü seyhan mezun oldu dönme sinyalleri veriyo ben hala burdayim ne tembel ciktim kiz saadet ben :))Sibelim hoşgeldin nasılsın kuzum tüm eskiler burdayız gel gel beraber zayıflarız :)
İnşallah söktürür canım bi git bakalım ne diycek doktorgogo2405 melisa cayi aldim iciyorum su anda tavsiyenle regli sokturur diye. Aydina donunce dr gitcem bana kadin dogumcu yollari gorundu yineee
Canim bi ben varim sanirim iyiyim sagol sen nasılsınSlm kızlar nasılsınız bakim:)))
Bende iyiyimcanım bugün kimse gelmedi pek galiba:)))Canim bi ben varim sanirim iyiyim sagol sen nasılsın
Kuzum sen yoğunsun çocuk vs diyet zor tabi yoksa tembel değilsin :) he valla herkes döndü yine şenlenecek buralar gülümValla sibel mezun oldu döndü seyhan mezun oldu dönme sinyalleri veriyo ben hala burdayim ne tembel ciktim kiz saadet ben :))
Işte ipin ucunu tutmak önemli kuzum ♥ zayıfladım diye kilo almayız sanıyoruzYok valla diyeti bıraktıgim an aliyorum ben en iyisi cok ozel zamanlarda bozmak kiramayacagin insanlarda yemek bazi seyleri veya cook ozenip canin bisey cekerse haftada bir olmak kaydiyla yapmak inun disindaki zamanlarda diyete devam edilmeli ben koruma olayini yapamiyorum diger turlu ipin ucu kaciyo
Haftasonu ondan sanırım canımBende iyiyimcanım bugün kimse gelmedi pek galiba:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?