canim Allah kabul etsin, Fatimem sen sporlara ceza yaz dedin diye yaziyorum gulum, istersen muaf yapalim seni...
Kuzum Allah kabul etsin orucunuSağol canım..
Yok bitanem, yaz sen, yapıcam mutlaka, bu hafta kötü hissettim kendimi hiçbirşey yapamadım..
Kuzum Allah kabul etsin orucunu
Aynen katılıyorum Sibelim.böylece daha rahat kilo veririz ağzına sağlık.Aslında arkadaşlar fırsat buldukca buraya ugrarsa bu zayıflama sürecinde daha motive edici olur. Burda doğru bildiğimiz yanlislari ve senin sayende bir çok Zayıflama hareketleri ogrendik. Arkadaşlıklar isindikca sorumluluğumuz daha da artıyor. Zayıflamak için olan isteğimiz daha da artıyor. Ayrıca birbirimizin menulerine yorumlarda bulunursak daha ii olur arkadaşlar. Bu da senin sayende arkadaslara bir tavsiyem olsun özgem.
tamam canim :)Sağol canım..
Yok bitanem, yaz sen, yapıcam mutlaka, bu hafta kötü hissettim kendimi hiçbirşey yapamadım..
cok guzel olmus Hazalim, yarin guzel eksi gelecek senden:)Bugün ki menüm
Sabah
Omlet
Zeytin
Domates salatalık
Öğlen
Karnıyarık
1 dilim ekmek
Akşam
Tavuk
Su 2 litre
Spor bugün dinlendim :)
Maalesef kuzum benim insülin direnci yüksek o yüzden çok zor kilo veriyorumtamam canim :)
cok guzel olmus Hazalim, yarin guzel eksi gelecek senden:)
canim oncedende verdin kilolari, insulin direncinde kirilacak zamanla.Maalesef kuzum benim insülin direnci yüksek o yüzden çok zor kilo veriyorumAma insallah öyle olur veremezsemde sabır
Saol canım aslında kilo almadığımı tahmin ediyordum ama biraz almışımdır diyordum aabah yüzüm güldü çok şükür. Menülere dikkat ettim gerçekten.Hoşgeldin canım. Vallahi seni tebrik ediyorum Helal olsun. Tatile gidip de eksiyle gelen yegane insansın
Saol canım çok teşekkür ederim hoşbuldum sen nasılsın canım?Aleyküm selam..
Hoşgeldin canım.
Keyifli geçmiş anlaşılan tatil :) kilo almamana da ayrıca sevindim, tebrikler :))
Olsun canım biraz kaçırmış olabilirsin alkol tükettin mi o da kilo alımına çok etki ediyormuş diye duymuştum ben 7 gün kaldığım tatilde sadece ayran ve su içtim ahhahahVay arkadaş bir benmişim kilo alıp dönen tatilden nasıl yediysem artık
Hoşgeldin canım tatilin iyi geçmesine sevindim.
Selam canım evden çıktım işlerim vardı şimdi saar 22 34 olmuş ancak girdim daha 5 posta çamaşır yıkanacak bayram için yarın temizliğe başlicamSelam guzeller nasilsiniz?
Nasil gecti gununuz?
Canım hoşbulduk. Tatil çok güzeldi benim çocuklar çok iyiydi hasan düzeldi çok şükür beni rahat bıraktı sadece onu korumak için güneşten kaçtım hala beyazım hiç güneşlenmedim ama çok yüzdüm hasan uyurken bol bol yüzdüm sporumu fazlasıyla yaptımevet canim bugun nasilsiniz?
ooo hosgeldin Senayim:)
Oglan nasil oldu?
Tatilinizin guzel gecmesine cok sevindim, kilo almadan donmene ise cok cok daha fazla sevindim canim:)
gel tabi takima, ama bu hafta giremiyorsun takima, artik mezun ederiz seni guzelim :)
nabersin canim, nasil oldun??
Kakaom gel buraya her gün artık. Çok ihmal ediyorsun. Gel ki azcık motive olalım . Çok uzak kaldın takimdan.Iyi aksamlar kizlar. Bugun alisverise ciktim ve aci gerceklerle yuzlestim yeniden :)) 40 bedenim normalde ama lycrali kotlarda 38e rahat giriyordum, sadece bacaklarim girdi bugun maalesef( menum;
Sabah
Taze portakal suyu
Sekersiz biraz sutlu filtre kahve
2 ceviz
Ara
1 bardak sut
Ogle
Domates corbasi + ayran
Ara
1 bardak taze karisik meyve suyu
Aksam
Haydari soslu zeytinyagli izgara sebzeli salata + zero
Simdi yine kahve iciyorum. Su hic icemedim alisveristeydim butun gun, anca 1 litre icebilirim yatana kadar. Spor da yok ama cumartesi gunu izmirdeki yazlik evimize gidiyorum, havuzu var o yuzden bol bol yuzucem 10 gun kadar. Oturdugum sitede de havuz var gerci ama nasil bir usengeclikse girmiyorum, izmirdeki ev mustakil oldugu icin usenmem yuzerim diye umuyorum. Eylul sonuna arkadasimin dugunune kadar bi 3 kg falan versem guzel olacak. 1 aydir 69larda dolanmaktan biktim valla, 65 altina duserim umarim en kisa zamanda. Sizler nasilsiniz, nasil gidiyor:)
Sağol bitanem. Bu takıma çok emek verdin. Dünyanın bir ucundan onca saat farkıyla her gün titizlikle sabah akşam burdasin. Onca ugrasinin arasında iki canlı halinle herkesle ilgileniyrsun. Biraz da takimda olan arkadaşların birbiriyle ilgilenmesi lazım.canim ne guzel yazmissin agzina saglik.
İyi geceler canım.İyi geceler canlar...
Kesinlikle bitanem.Aynen katılıyorum Sibelim.böylece daha rahat kilo veririz ağzına sağlık.
Sen her şey dahil otelde nasıl dikkat ettin bacim. Hayran kaldım iradene.Saol canım aslında kilo almadığımı tahmin ediyordum ama biraz almışımdır diyordum aabah yüzüm güldü çok şükür. Menülere dikkat ettim gerçekten.
Saol canım çok teşekkür ederim hoşbuldum sen nasılsın canım?
Olsun canım biraz kaçırmış olabilirsin alkol tükettin mi o da kilo alımına çok etki ediyormuş diye duymuştum ben 7 gün kaldığım tatilde sadece ayran ve su içtim ahhahah
Selam canım evden çıktım işlerim vardı şimdi saar 22 34 olmuş ancak girdim daha 5 posta çamaşır yıkanacak bayram için yarın temizliğe başlicam
Canım hoşbulduk. Tatil çok güzeldi benim çocuklar çok iyiydi hasan düzeldi çok şükür beni rahat bıraktı sadece onu korumak için güneşten kaçtım hala beyazım hiç güneşlenmedim ama çok yüzdüm hasan uyurken bol bol yüzdüm sporumu fazlasıyla yaptım
Sen nasılsın oğluşun alıştı mı bari okula canım ?
Valla canım bilmiyorum önümüz de bayram ya dikkat etmek istedim bide midem küçülmüş onu anladım gerçekten yemekler çok harikaydı hani eski ben olsaydım amaaan o mideme neler neler yerdim. Bi kere ben hiç alkol kullanmıyorum ama onun dışında asitli içecekler o tatlı rafları bakmadım bile onlara hahah iyi oldu ama yesem nolucak dedim iyiki yememişim :) saol canımSen her şey dahil otelde nasıl dikkat ettin bacim. Hayran kaldım iradene.
Ben alkol de aldım tatilde o da etki ediyor tabi kilo almaya.
cok iyi yapmissin canim, iradene hayran kaldim bende, masallah :)Valla canım bilmiyorum önümüz de bayram ya dikkat etmek istedim bide midem küçülmüş onu anladım gerçekten yemekler çok harikaydı hani eski ben olsaydım amaaan o mideme neler neler yerdim. Bi kere ben hiç alkol kullanmıyorum ama onun dışında asitli içecekler o tatlı rafları bakmadım bile onlara hahah iyi oldu ama yesem nolucak dedim iyiki yememişim :) saol canım
Öyle özgem dr dedi zaten 65 olunca artık daha verirsin kiloları direnç kırılır diye sabır pes etmek yok :)canim oncedende verdin kilolari, insulin direncinde kirilacak zamanla.
hic merak etme sen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?