Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyiyim canım sağ ol ,sende iyisin okuduklarıma göre :)

A a ben çarsamba menümü yazmmis mıyım, yazmıştım sanki Gönderilmemiş mi
5211 de adım vardi

Geçen hafta:72
Pazartesi:71.2
Bugün:70.7
Fark:_500
Tebrikler canım 60 li rakamlara az kaldı

Günaydın canlar.

Gecen hafta: 72
Bu hafta 70.1
Fark 1.9
Yüzde 2.63
1.9 kilo süper

Alya008 canim tebrikler :)
B belindamm Sibelim ne guzel gitmis kilolar :)
fyzanur iyi olmana cok sevindim kuzum..
bnnu canim Allah kavustursun nisanlinla, carsamba menunu yazdiysan ve gozumden kactiysa kusuruma balma canim.
Kizlar benim icin uyku vakti saat 1 olmus, gununuz guzel ve mutluluk dolu gecsin :)

Evet canım ben de öyle diyorum pizza yemeseydim daha ćok gitmişti belki:))

Canım Teşekkürler umarım bundan sonra daha iyi gider kilolar:))

Bende alkol tuketmiyorum ama pasta falan yedim su ve maden suyu içtim bol bol işte pasta ve tatlı alkolden daha tehlikeli maalesef
Doğrudur canım olsun senin kızın kilo verme olayları nasıl gidiyor? Giydi mi o göbeğini açıkta bırakan üstlüğü.

Ben varya bittipimin resmidir camlarım silincek iyi kötü kapılar silinmeli bir sürü ütüm var. Kocam baktı ben gerginim iki banyo duvarlarını ben silerim dedi. Bari o işi o yapsın ben in merdivene çık yapmim ama en ağır işler bende tüllerimi de ona astırırsam süper olur çok işim vaar temizlikçiler çook önceden dolmuş çok geç kalmışım ayarlamak için napim düğündü tatildi hep kaldı ayarlayamadım da eşim de diyo bize kimse gelmez boşver yapmayalım :))

Canlarim hepinize gunaydin ,yine bir cuma geldi catti, bol bol eksiler goruruz insallah.
Bol enerjili, bol eksili, hayirli cumalar.

Eki Görüntüle 1883378
Hayırlı cumalar canım

Geçen hafta:72
Pazartesi:71.2
Bugün:70.7
Fark:_500
Süperrrrr

Günaydın canlar.

Gecen hafta: 72
Bu hafta 70.1
Fark 1.9
Yüzde 2.63
Günaydın harika bi eksi tebriklerrr

Ya nasıl vermiş 2kilo nerdeyse bravo vallahi Darısı da bana inşallah:))
İlk başta çok hızlı gider kilolar canım :) tabi bide onu koşturan bir paşası var maşallah bunun da etkisi büyük dimi kuzum B belindamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…