Yattigim yerden ne geririrlerse yedim,kalkamiyom ayy gebeeiyom,avuç içi büyüklüğünde hamburger yedimbide yedigun gazoz içtim,
Dunki kacamaklar:
2catal düğün pastasi,şeftali suyu
Dünyadan kopmak değil beybim en güzelini yapıyosun bağımlılıklardan arınmışsın negüzel yaşamak istediğim hayat
Face, whatsappı geçtim de cidden telefonu bile kullanmıyorumZavallı sadece çalar saat işi görüyor
Dünyadan kopmuşum haberim yok
Selamlar canlar
İyi yolculuklar gogocumBirazdan yola çıkıyoruz kızlar tatil güzeldi ama evimide özledim.
Dünyadan kopmak değil beybim en güzelini yapıyosun bağımlılıklardan arınmışsın negüzel yaşamak istediğim hayat
Valla herkes hakettiğini bulur merak etme sen saygını ve sabrını koru zaten iş eşinde bitiyor o da bişeylerin farkındadır diye düşünüyorum cok güçlü olman gerekBenimki hamileyken ayırmaya çalıştı tam 2 ay ayrı kaldım doğuma eşim geldi barıştık diye 3 ay çocuğumu görmedi eşimle görüşmedi ler Allah a hergün yalvarıyorum ahım ve gozyasim yerde kalmasın diye
Hoşgeldin canım inşallah sana faydalı olur burasıMerhaba tskler gruba alindigim icin evetttt yola ciktik bakalim ins herkez saglikli bi sekilde hedefine ulasirr...
Kuzum eşinle ayrılıp barışmışmıydınız bu konu yüzünden uoksa kayınvalidenle mi ben orayı anlamadımEşimin de yapabileceği birşey yok ki annesini sonuçta bağırıp çağırıp kovalıyor dünden beri eşimde huzursuz suratı düşük hic konuşmadı artik ne dediyse Kv şimdi de çok daraldım deyip çıktı
Gerçekten öyle.. Aramak isteyen arıyor, mesaj yazan yazıyor bu kadarı yeter bence de.. Sürekli telefona yapışıp kalmayı sevmiyorum..
Merhaba canım hoşgeldin :)
İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen sonra da bu formu doldur seni yakından tanıyalım :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :leylam088
İsim (İsteğe Bağlı ):Leyla
Yaşınız :27
Medeni Durumunuz :ayrildim
Çocuk Sayısı ve yaşları:1tane 6 yasinda ablalarin ellerinden öper..
Yaşadığınız şehir:viyana/avusturya
Boyunuz :164
Kilonuz:86.4
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :sigarayi biraktim 3 ay icinde aldim malesef
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Sagligim ve görünümüm icin
Okudum kabul ettim
Slm evet birakmistim evet ama yine basladim malesef cocugum erkekLeylacım sigarayı bırakmana çok sevindim kiloları da beraber veririz inşallah benim 86.5la 70 kiloya düşmüşlüğüm var ama ben memlekete geldim sigara içemedim hepsini geri aldım 83le başladım tekrar şimdi 77.5im sigara çok büyük problem zoru başarmışsın zaten diyet ohooo senin için cocuk oyuncağı olur
çocuğun kız mı erkek mi
L Leylam880
Yazdim cok kilo alinca tekrar basladim ama kilolari vereyim birakicam ins busefer dahada dikatli olcam birakmistim zaten zorlanmam ins ikincide :) tesekurler amin ins cümlemizin evlatlarini bizlere bagislasin insL Leylam880 Tekrar hoşgeldin canım..
Öncelikle tebrik ederim gerçekten çok zor olan bir iş başarmışsın.. Sigarayı bırakan biri için kilo vermek nedir ki :)
En kısa zamanda istediğin kiloya ulaşmanı dilerim.. Bu arada yavrunu da Allah bağışlasın
Canım hergün akşam bütün gün yediklerimizi, içtiğimiz suyu ve yaptığımız sporu menü şeklinde yazıyoruz..
Bugünden sen de yazmaya başla :)
Vakit buldukca da gel sohbet edelim :)
Olsun canım bırakırsın tekrardan ben demkilo vereyim spor salonuna başlyayım bırakçam sigarayıSlm evet birakmistim evet ama yine basladim malesef cocugum erkek
Sağolasın nezosumİyi yolculuklar gogocum
En iyisini yapmışsın sigarayı bırakmakla leylam. Bende sigarayı bırakınca almıştım kilocuklari ama hep beraber vereceğiz inşallah.4. TAKIM KATILIM FORMU
Canım nasıl bıraktın banada söyle:))L Leylam880 Tekrar hoşgeldin canım..
Öncelikle tebrik ederim gerçekten çok zor olan bir iş başarmışsın.. Sigarayı bırakan biri için kilo vermek nedir ki :)
En kısa zamanda istediğin kiloya ulaşmanı dilerim.. Bu arada yavrunu da Allah bağışlasın
Canım hergün akşam bütün gün yediklerimizi, içtiğimiz suyu ve yaptığımız sporu menü şeklinde yazıyoruz..
Bugünden sen de yazmaya başla :)
Vakit buldukca da gel sohbet edelim :)
Söylersem kilo alirsin:)Canım nasıl bıraktın banada söyle:)
@Leylam880 aramiza hos geldin ben buse4. TAKIM KATILIM FORMU
Yalniz ne bicim yazmisim ilkokul 2 terk turkcesi resmenSigara icince nasil oluyo canin yemek istemiyo mu veya elin hep dolu olunca atistirmiyo musun anlamiyorum ben onu. Bence sigara zayiflatmiyo ama icerken birakinca elini oyalamak icit atistirmaliklar aldiroyo kiloyu de mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?