Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım nasıl bıraktın banada söyle:))
Karar verip birden birakcan canım sigara krizleri olacak ilk zamanlar sigara içme aralığına göre oluyo bikaç gün sonra seyreklesmeye başlıyo evde bitter çikolata bulundur canın çok sigara isteyip dayanamiycam dediğinde damagina yapıştır emerek bitir mutluluk hormonu salgilatiyor canın çok istemiyorsa Şu ve salatalık geçiştir 15 günden sonra rahatliyosun daha seyrek canın istiyo.. mesela 3 ay sonra daha önce sigara ictigin bi yerde aklına geliyo ama umursamazsın geçiyo tam şimdi zayıflamaya çalışıyorken bırakabilirsin.
Sigara icince nasil oluyo canin yemek istemiyo mu veya elin hep dolu olunca atistirmiyo musun anlamiyorum ben onu. Bence sigara zayiflatmiyo ama icerken birakinca elini oyalamak icit atistirmaliklar aldiroyo kiloyu de mi
Sigara iştahı azaltıyor birde metabolizmayi hızlandırıyor canım

eşimle ayrı kaldık 2 ay

Seker daha zararliymis sigaradan demekki sigaranin da faydasi var kabiz oldugumda arada bi tane yakayim bari

Yazdim cok kilo alinca tekrar basladim ama kilolari vereyim birakicam ins busefer dahada dikatli olcam birakmistim zaten zorlanmam ins ikincide :) tesekurler amin ins cümlemizin evlatlarini bizlere bagislasin ins

Canım bence hazır kilo vermeye. değişime karar vermişken bırak sigarayı da..
Bırakılınca kilo alınıyor ama vermek o kadar da zor değil..

Hahahhaa fatime oyle anlar geliyo ki wc ye cikabilmek icin sigaradan daha zararli seylere bile razi oluyorum ama zaten ornek teskil etmem icin yapmis olmam gerek ben bi yapayim ise yararda yapin dersem oyle soyle :)))

Ben de aynı senin gibiyim :)) o yüzden herşeyi yapabilirim yanii :))
Sen yine de yapma öyle şeyler :)))

Bugün ki menüm
Sabah 1 elma
Öğlen
2 dilim karpuz
Fırında yemek
1 dilim ekmek

Akşam
Çorba
4 kaşık makarna
Yoğurt

Su 2 litre

Spor bayram temizliği yaptım halim kalmadı spora çok garip bir gün oldu baya karbonhidrat yedim cezallarla telafi ederim

KahvaltıM, 2 dilim ekmek, bir buçuk yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, biber, iki catal reçel, bir avuç badem ceviz
Ara, şekersiz Türk kahvesi
Öğle :çeyrek ekmek arası döner,
Aksam, 5 kaşık bulgur lu kabak yemeği, yoğurt
Spor yok
Dünkü cezam için yarım saat yürüdüm
Yawrukush

Son düzenleme:
MasaAllah canım 4 saat yürüyüş çok iyi olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…