Aynen bencede canım sigarayı bırakınca boşluk da oluyorsun sürekli aklına getirmemek için bişeyler atıştırıyosun hamileliğimde bende bırakmıştım ordan biliyorum:))Yalniz ne bicim yazmisim ilkokul 2 terk turkcesi resmen
Karar verip birden birakcan canım sigara krizleri olacak ilk zamanlar sigara içme aralığına göre oluyo bikaç gün sonra seyreklesmeye başlıyo evde bitter çikolata bulundur canın çok sigara isteyip dayanamiycam dediğinde damagina yapıştır emerek bitir mutluluk hormonu salgilatiyor canın çok istemiyorsa Şu ve salatalık geçiştir 15 günden sonra rahatliyosun daha seyrek canın istiyo.. mesela 3 ay sonra daha önce sigara ictigin bi yerde aklına geliyo ama umursamazsın geçiyo tam şimdi zayıflamaya çalışıyorken bırakabilirsin.Canım nasıl bıraktın banada söyle:))
Sigara iştahı azaltıyor birde metabolizmayi hızlandırıyor canımSigara icince nasil oluyo canin yemek istemiyo mu veya elin hep dolu olunca atistirmiyo musun anlamiyorum ben onu. Bence sigara zayiflatmiyo ama icerken birakinca elini oyalamak icit atistirmaliklar aldiroyo kiloyu de mi
eşimle ayrı kaldık 2 ayValla herkes hakettiğini bulur merak etme sen saygını ve sabrını koru zaten iş eşinde bitiyor o da bişeylerin farkındadır diye düşünüyorum cok güçlü olman gerek
Hoşgeldin canım inşallah sana faydalı olur burası
Kuzum eşinle ayrılıp barışmışmıydınız bu konu yüzünden uoksa kayınvalidenle mi ben orayı anlamadım
En güzeli gerçekten kendine vakit ayır daha iyi ben telefona baktıkça halsizleşiyorum bir de bu telefona cok fazla vakit ayıramamış halim benim
Seker daha zararliymis sigaradan demekki sigaranin da faydasi var kabiz oldugumda arada bi tane yakayim bariKarar verip birden birakcan canım sigara krizleri olacak ilk zamanlar sigara içme aralığına göre oluyo bikaç gün sonra seyreklesmeye başlıyo evde bitter çikolata bulundur canın çok sigara isteyip dayanamiycam dediğinde damagina yapıştır emerek bitir mutluluk hormonu salgilatiyor canın çok istemiyorsa Şu ve salatalık geçiştir 15 günden sonra rahatliyosun daha seyrek canın istiyo.. mesela 3 ay sonra daha önce sigara ictigin bi yerde aklına geliyo ama umursamazsın geçiyo tam şimdi zayıflamaya çalışıyorken bırakabilirsin.
Sigara iştahı azaltıyor birde metabolizmayi hızlandırıyor canım
Yazdim cok kilo alinca tekrar basladim ama kilolari vereyim birakicam ins busefer dahada dikatli olcam birakmistim zaten zorlanmam ins ikincide :) tesekurler amin ins cümlemizin evlatlarini bizlere bagislasin ins
Seker daha zararliymis sigaradan demekki sigaranin da faydasi var kabiz oldugumda arada bi tane yakayim bari
Hahahhaa fatime oyle anlar geliyo ki wc ye cikabilmek icin sigaradan daha zararli seylere bile razi oluyorum ama zaten ornek teskil etmem icin yapmis olmam gerek ben bi yapayim ise yararda yapin dersem oyle soyle :)))Bak kötü örnek oluyorsun ama
Kadinlar Kulubü var oda bundan dürter dimi fatimamFacesi yok watshapi yok,teli yok heeee durter bekle
Hahahhaa fatime oyle anlar geliyo ki wc ye cikabilmek icin sigaradan daha zararli seylere bile razi oluyorum ama zaten ornek teskil etmem icin yapmis olmam gerek ben bi yapayim ise yararda yapin dersem oyle soyle :)))
Kadinlar Kulubü var oda bundan dürter dimi fatimam
Selammm fistiklar, nasilsinizzzz?
Kahvaltiyi hazirladim, bugun ailecek epey uyumusuz yaa simdilik cok dinlenik hissediyorum.
Bakalim saatler ilerledikce ne olacak:)
Tabi seninki askerde olunca tlfa ihtiyacın yok şimdilik :) :) olsun bundan Dürt
Face, whatsappı geçtim de cidden telefonu bile kullanmıyorumZavallı sadece çalar saat işi görüyor
Dünyadan kopmuşum haberim yok
Oda onun sorunu tatlım dimi feyza kız. Bugün yine dünyaları yemişBurdan dürtünce haberi olmuyor hanımefendinin o yüzden beğenmiyor
Anında bildirim almak istiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?