Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kadın sürekli boşatacağım sizi deyip duryor

Allah yardımcınız olsun kızlar zor durumlar bunlar önce evlendirmek için uğraşırlar sonrada bosatmak için garip insanlar
Merhaba tskler gruba alindigim icin evetttt yola ciktik bakalim ins herkez saglikli bi sekilde hedefine ulasirr...
Hoşgeldin canım başlamak yolun yarısı zaten.
İlk sayfada kurallarimiz var okuyup kabul ediyorsan beraberce zayiflariz. Ilk sayfadaki katılım formunu alintilayip doldurursan seni tanımış oluruz

Sağol canim Bende anlayamadım inan

Merhaba tskler gruba alindigim icin evetttt yola ciktik bakalim ins herkez saglikli bi sekilde hedefine ulasirr...

Merhaba canım hoşgeldin :)
İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen sonra da bu formu doldur seni yakından tanıyalım :)

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?

Ozgem bugun aksam donuyoruz evimize esyalarin cogunu topladim. Tatil yok bize sen de ayni durumdasin iste:) face de goncanin paylastigi bisey var cook guldum cocuklari okula baslayan ebeveyn sevincleri:))

gez dolas takima don ablacim, bekliyoruz hepimiz :)
tarti icin diyecek hicbir seyim yok malesef :)

cig mincir ne ki Busem??

senden super senarist olurmus amazonum :))
Cig mincir asiri guzel ve hafif bir meze salata bisey iste ne dersen de o.
Tam tarif vereyim
5 6 tane falan yesil biberi kozluyosun tercihen aci ama aci yemiyosan tatli da olur.
3 tane domatesi rendeliyosun
2 3 diş sarimsak eziyorsun
Ve zeytinyagi
Tuz
Sarimsagi eziyorsun biberleri dograyip icine ekleyip onu da eziyorsun iyice rondodan da gecirebilirsin
Domates zeytinyagi ve tuzla karistiriyosun kasikla yeniyo zaten sulu corbamsi aci mmmm hergun olsa yerim

Canim ya iste keske herkes ayni duyarlilikta olsa seni de bir ana dogurdu sen onun oglunun esisin bunlari dusunemeyip empati yapamiyosa insan maalesef bunlar yaşanıyor. Mesafeli durabilsen keske ama esinde bitiyor hersey bu durumda da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…