Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Mutlu pazarlar kızlar
Sanada canım bugün geceden beri gerginim dün iç ve kaynım bize geldiler üstelik yatılı neyse gelecekler tabi dedim eşim eşyaları yenilemeyi düşünüyor çünkü hepsiini ikinci el almıştık çünkü destek görmedik eşimin ailesin den benim ailemden de eşim istemedi neyse 8 yıldır aynı mobilya hali ve yatak odası takımı ve çok eskidiler eşim taksitle de olsa alacağım bu sene dedi dün kv deme sohbet arasında söyleyince
Kv - zaten kiracisiniz masaya sehpaya vs ye gerek yok hali ve perde zaten var 2 kanepe yeter size dedi birşey denedim ama sınırdan öldüm
Eltime herşeyi yaptılar sadece mobilyalar 12.000 tl tutmuş
Daha da alır lar hediye vs.
Bize yok tabi
Eşim hepsini alamasam da alacağım anne yavaş yavaş yeter be anne azımı üye de yazık dedi mutfaktan duydum
Kv ses etmedi ama gerildi baya
Sonra ben ev ye gittim o arada oğlum birşey istemek için anne diye bağırdı 2 3 kere hızla ev den çıktım
Kv söyleniyor
Cay çocuk çatlayacakmış bakmıyor muşuz vs
Wc deydim babası var sen varsın bakilereydiniz dedim eşim duymamış diğer odadan Kv cay efendim uyuyordum sesine uyandım abartdıkça abarttı
Ben anne ev deydim
Oğlanın huyu bu zaten hep ağlar biliyorsun dedim
Asımda anne sen yatsaydım neden kalkıyorsun ki dedi tabi oğlum Kv dayı uyumadı iyi oldu
Ama söyleniyor eşim en son sesini yükselterek anne kalkmasaydın bizim oğlanın huyunu biliyorsun
Hadi yat anne diye odaya gönderdi 30 ek sonra eşime acıktım demiş kahvaltı hazırladım sanki kalkıp alamaz normalde heryeri karıştırır neyse dedim peynir zeytin koydum yediler
Ben mutfakta uğraşırken örgümü örmüş tüm modeli bozmus sonra da bozuldu heralde diyor
Önemli değil dedim eşimle aramı bozmak istemiyorum
Kv yi tanırım sırf uzun zamandır tartışmıyoruz eşimle diye yapıyor

Dün şahit olduğum bi konuşmayı yazmak istiyorum size. Karı koca konuşarak gidiyorlar adam fazla yedik tarzı bişey söyledi kadın amaannn boşver ipin ucu kaçtı zaten dedi konuşmayı duyunca şöyle bir baktım kadın 160 boyu var yok kilosu 90 civarı vardır diye düşündüm ve ipin ucu kaçtı zaten diyor.
Ipin ucunu nerde ne zaman bıraktığı belli değil sanki hepsini tatilde almış gibi konuşması şaşırtıcı.
Ben hepinizi takdir ettiğimi söylemek istedim çünkü hepimiz ipin ucunu tam birakmamisiz ki buradayız çaba gösteriyoruz sağlıklı beslenip spor yapıyoruz nerede hata yaptığımızı görmüşüz düzeltmeye çalışıyoruz .
Hepinizi öpüyorum kızlar .

Birliktemi yaşıyorsunuz canım
Maalesef bazı insanlar fena oluyorlar ne zevk alırlar ara bozmaktan bilmem ama sen sakın kalmakla iyi yapmışsın.

Birliktemi yaşıyorsunuz canım
Maalodambazı insanlar fena oluyorlar ne zevk alırlar ara bozmaktan bilmem ama sen sakın kalmakla iyi yapmışsın.
Ayrı yaşıyoruz ama hep bizde ler evim 1+1 ona rağmen yatılı gelirler önceleri oturma odamda yatırıyordum ama artik sinirlerimi bozdukları ve sırf rahatsızlık vermek için yaptıkları anladığım için kiler gibi ufak bi oda var orayı döşedim hali ve minderle oraya yatırıyorum
Sakın kalmayı öğrendim çünkü amacı beni sonuçlandırıp eşimle aramızın bozulmasını sağlamak

Canım hiçbir anne evladının yuvası nın bozulmasını istemez öyle düşünme bence sen yinede saygı da kusur etme emin ol kazanan sen olucaksın:)))

Allah sabır versin canım..
Sakin kalmakla da en iyisini yapıyorsun, anlaşılan bunların derdi bitmeyecek boş yere ailene huzursuzluk girmesin..

Allah kolaylık versin, sabır versin canım. Kendimi gördüm sende.kv dem aynı. Bizi kavga ettirmek için elinden geleni yapar her fırsatta. Neyseki eşim huyunu bildiği için sözünü dinlemez

Sabah erkenden gitmişler tabibyataklar dağınık insan toplar demi en azından yahu 8 yıl bitecek hala uğraşıyor benimle eşimi yuvamı sevmesem çoktan boşanmıştım
Boşver canım sen yatağı falan yarım saat te toplarsın .gitmişler ya sen ona bak. Öyle insanlar 1 dakika bile durmasın evinde

Kadın sürekli boşatacağım sizi deyip duryor
Ayyy Benimkide aynısı kizzz.2 kızım varken bile boşa bunu diye tutturuyor du oğluna .eşimde ben mutluyum derdi hep.baktı laf geciremiyor 3.çocukta olunca artık sustu. 2 sene önce ye kadar her fırsatta dile getirdi boşa gitsin diye
Canım allah yardımcın olsun. Yaşamayan bilemez gerçekten çok zor bir durum

Benimki hamileyken ayırmaya çalıştı tam 2 ay ayrı kaldım doğuma eşim geldi barıştık diye 3 ay çocuğumu görmedi eşimle görüşmedi ler Allah a hergün yalvarıyorum ahım ve gozyasim yerde kalmasın diye

Benimki hamileyken ayırmaya çalıştı tam 2 ay ayrı kaldım doğuma eşim geldi barıştık diye 3 ay çocuğumu görmedi eşimle görüşmedi ler Allah a hergün yalvarıyorum ahım ve gozyasim yerde kalmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…