- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Bitti sekerim cok sükür bende bittim ama
Gonca cok merak ettim ama sen bilirsin sen bana tahminde bulunmustun ben de tahmin edicem ama icimden :)))Biz eve geldik çok şükür. Duş aldım çay demledim bi makina çamaşır attım ve dayanamayıp tartıldım ama sayılmaz bu tabi ki yarın sabah kalkınca tartılayım bakayım.
internet sIkIntisi mi var canim?Gelemedim kuzum ya
Yediklerime dikkat ediyorum her gün not alıyorum defterime ama foruma giremiyom
Şükür canım benim :)Çok şükür canım iyi olmaya çalışıyorum ben de :)
Gule gule oturum evinizde allah icinize sindirsin seyhancimmBitti sekerim cok sükür bende bittim ama
gozunaydin ablacigim, nasil oldu, begendin mi , icine sindi mi?Bitti sekerim cok sükür bende bittim ama
Çok az bi iş kaldı o da yarın biter inşallah.kaptanim ayıp olmazsa bisey sorcam.kaç yasindasin acaba :)isleriniz bitti mi canim?
Akin hafif geciriyor cok sukur, ben de iyiyim.
Hafta sonumuz Akin'i parka vs goturmekle geciyor:)
Klasik cocuklu aile:)
28 yasindayim canim, estagfirullah neden ayip olsun:)Çok az bi iş kaldı o da yarın biter inşallah.kaptanim ayıp olmazsa bisey sorcam.kaç yasindasin acaba :)
insan sevince evleniyor canim :)
ilk kez duydum eve gideyim de dinleyeyim Busem ,merak ettim :))sana aşk eski bir yalan adem ve havvadan kalan isimli sarkiyi armagan ediyorum ozgem
Nette var kuzuminternet sIkIntisi mi var canim?
yogun musun yoksa?
Sagol canim daha güzelleri sizlerin olsun2Gule gule oturum evinizde allah icinize sindirsin seyhancimm
Ama formuma dikkat ediyom canım beniminternet sIkIntisi mi var canim?
yogun musun yoksa?
Benden büyük müsün diye merak ettim de hitap ederken bocaliyorum :) bu arada zayıflamak çok güzel bir şey yaa gerçekten. Giyemedigim kıyafetlere girmeye başladım :)28 yasindayim canim, estagfirullah neden ayip olsun:)
Eyvahlar olsun fatimeyi kaybetcez evlencek olsa)DÖyle, bir de evlilik çıkarsa düğün tarihi belli olursa ben hiç kendime gelemem şimdiden böyle isem
anladim canim, sIkma canini, firsat buldukca geliyorsun nasilsa:)Nette var kuzum
Net paketi de yapmamıştım
Komşularımızın akrabalarımızın netine bağlandım arada ama akşamları olmadı menüler kaldı
Eyvahlar olsun fatimeyi kaybetcez evlencek olsa)D
hic suphem yok , esofman alti super duruyordu en son :)Ama formuma dikkat ediyom canım benim
Bu haftaki hedefim 53 kg
Oy ama huysuz oluyor cocuklar biraz bile soguk alsa toparlar hemen insallah yavrumtamam ablacim:)
Okuldan kapti sanirim, hafif atlatiyor grip gibi oldu.
Ates yok, burun akintisi, bogaz agrisi, istahsizlik var.
Hic ilac vermedim, buhar makinasi, corba vs ile gecirmeye calisiyorum:)
sen kac yasindaydin canim?Benden büyük müsün diye merak ettim de hitap ederken bocaliyorum :) bu arada zayıflamak çok güzel bir şey yaa gerçekten. Giyemedigim kıyafetlere girmeye başladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?