insallah Busem :)Oy ama huysuz oluyor cocuklar biraz bile soguk alsa toparlar hemen insallah yavrum
HahahhaaaKarıştırmamın sebebini buldumm, profil resmindennn :)) ben alıştım korelileri senin profilinde görmeye herkesi sen zannediyorum artıkk
Hahahhaaazaman makinesi fikri cok cazip bunun uzerine saatlerce konusabilirim:)
pide , patates odul olmus canim :)cumartesi menüm
Sabah
2 kk peynir
yufka
domates
sütlü şekersiz kahve
7 adet yeşil zeytin
3 adet salam
1 orta bay haşlanmış patates
Ara
6adet badem
Öğle
sulu yemek
yoğurt
yufka
Ara
salatalık
Akşam
3 adet pide
ayran
su 4 litre
adım 4300 civarı
basen eritme egzersizleri yaptım yarım saat kadar:)
Yawrukush
Busem suan isinlanma mumkun ama maddesel olarak, insanlar uzerinde degil henuz :)Hahahhaaazaman makinesi fikri cok cazip bunun uzerine saatlerce konusabilirim:)
Canım kaptanımmhic suphem yok , esofman alti super duruyordu en son :)
canim aslinda hic fazlan kalmadi, 50 ile mi mezun olmak istiyorsun?Canım kaptanımm
Yoğunluk olarak basen bacak eritme üzerine egzersizler yaptım
Çok faydası oldu..Dar geliyodu ondan bi zaman giymedim sonra bi baktım fazlalıklar gitmişş
cok bir fark yokmus aramizda canim :)
Evet okumustum bi yerde aman ozgem gunumuzu verimli gecirelim yetecek artik napalimBusem suan isinlanma mumkun ama maddesel olarak, insanlar uzerinde degil henuz :)
belki bizim omrumuz yetmez ama cocuklar gorebilir..
evet canim:)Evet okumustum bi yerde aman ozgem gunumuzu verimli gecirelim yetecek artik napalim
Evet kuzum 50 kg olarak hedeflemiştim :)canim aslinda hic fazlan kalmadi, 50 ile mi mezun olmak istiyorsun?
cok guzel gorunuyorsun suan:)
İyi geceler canımCanlar biz oyun parkindan cikiyoruz, evimize gidiyoruz, sonra oglen yemegi, Akini uyut derken sizler uyumus olursunuz muhtemelen.
Hepinize iyi geceler, iyi istirahatler, yarin gorusmek uzere.
iyi geceler canım:)Herkese iyi geceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?