Canım çok iyi vermişsin neler yaptın anlatsana spor ne yapıyorsun Ne yiyip içiyosun :))
Sağol özgem . Aynen hep naz hep naz vallahi. Tek başımıza büyütüyoruz sayılır.Oy Sibelim Allah kolaylik versin bu oglanlarin nazlari hep bize gulum..
Insallah toparlanir hemencecik.
Kaderdasiz vallahi canim, babaya hasret cocuklar :)
menu cok guzel canim, sporuda iyilesince telafi edersin :)
guzelmis listen canim :)
Geçmiş olsun canım. Ciddi bir durum yoktur insallah.
Canım gonca ablanın dediği doğru. DijitaL tartıyla ibresi tartı arasında 1 kilo oynuyor. Digital olan tartı böyle direkt kilonu yazıyor ondan mi yoksa ibresi var senin tartınin?Dijital tarti bilemedim ki
DijitalCanım gonca ablanın dediği doğru. DijitaL tartıyla ibresi tartı arasında 1 kilo oynuyor. Digital olan tartı böyle direkt kilonu yazıyor ondan mi yoksa ibresi var senin tartınin?
Allah kabul etsin canim :)
spor yapmis kadar olmussun ablam, kolay gelsin.
Elife de gecmis olsun ablam..
Kizlar çok kötü midem ağrıyor ve söylemesi ayıp ishal olmuşum. Ne iyi gelir fikri olan var mı. Yarın sabah da hastanede randevumuz var.bu halde nasıl giderim hiç bilmiyorum. İnşaAllah yarına kadar geçer
Sen önceden hangi tartıyla bildirim yaptıysan bu seferde onunla bildirim yap canım. Sanirim en doğrusu böyle olur.Dijital
Hoşgeldin canım. Vallahi seni tebrik ediyorum Helal olsun. Tatile gidip de eksiyle gelen yegane insansınSelam herkese,
Dün gece tatilden döndük çok şükür. Tatil çok çok güzeldi en önemlisi kimse hastalanmadan sakatlanmadan sağsalim gittik geldik. İlk defa Kuşadasına gittim çok güzeldi hava da şansıma süperdi :) İzinli olduğum süre zarfında takıma da uğrayamadım.. Bu arAda @Yawrukush canım izne çıkarken 52.9 kg gelmiştim. Bu sabah tartıldım 52.8 çıktım :) yani herşey dahil otelden alnımın akı ile çıkmışım yaşasıntakıma dönebiliyor muyum bu durumda ?
Selam herkese,
Dün gece tatilden döndük çok şükür. Tatil çok çok güzeldi en önemlisi kimse hastalanmadan sakatlanmadan sağsalim gittik geldik. İlk defa Kuşadasına gittim çok güzeldi hava da şansıma süperdi :) İzinli olduğum süre zarfında takıma da uğrayamadım.. Bu arAda @Yawrukush canım izne çıkarken 52.9 kg gelmiştim. Bu sabah tartıldım 52.8 çıktım :) yani herşey dahil otelden alnımın akı ile çıkmışım yaşasıntakıma dönebiliyor muyum bu durumda ?
Vay arkadaş bir benmişim kilo alıp dönen tatilden nasıl yediysem artıkSelam herkese,
Canım geçmiş olsun. Ne ameliyatı.geçmişte yazdın da ben okumadım sanırım
pc yi açmıyodum ,yattığım yerden telden giriyodum face e washapa ama kk yı sürekli atıyo telefon giriş yapmak sıkıntılıydı telefondan .vermez haberde vermez hayiiiiiinnnfyzanur
Iyi geceler kızlar çok yoruldum bugün de salon bitti mutfak genel olarak bitti ama dolapları silmem lazım ama çok yoruldum. Yarın sabah kızın diş randevusu var iki dolgu yapılacak 1 ay sonrada tel takılacak. Ordan gelince temizliğe devam cuma dinlenirim artık Cumartesi nöbetçiyim sonra bayram tatili inşallah.
Menümü yazayım ne çok yazdım Yaa.
Sabah 1 dilim tbe 2 yumurta peynir domates salatalık
Sade kahve 1 hurma
Öğlen 4 köfte biraz kabak ve fasulye yemeği salata
Ara yarım mandalina 1 incir çeyrek elma
Akşam yine 1 dilim kek ve nescafe
Su 2.5 lt
Spor yok yine temizlik ve pazar alışverişi 2500 adım yapmış o da
Yalnız değilsin ablam:)Vay arkadaş bir benmişim kilo alıp dönen tatilden nasıl yediysem artık
Hoşgeldin canım tatilin iyi geçmesine sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?