Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Biz de seni opuyoruz senin o gordugun cift annemle babam olmasin :)))) ayni muhabbetleri onlardan duydum ben :)))

Canim ya iste keske herkes ayni duyarlilikta olsa seni de bir ana dogurdu sen onun oglunun esisin bunlari dusunemeyip empati yapamiyosa insan maalesef bunlar yaşanıyor. Mesafeli durabilsen keske ama esinde bitiyor hersey bu durumda da.
Eşimin de yapabileceği birşey yok ki annesini sonuçta bağırıp çağırıp kovalıyor dünden beri eşimde huzursuz suratı düşük hic konuşmadı artik ne dediyse Kv şimdi de çok daraldım deyip çıktı

Biz de seni opuyoruz senin o gordugun cift annemle babam olmasin :)))) ayni muhabbetleri onlardan duydum ben :)))
Yok değillerdir belki bizden bir iki yaş büyüktür
Yawrukush um ben bu onumuzdeki cuma da bildirim vermeyecegim de mi? Te obur cuma. Bi de ben odul bilem yapmadim bu hafta:))) haeshin buse gururlu hissediyor
Bayramdan sonra ki cuma bildirim yapcan busem

Kuzum sen sakin kalmışsın saygını bozmamissin boşver onlar kaybeder. Sıkma canını böyle şeyler için.sonuçta amaçlarını da biliyorsun

Aynen abliş en azından çaba sarf ediyoruz

Aynen öyle ozgecim ,acik hava ama dip dibeyken karsidaki 6 tane iciyosa pasif icicilikle 3 tanesini de sana iciriyo resmen,rüzgar aliyo sana getiriyor direk,

Heeee magdurumda magdurum

Bunu denemem lazım
İyiyim canim,bugün 3.
Uykumdan yeni uyandim,grip olmusum yataktan kalkaMiyorum,sen nasilsin
Geçmiş olsun yaz gribide çekilmez şimdi
Yattigim yerden ne geririrlerse yedim,kalkamiyom ayy gebeeiyom,avuç içi büyüklüğünde hamburger yedimbide yedigun gazoz içtim,

Dunki kacamaklar:
2catal düğün pastasi,şeftali suyu
Yuh dünyayı yemiş bide yemek yok diyo yaavv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…