vermissindir canim gecen hafta olmamismiydin regli?Günaydın canım umarım yarın yüzümüz güler ben regl olduğum ićin belki verememişim dir vücut su topluyomuş galiba
afiyet olsun canim:)Yok da tuhaf geldi daha bitiremedim
canim burada hep evdeki tartinla tartildin yine onunla tartilmaya devam et canim:)Yawrukush canim ben diyetisyende 78 evde ayni gun ve 1 saat farkla 79 ciktim simdi yarin tartida ne cikarsa onumu yazayim yoksa 78 olarak mi yazayim
canim haslanmis patates, pirinc lapasi,1 tatli kasigi turk kahvesinin ustune limon sIkIp icmek iyi geliyor.Kizlar çok kötü midem ağrıyor ve söylemesi ayıp ishal olmuşum. Ne iyi gelir fikri olan var mı. Yarın sabah da hastanede randevumuz var.bu halde nasıl giderim hiç bilmiyorum. İnşaAllah yarına kadar geçer
olur canim bugun de yapsan olur.
cok cok guzel, tebrikler canim benim:)
Nasilsin Iremcim hic gorusemiyoruz canim...Dünkü menüm
Sabah
1muz
4badem
1nescafe
ögle
karışık kızartma azcıcıkkkkk
2kepçe kuru fasulye
cacık
1dilim ekmek
1nescafe
1muz
akşam
2tane karnıyarık (tencerede kızartmasız yapmıştım dün)
1kase salata
biraz üzüm
4lt su
yarım saat yürüyüş
Bende dun merak ettim canim seni menunu goremeyince.Merhaba arkadaşlar dün internet bitti. Haber de veremedim bildirim de yapamadim. Dünkü menüm:
Sabah:
1 yumurta
1kk peynir
2 dlm ekmek
Domates
Ara:
1 brd süt
Öğlen yok
Ara:
1 muz
Akşam:
Yarım gözleme
Biraz peynir
1 zeytin
Domates
Su:2,5 lt yi geçti
Spor: yarım saat yürüyüş
Yawrukush
evet canim bugun nasilsiniz?Sağol özgem . Aynen hep naz hep naz vallahi. Tek başımıza büyütüyoruz sayılır.
Iyileseyim baslicam yine bisiklete.
ooo hosgeldin Senayim:)Selam herkese,
Dün gece tatilden döndük çok şükür. Tatil çok çok güzeldi en önemlisi kimse hastalanmadan sakatlanmadan sağsalim gittik geldik. İlk defa Kuşadasına gittim çok güzeldi hava da şansıma süperdi :) İzinli olduğum süre zarfında takıma da uğrayamadım.. Bu arAda @Yawrukush canım izne çıkarken 52.9 kg gelmiştim. Bu sabah tartıldım 52.8 çıktım :) yani herşey dahil otelden alnımın akı ile çıkmışım yaşasıntakıma dönebiliyor muyum bu durumda ?
nabersin canim, nasil oldun??huuuu huuuu komşularrr
Benim bebişinkolu kırılmisti canım 2 hafta önce. Omzunun hemen aşağısı. Alçı tutmaz dedi doktor sadece sıkıca sarmıştı. Yarın yine röntgen çekilecek. Duruma göre ameliyat olabilir demişti doktorCanım geçmiş olsun. Ne ameliyatı.geçmişte yazdın da ben okumadım sanırım
cok guzel olmus canim:)Bugünkü menum
Uyaninca 1 bardak limonlu su
Kahvalti
3 y.k yogurt (1. ç.k. zerdecal ve 1 y.k. yulaf kepegi)
4 findik
4 badem
2 ceviz
1 muz
Ara 1 bardak yeşilçay
Öğlen
1 tatli kaşığı keyen tohumu yagi içildi
Yağsız tuzsuz salata
1 sb az tuzlu ayran
1 orta boy şeftali
Ara öğün
2 adet yagsiz gevrek
1 kuru incir
1 nescafe şekersiz
Ara yeşilçay
Aksam
Zeytinyagli barbunya 7 y.k
Salata
3 y.k yogurt
1,5 lt su
1.5 saat yürüyüş
Hâlâ kötüyüm.yarın hastaneye nasıl giderim diye kara kara düşünüyorum. Evde limon ve nişasta da yokmus malesef.marlin18 ' cim nasil oldun canim daha iyi misin?
hastasin canim normal, spordan muaf sayalim seni bugun.KahvaltıM, 1 muz ve bir avuç leblebi
Ara, şekersiz Türk kahvesi, biraz tuzlu çubuk kraker
Öğle; 2 küçük dilim ekmek arası peynir
Ara;biraz leblebi, 2 ceviz
Aksam, bir tabak makarna, bir kase cacık
Ara, şekersiz Türk kahvesi
Spor, yok
Bugün menüm iyi değil kizlar. Karın ağrısından bunları yedim
turk kahvesi yut suyla ozaman.Hâlâ kötüyüm.yarın hastaneye nasıl giderim diye kara kara düşünüyorum. Evde limon ve nişasta da yokmus malesef.
Kuzular iyi çok şükür ben de iyi olmaya çalışıyorum. Bugün berbat bir menüm var .utanıyorum yazmayaolur canim bugun de yapsan olur.
insallah yarin bizlere guzel haber getireceksin canim, dualarim sizinle.
icini ferah tut gulum..
cok cok guzel, tebrikler canim benim:)
Nasilsin Iremcim hic gorusemiyoruz canim...
Bende dun merak ettim canim seni menunu goremeyince.
Nasilsin kuzular nasil ELifcim?
evet canim bugun nasilsiniz?
ooo hosgeldin Senayim:)
Oglan nasil oldu?
Tatilinizin guzel gecmesine cok sevindim, kilo almadan donmene ise cok cok daha fazla sevindim canim:)
gel tabi takima, ama bu hafta giremiyorsun takima, artik mezun ederiz seni guzelim :)
nabersin canim, nasil oldun??
yaz yinede canim, arada hepimiz depresif, hayattan bezmis olmuyor muyuz?Kuzular iyi çok şükür ben de iyi olmaya çalışıyorum. Bugün berbat bir menüm var .utanıyorum yazmayaçok depresifim bugün
sorma Sibelim bende ayni dertten muzdaribimDaha ıim özgem şükür. Buralar pek bi sessiz . Arada bakıyorum ama kimse pek takıma gelmiyor.
Çok teşekkür ederim anlayış için.şimdi paylaşıyorum menumuyaz yinede canim, arada hepimiz depresif, hayattan bezmis olmuyor muyuz?
insaniz canim cok normal....
Teşekkürler canimcok guzel olmus canim:)
Gecmis olsunHâlâ kötüyüm.yarın hastaneye nasıl giderim diye kara kara düşünüyorum. Evde limon ve nişasta da yokmus malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?