- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
Hoşbuldum azeri güzeli.Aleyküm selam.. Hoşgeldin canım :)
Hoşbuldum canim.Hosgeldiniz
Sağol gonca ablam. Cabucak versem de gene alıyorum nolcak böyle bilmem.Tekrar hoşgeldin sibelim verirsin sen çabucak
Canım benim nasılsın? İnşallah bu sefer kalıcı olur be saadetim.Sibelim hoşgeldin nasılsın kuzum tüm eskiler burdayız gel gel beraber zayıflarız :)
Oleeeey sibelim dönüyor :)) ama saglam almissin hallederiz bu kiş sen hic merak etme:)))
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | IZINLI | IZINLI | - | - | - | - | - |
Mavibocuk | IZINLI | IZINLI | - | - | - | - | - |
melinda23 | - | - | - | - | - | - | - |
abesle_istigal | IZINLI | IZINLI | - | - | - | - | - |
haeshin | - | - | - | - | - | ||
gogo2405 | IZINLI | IZINLI | - | - | - | - | - |
tiffany20 | - | - | - | - | - | - | - |
happy_moon | IZINLI | IZINLI | - | - | - | - | - |
AKovser | ODUL 15 DK Y | ODUL 15 DK Y | - | - | - | - | - |
KarKralicesi | 10DK Y | - | - | - | - | - | |
Ey0609 | - | - | - | - | - | ||
Alya008 | - | - | - | - | - | ||
azimli anne | ODUL | - | - | - | - | - | |
marlin18 | ODUL 15DK Y | - | - | - | - | - | |
saricicek | - | - | - | - | - | - | - |
fyzanur | - | - | - | - | - | - | |
oluroylebazen | 10DK Y 5 DK Y | ODUL | - | - | - | - | - |
Saadetim33 | ODUL | - | - | - | - | - | |
bnnu | - | - | - | - | - | ||
gulpinargul | - | - | - | - | - | - |
insanlarin boyle anlayissizliklari cok kotu.kötü akrabalar + yanımda en az 6 tane sigara içen bir kadın...kadın geldi yanıma oturdu ,sonrada her yer doldu,kalkamadım...biraz uzakta içermisiniz dememe rağmen cevap olarak burası açık alan dedi...sigaraya alerjim var ,gözlerim kan çanağı oldu,sabah oldu hala geçmedi,ağrısı başıma vurdu,şuan başım çatlıyor...
cnaim nasil gecti gununuz bugun yolcu musunuz?Kizlar gunaydin asagi inmeden dunku menumu yazayim bugun yogun gececek yarin evime donecegim esya toplamaya baslayacagim. Bi kusadasina gelip gitmemiz gerekecek isler var. Kizlari uyutmadannoyalamak bu arada yorgunluk krizleri gecirmemelerini saglamam gerekecek ki en zoru o. Uyku saatleri bugunku islere uymayacak ondan uyumamalari gerek.
Dunku menum
Sabah
2 yumurta Peynirli omlet
Yarim domates
Ogle
Yarim kg yogurt
Aksam
Karniyarik
Cacik
Kuru sogan
Su 3 4 lt arasi
Spor yok
Bu arada okulda jiliana alistirdigim bi arkadasim yaz tatili boyunca jilian yapmis ripped 30 a baslamis hatta ikinci haftasinda bu arada popo kaldiran bi program daha bulmus. Hatun tamtas olmus gozlerime inanamadim 57 kilo su an ama 50 gibi duruyo. Zaten kendi de soyluyo 51 kg ken giydigim pantalonlara dindum onlari giyiyorum diye. Ben hic yapamadim. Ayni gorduler beni hic almamissin iyisin dediler oyle zaten de bi spor az oldu yaz boyunca. Insallah evimin rahatligina kavusunca spora baslicam bisikletimi ozledim.
oyy Sibelim gelmis hosgelmis:)Selamlar canlar . Beni tekrar araniza alır mısınız? Türkiye ye gidip gelmem bana kilo bakımından zarar verdi. Simdi o fazlalıkları önceden olduğu gibi yine sizle vermek istiyorum. 63.9 la mezun oldum şimdiki kilom 72 .
izin gunun hayirli olsun Banucum :)Herkese merhaba kızlar dün ki menümü yaziim hemen , yoğunluk başladı yine akşam eve geçince düşüp kalakaliyorum yine , neyse ki bugün öğleden sonra tatil başladı ve yarın izin günümmmm
Yawrukush Dahlia_ [/USER]
4980 adımım vardı bir de
Eki Görüntüle 1880629
evet canim tahmin ediyordum zaten, cabuk toparlandi.Gecmis olsun canim bu ilk ama son degil hazir ol artik o bir kres cocugu ve kreste ilk sene hastaliklar yakayi zor birakir ben de hazirlikliyim. Ikinci sene rahatlarsin diyir herkes bagisikligi saglamlasirmis. Pazartesi tatil olmasi iyi denk gelmis.
seni bir mezun edemedik Busem :)Valla sibel mezun oldu döndü seyhan mezun oldu dönme sinyalleri veriyo ben hala burdayim ne tembel ciktim kiz saadet ben :))
gidecek gidecek :)Yawrukush bugun itibariyle kilom 63.3 gideceeeekkkk o kilolaarrrr
cok tesekkur ederim canim :)Geçmiş olsun ikinizede Allah acil şifalar versin
cok sagol Hazalim eksik olma gulum:)Canım çok geçmiş olsun
gez dolas takima don ablacim, bekliyoruz hepimiz :)Tatil bitiyo kızlar pazartesi aranizdayim tekrar Vee pazartesi tartilcam çok tırsıyorum.
cig mincir ne ki Busem??Menum kizlar
Sabah
12 zeytin ve zeytinyagi
2 yumurta peynirli omlet
Domates
Salatalik
Maydanoz
Biber salcasi
Aksam
Adana kebap
Dana yurek şiş
Kozlenmis patlican
Çiğ mincir
Su 4.5 lt bulmustur
Spor 7114 adim olmus ama baska spor yok
Esya hazirladim bi posta. Yarin devam edecegim. Melisa cayi yaptim simdi icecegim.
senden super senarist olurmus amazonum :))Ay gonca korku filmi gibi:)))
Arka fonda bir cocuk kikirtisi ve lalalalala diye bi ses bombos bir salon ciplak ayaklarinin cikardigi o korkak ses gri bulutlar pencerede yavas yavas ciplak bi sekilde tartiya yaklasiyosun. Wc ye girmissin ama istedigin randimani alamamissin. Kalp atislarin boş ve korkunc grafitiler cizilmis salon duvarlarda yankilaniyor. Yaklasiyosun yaklasiyosun... fakir teknofit yazisi kanayarak akiyor onunde tam o sirada bir kurdun ulumasi kulaklari sagir ediyor... ve sonunda cesaretini toplayip baskule cikiyorsun. Baskul artik basgul degiiiiiiiilĺlll
Saka saka iki haftada verirsin benimki gitti bile nerdeyse:)))
gun boyu yorulmussun gulum, misafirler gelincede yorgunlugunun farkina varmissin cok normal:)Hayırlı akşamlarrr :)
Şu an size ruhum yazıyor bedenimi hissetmiyorum çünküÇok yorgunum, çok uykum varr
Haftasonu temizlik yaparak geçecek diyordum ama akşam kayınvalidemler misafir gelecek diye acilinden temizlik, hazırlık yaptım, hepsi bir yana da misafirle oturmak kadar hiçbirşey yormuyor beni, anormal miyim neyim oturmaktan yoruluyorum
iyi sukur canim, hafif atlatiyor, eksik olma sordugun icin:)Sanada canim. Geçmiş olsun .oğlun nasıl oldu biraz daha iyi mi
Günaydın canım:))))
gun boyu yorulmussun gulum, misafirler gelincede yorgunlugunun farkina varmissin cok normal:)
asker nasil, her sey yolunda mi?
iyi sukur canim, hafif atlatiyor, eksik olma sordugun icin:)
Günaydın canım :)Günaydınnnnnnn :)
oyy Sibelim gelmis hosgelmis:)
Canim beraber veririz o kilolari hic merak etme.
izin nasildi sen onu anlat:)
izin gunun hayirli olsun Banucum :)
evet canim tahmin ediyordum zaten, cabuk toparlandi.
burun akintisi ve huysuzluk var ama agir gecirmiyor neyseki..
Sana da ii dinlenmeler özgem. Ben bildirimlere pazartesi mi başlayayım.
oyy Sibelim gelmis hosgelmis:)
Canim beraber veririz o kilolari hic merak etme.
izin nasildi sen onu anlat:)
izin gunun hayirli olsun Banucum :)
evet canim tahmin ediyordum zaten, cabuk toparlandi.
burun akintisi ve huysuzluk var ama agir gecirmiyor neyseki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?