hava cok mu sicakti gulum, azicik disari ciksan havan degisirdi..Çok şükür, çabucak iyileşir inşaAllah..
Ben de bugün rahatsızdım yine biraz, bütün gün hiçbirşey yapmadan oturdum sayılır, sıkıntıdan patlıyorum şimdi de :))
insan sevince evleniyor canim :)Canım benim yaa
Valla ben de tam bir kuzuyum, insan nasıl evlenip gider
Hos geldin canim. İnsanın evi gibisi yok değil mi. Sağ salim gelmişsiniz çok şükürBiz eve geldik çok şükür. Duş aldım çay demledim bi makina çamaşır attım ve dayanamayıp tartıldım ama sayılmaz bu tabi ki yarın sabah kalkınca tartılayım bakayım.
Ayyy inşallah canım ya. Bu sefer geri gelmemek üzere kurtulmak istiyorum şu kilolardancanim rahatlikla basarirsin.
ayda 2bucuk kilo haftada 600-650 gram, hemde cok saglikli verirsin gulum :)
hava cok mu sicakti gulum, azicik disari ciksan havan degisirdi..
gecmis olsun...
kurtulacaksin hic merak etme.Ayyy inşallah canım ya. Bu sefer geri gelmemek üzere kurtulmak istiyorum şu kilolardan
insallah artik serinler yavas yavas Fatimem..Sağol canım..
Son günlere göre biraz sıcaktı, kaşındım durdum :)
İnşaAllah canım..insallah artik serinler yavas yavas Fatimem..
Askerin nasil?
Tezkere kac oldu?
iyi cok sukur canim, 99a ne kalmis sunun surasinda :)İnşaAllah canım..
Çok şükür iyiymiş, annesiyle konuşmuş bugün.. Daha 118 var canım :))
Evet canım misafir var di.ufaklık aynı hala mizmizlik yapiyo. Cuma günü tekrar röntgen için hastaneye gitmemiz lazım. İnşallah o zamana kadar iyi olur. Ameliyat olmaz.zaten zor bir bebekti. Şimdi iyice huysuzlasti. Büyük kizlarimi büyütürken böyle zorlanmamistim.. ama bu günümüze de şükür. Rabbim beterinden korusunkurtulacaksin hic merak etme.
Nasil gecti dun gunun misafirlerin mi vardi?
ufaklik nasil oldu?
iyi cok sukur canim, 99a ne kalmis sunun surasinda :)
Rabbim tez zamanda sağ salim kavuşmak nasip etsin inşallah canımİnşaAllah canım..
Çok şükür iyiymiş, annesiyle konuşmuş bugün.. Daha 118 var canım :))
Rabbim tez zamanda sağ salim kavuşmak nasip etsin inşallah canım
Kizlar size iyi geceler
Ben yatıyorum
Sağol canım sana daİyi geceler canım.
Allah rahatlık versin..
insallah cumaya guzel haberlerinizi aliriz canim...Evet canım misafir var di.ufaklık aynı hala mizmizlik yapiyo. Cuma günü tekrar röntgen için hastaneye gitmemiz lazım. İnşallah o zamana kadar iyi olur. Ameliyat olmaz.zaten zor bir bebekti. Şimdi iyice huysuzlasti. Büyük kizlarimi büyütürken böyle zorlanmamistim.. ama bu günümüze de şükür. Rabbim beterinden korusun
hele son gunlere yaklasin da bak ozaman heyecani gor sen :)Öyle canım, azaldıkca garip bir heyecan geliyor nedense :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?