iyiyim canım sağ ol ,sende iyisin okuduklarıma göre :)evet canim bugun nasilsiniz?
ooo hosgeldin Senayim:)
Oglan nasil oldu?
Tatilinizin guzel gecmesine cok sevindim, kilo almadan donmene ise cok cok daha fazla sevindim canim:)
gel tabi takima, ama bu hafta giremiyorsun takima, artik mezun ederiz seni guzelim :)
nabersin canim, nasil oldun??
iyiyim canım :)sen nasılsınHoşgeldin kaçakkk :)
İyi misinn ??
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI Mavibocuk IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI kakaovanilya - - - - - - 100IA 50M abesle_istigal IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI haeshin 15 DK Y - - - - gogo2405 IZINLI IZINLI IZINLI 100JJ - tiffany20 ODUL - happy_moon IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI AKovser ODUL 15 DK Y ODUL 15 DK Y 15 DK Y 10DK Y 10DK Y 10 DK Y 10 DK Y KarKralicesi 10DK Y 15DK Y - belindamm - - - MUAF Ey0609 15DK Y Alya008 15DK Y 10DK Y 250DK azimli anne ODUL 10DK Y 15DK Y marlin18 ODUL 15DK Y 10DK Y 10 DK Y 10DK Y MUAF saricicek - - - - - - - fyzanur 250IA ??? 250JJ ??? - - - - oluroylebazen 10DK Y 5 DK Y ODUL ??? - - - - Saadetim33 ODUL 10 DK Y DINLENME bnnu 15DK Y - - gulpinargul DINLENME - - 15DK Y DINLENME -
[/td][/td][/td][/td]
A a ben çarsamba menümü yazmmis mıyım, yazmıştım sanki Gönderilmemiş miTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI Mavibocuk IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI kakaovanilya - - - - - - 100IA 50M abesle_istigal IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI haeshin 15 DK Y - - - - gogo2405 IZINLI IZINLI IZINLI 100JJ - tiffany20 ODUL - happy_moon IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI AKovser ODUL 15 DK Y ODUL 15 DK Y 15 DK Y 10DK Y 10DK Y 10 DK Y 10 DK Y KarKralicesi 10DK Y 15DK Y - belindamm - - - MUAF Ey0609 15DK Y Alya008 15DK Y 10DK Y 250DK azimli anne ODUL 10DK Y 15DK Y marlin18 ODUL 15DK Y 10DK Y 10 DK Y 10DK Y MUAF saricicek - - - - - - - fyzanur 250IA ??? 250JJ ??? - - - - oluroylebazen 10DK Y 5 DK Y ODUL ??? - - - - Saadetim33 ODUL 10 DK Y DINLENME bnnu 15DK Y - - gulpinargul DINLENME - - 15DK Y DINLENME -
[/td][/td][/td][/td]
Tebrikler canım 60 li rakamlara az kaldıGeçen hafta:72
Pazartesi:71.2
Bugün:70.7
Fark:_500
1.9 kilo süperGünaydın canlar.
Gecen hafta: 72
Bu hafta 70.1
Fark 1.9
Yüzde 2.63
Evet canım ben de öyle diyorum pizza yemeseydim daha ćok gitmişti belki:))Allah razı olsun bacim. Bisiklete kavuştum yavaştan başlıyorum :)
Kesinlikle katılıyorum ablam. Pasta ve tatlılar daha tehlikeli.
Sanada ii dinlenmeler özgem.
Tebrikler canım. Eminim dunku pizza kaçamağı olmasaydı daha güzel giderdi kilolar.
Ben de diyorum sayfada sorunmu var hep aynı yeri okuyorumKızlar Özür dilerim defalarca aynı şeyi kopyalama telefon.
Canım Teşekkürler umarım bundan sonra daha iyi gider kilolar:))Alya008 canim tebrikler :)
B belindamm Sibelim ne guzel gitmis kilolar :)
fyzanur iyi olmana cok sevindim kuzum..
bnnu canim Allah kavustursun nisanlinla, carsamba menunu yazdiysan ve gozumden kactiysa kusuruma balma canim.
Kizlar benim icin uyku vakti saat 1 olmus, gununuz guzel ve mutluluk dolu gecsin :)
Geçen hafta kaçtınki
Kız kaçak iyileştinmiiyiyim canım sağ ol ,sende iyisin okuduklarıma göre :)
Tebrikler kuzumGeçen hafta:72
Masallah Sibelim tebriklerGünaydın canlar.
Bu hafta 70.1
Fark 1.9
Yüzde 2.63
Teşekkürler tatlım:))Tebrikler kuzum
Ya nasıl vermiş 2kilo nerdeyse bravo vallahi Darısı da bana inşallah:))Masallah Sibelim tebrikler
Doğrudur canım olsun senin kızın kilo verme olayları nasıl gidiyor? Giydi mi o göbeğini açıkta bırakan üstlüğü.Bende alkol tuketmiyorum ama pasta falan yedim su ve maden suyu içtim bol bol işte pasta ve tatlı alkolden daha tehlikeli maalesef
Ben varya bittipimin resmidir camlarım silincek iyi kötü kapılar silinmeli bir sürü ütüm var. Kocam baktı ben gerginim iki banyo duvarlarını ben silerim dedi. Bari o işi o yapsın ben in merdivene çık yapmim ama en ağır işler bende tüllerimi de ona astırırsam süper olur çok işim vaar temizlikçiler çook önceden dolmuş çok geç kalmışım ayarlamak için napim düğündü tatildi hep kaldı ayarlayamadım da eşim de diyo bize kimse gelmez boşver yapmayalım :))Bugün telefonu pek elime alamadım temizlik kızın diş randevusu derken akşam oldu kvalideme gittik o da gorumcemdeymis Hadi oraya geçtik yemek çay derken ancak geldik eve. Yarın kıza Okul kıyafeti almak için çarşıya çıkıcaz başkada işim yok inşallah.
Hayırlı cumalar canımCanlarim hepinize gunaydin ,yine bir cuma geldi catti, bol bol eksiler goruruz insallah.
Bol enerjili, bol eksili, hayirli cumalar.
Eki Görüntüle 1883378
SüperrrrrGeçen hafta:72
Günaydın harika bi eksi tebriklerrrGünaydın canlar.
Bu hafta 70.1
Fark 1.9
Yüzde 2.63
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?