harikasin Senayim, tebrikler kuzum :)Tatile giderken 52.9
Tatil dönüşü 52.8
Bayram sonrası 52.4
canim silkelen bugunden itibaren kendine gel.
bir masallah da benden, bu hafta bayram dolayisiyla yarisma yok, haftaya listeye girebiliyorsun canim :)
Selam guzeller nasilsiniz, yeni uyandik:)
Hemen bir kilolara bakayim:)
Bugünkü menüm
Sabah
1 mandalina
1 Türk kahvesi
Öğlen
5 adet mercimekli köfte
4yk Yoğurtlu erişte
Salata
Akşam
1 çubuk kraker
1 mandalina
Spor:500 ia
Su:12bardak
cok sevindim canim ,cok sukur.Allah bir daha yasatmasin..Hepinize günaydın, hayırlı sabahlar. Hayırlı cumalar olsun
Hastanede herşey yolunda gitti.bir daha gelmenize gerek yok dedi doktor.ama tam kemiğin eski haline gelmesi 1 sene sürebilirmis.çok şükür Rabbim e.sizinde dualarınız la atlattık insaAllah. Hepiniz çok sağol un
kilo almamissin gulum :)Kizlar kilom sabit :58.2 yaniYawrukush
100gr bir sey degil Fatosum nasilsin?Gecen hafta :78.7
Bu hafta: 78.8
Fark : +100 gr
bende iyiyim canim, hic denk gelemiyoruz.İyiyim bitanem sen nasılsın?
harika :))Geçen hafta:53.1
Bu hafta:53
Fark:0.1
olsun yine de 100 gr gitmişş
buz gibi suyla yikansaydin Fatimem, gecmis olsun gulum, ilac al!!!Aleyküm selam canım, günaydınn :)
Nasıl olayım alerji delirtti duş aldım çıktım şimdi :))
Sen nasılsın ? Akın tamamen iyileşti mi ?
oglen biraz kacmis yine guzelim, bugunu odul sayalim ama haftaya guzel bir eksi gelsin ne olur...Bugünkü menüm
Sabah
1 mandalina
1 Türk kahvesi
Öğlen
5 adet mercimekli köfte
4yk Yoğurtlu erişte
Salata
Akşam
1 çubuk kraker
1 mandalina
Spor:500 ia
Su:12bardak
Canım öğlen geç yedik o yüzden canım istemedi:))Akşam neden yemek yemedin canım ?
canim bende jilian 30day shredi tavsiye ederim bir bak youtubeden.
iyi yolculuklar ablacim, yarin tartil bakalim:)Sabah tartıldım 68.6
Annemin tartısı bikaç yüz gram fazla tartiyo gibi geldi ama kendimimi kandırıyorum acaba yarın gitcez nasipse .Şimdi yoldayız eve dönüyoruz yarın sabah tartilirim kendi tartiskomda
tebrikler gulum, sabit kalmak bile bu bayramda buyuk basari :)Slm kızlar kilo veren herkesi çook tebrik ediyorum
Bugün çok yoğunum çok misafirim var.hemen kilo bildirimimi yapıp çıkıyom
Kilom maalesef sabit yani 71.1
tempo tempo :))Ben yürüyüşe gitmeyi düşünüyorum. Kızım uyurken
Söz haftaya ćok güzel bir eksiyle gelicem inşallah tartı nın fotoğrafınıda çekip atıcam :)))oglen biraz kacmis yine guzelim, bugunu odul sayalim ama haftaya guzel bir eksi gelsin ne olur...
buz gibi suyla yikansaydin Fatimem, gecmis olsun gulum, ilac al!!!
bende iyiyiym canim, kahvalti ediyoruz :)
keske temelli bir cozumu olsa, ne denir canim Allah sifa versin...Öyle yapıyorum zaten canım.
Hafifledi Allaha şükür, sadece regl döneminde artıyor biraz..
keske temelli bir cozumu olsa, ne denir canim Allah sifa versin...
olur canim yarin tartilabilirsin.Sabah mozarella peyniri ile ceri domates. Yaninda 1 cavdar ve Taze sklmis havuc ve portakal suyu.
Öglen balik ve 1cavdar
Aksam yemegi yemedim baligi 15de yedigim icin sismis durumdayim. Bugun suyu az ictim. 1litre spor olarak da esim ile 2saat yuruduk. Ayaklarimin alti agriyor felaket. Tarti icin de pili yuruyuse cikinca aldim. Yarin sabah erken tartilsam olur mu
Sabah mozarella peyniri ile ceri domates. Yaninda 1 cavdar ve Taze sklmis havuc ve portakal suyu.
Öglen balik ve 1cavdar
Aksam yemegi yemedim baligi 15de yedigim icin sismis durumdayim. Bugun suyu az ictim. 1litre spor olarak da esim ile 2saat yuruduk. Ayaklarimin alti agriyor felaket. Tarti icin de pili yuruyuse cikinca aldim. Yarin sabah erken tartilsam olur mu
insallah canim, tezkere kac oldu?Çok sağol canım, Allah razı olsun..
Şimdilik yok maalesef ama Allah büyük, bir gün geçecek diye ümit ediyorum..
Olsun cnm haftaya daha iyi olucak eksi olucak inşSlm kızlar kilo veren herkesi çook tebrik ediyorum
Bugün çok yoğunum çok misafirim var.hemen kilo bildirimimi yapıp çıkıyom
Kilom maalesef sabit yani 71.1
Eğer ciddi disiplinle bu işe devam edersen en az 3 ayda 6 kilo verirsin derim ben..Bende basaririm inşallah. Evlilik yıldönümüme tam 3 ay var.bu arada biraz kilo vermek istiyorum.
Ay napalım koşturdum şimdi kahve içiyorum bebişim uyurken :)Neyapıyosunuz bakim kızlar:))
Ohhh memleket gibisi yokBiz usaktayiz şimdi
Günaydın canımmmSelam guzeller nasilsiniz, yeni uyandik:)
Hemen bir kilolara bakayim:)
olur canim yarin tartilabilirsin.
menunde sporunda guzel, sadece taze sIkIlmis meyve sulari cok sekerli aklinda olsun gulum :)
insallah canim, tezkere kac oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?