Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen katılıyorum Sibelim.böylece daha rahat kilo veririz ağzına sağlık.

Sağol canım..
Yok bitanem, yaz sen, yapıcam mutlaka, bu hafta kötü hissettim kendimi hiçbirşey yapamadım..
tamam canim :)

Bugün ki menüm
Sabah
Omlet
Zeytin
Domates salatalık
Öğlen
Karnıyarık
1 dilim ekmek
Akşam
Tavuk
Su 2 litre
Spor bugün dinlendim :)
cok guzel olmus Hazalim, yarin guzel eksi gelecek senden:)

Hoşgeldin canım. Vallahi seni tebrik ediyorum Helal olsun. Tatile gidip de eksiyle gelen yegane insansın
Saol canım aslında kilo almadığımı tahmin ediyordum ama biraz almışımdır diyordum aabah yüzüm güldü çok şükür. Menülere dikkat ettim gerçekten.

Aleyküm selam..
Hoşgeldin canım.
Keyifli geçmiş anlaşılan tatil :) kilo almamana da ayrıca sevindim, tebrikler :))
Saol canım çok teşekkür ederim hoşbuldum sen nasılsın canım?

Vay arkadaş bir benmişim kilo alıp dönen tatilden nasıl yediysem artık
Hoşgeldin canım tatilin iyi geçmesine sevindim.
Olsun canım biraz kaçırmış olabilirsin alkol tükettin mi o da kilo alımına çok etki ediyormuş diye duymuştum ben 7 gün kaldığım tatilde sadece ayran ve su içtim ahhahah

Selam guzeller nasilsiniz?
Nasil gecti gununuz?
Selam canım evden çıktım işlerim vardı şimdi saar 22 34 olmuş ancak girdim daha 5 posta çamaşır yıkanacak bayram için yarın temizliğe başlicam

Canım hoşbulduk. Tatil çok güzeldi benim çocuklar çok iyiydi hasan düzeldi çok şükür beni rahat bıraktı sadece onu korumak için güneşten kaçtım hala beyazım hiç güneşlenmedim ama çok yüzdüm hasan uyurken bol bol yüzdüm sporumu fazlasıyla yaptım
Sen nasılsın oğluşun alıştı mı bari okula canım ?

Kakaom gel buraya her gün artık. Çok ihmal ediyorsun. Gel ki azcık motive olalım . Çok uzak kaldın takimdan.
canim ne guzel yazmissin agzina saglik.
Sağol bitanem. Bu takıma çok emek verdin. Dünyanın bir ucundan onca saat farkıyla her gün titizlikle sabah akşam burdasin. Onca ugrasinin arasında iki canlı halinle herkesle ilgileniyrsun. Biraz da takimda olan arkadaşların birbiriyle ilgilenmesi lazım.
İyi geceler canlar...
İyi geceler canım.
Aynen katılıyorum Sibelim.böylece daha rahat kilo veririz ağzına sağlık.
Kesinlikle bitanem.

Sen her şey dahil otelde nasıl dikkat ettin bacim. Hayran kaldım iradene.
Ben alkol de aldım tatilde o da etki ediyor tabi kilo almaya.

Dünkü menüm
sabah
yufka,domates,salatalık
şekersiz çay,sahanda yumurta
6 adet yeşil zeytin
1 kk peynir,közlenmiş patlıcan
Ara
1 adet armut
Öğle
tarhana çorbası
yufka,yoğurt,közlenmiş biber,domates
Ara
leblebi 1 çay bardağı kadar
Akşam
tarhana çorbası
ekmek yok
salata
su 3.5 litre
adım 7600
Yawrukush
ip atlama 140
mekik 50

Sen her şey dahil otelde nasıl dikkat ettin bacim. Hayran kaldım iradene.
Ben alkol de aldım tatilde o da etki ediyor tabi kilo almaya.
Valla canım bilmiyorum önümüz de bayram ya dikkat etmek istedim bide midem küçülmüş onu anladım gerçekten yemekler çok harikaydı hani eski ben olsaydım amaaan o mideme neler neler yerdim. Bi kere ben hiç alkol kullanmıyorum ama onun dışında asitli içecekler o tatlı rafları bakmadım bile onlara hahah iyi oldu ama yesem nolucak dedim iyiki yememişim :) saol canım

cok iyi yapmissin canim, iradene hayran kaldim bende, masallah :)

canim oncedende verdin kilolari, insulin direncinde kirilacak zamanla.
hic merak etme sen:)
Öyle özgem dr dedi zaten 65 olunca artık daha verirsin kiloları direnç kırılır diye sabır pes etmek yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…