harika birgun olmus canim, tebriklerSabah erkenden kalkıp hastaneye gittik.kahvaltı yapmadım
1 hurma, 3 ceviz, çeyrek muz
Saat 10.30 da; kıymalı yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, bir avuç fındık,
Aksam, birtabak hindi kavurma, yarım tabak ıspanak li bulgur pilavı, salata
Spor, 10 bin adim yürüdum
Su 2lt olmuş tur
pasta, borek yemekten iyidir Hazalim, kocaman tebrikler:)Slm kızlar nasılsınız menüm bugün bir değişik oldu.misafir vardı börekler pastalar vs yememek için iki öğünde kahvaltı yedim :) şimdi menüm
Sabah
Peynir
Omlet
1 dilim ekmek
Öğlen
Domates
Biber
Peynir
Tahin
2 dilim ekmek
Akşam
Akşam
Menemen
Su 2 litre
Spor plates yapmaya başladım :)
İnşALLAH anlaşırsınız onlarla :) insanın gidip gelebileceği birilerinin olması güzel olur :) bu arada kolay gelsinKizlar Akini okula biraktim, cicekciden 2 demet cicek aldim,eve geldim.
Esim is yerinde Turk birisiyle tanismis tesadufen , bizim semtte oturuyorlarmis.
Bu semtte tanidigimiz ilk ve tek Turkler :)
Aksam bizi caya davet ettiler, misafirlige, bayramlasmaya gidecegiz.
Yaslari kari koca biraz buyukmus ama (40-45li yaslardalarmis) insallah kafa dengidirler de ara sira gidip geliriz :)
Dunden 2 makina camasir yikamistim, tatil kirlileri simdi onlari katlayip, utuleyecegim, ara ara ugrayacagim canlar...
Tmm söz artık kaçamak yok :)harikasin Senayim, tebrikler kuzum :)
canim silkelen bugunden itibaren kendine gel.
hedeflerini unutma!
menulerini duzene sok, egzersizi ihmal etme, bol su ic ve aksamlari da gec yeme bunlari uygularsan 3 ayda yildonumune kadar epeyce kilo verirsin canim..
bir masallah da benden, bu hafta bayram dolayisiyla yarisma yok, haftaya listeye girebiliyorsun canim :)
menun gayet guzel olmus canim :)16 Eylül Menüm
Sabah
2 adet ceviz
1 çay kaşığı çikolata
Birkaç saat sonra
2 kaşık kıymalı yumurta
1 dilim köy ekmeği
1 domates
Biraz yeşil biber
1 çiğ köfte
1 çay kaşığı çikolata şekersiz çay
Ara
1 elma
Melisa çayı
Demir hapı
Öğle
2 köfte büyüklüğünde kavurma
1 dilim köy ekmeği
Ara
1 kase yoğurt
Akşam
1 köfte büyüklüğünde kavurma
1 dilim köy ekmeği
2 bardak ayran
Ara
Şekersiz çay
Su
15 bardak su
Egzersiz
Yok
insallah canim tesekkurler :)İnşALLAH anlaşırsınız onlarla :) insanın gidip gelebileceği birilerinin olması güzel olur :) bu arada kolay gelsin
super :))Tmm söz artık kaçamak yok :)
cok guzel olmus canim , harika:)Menüm
Sabah:
2 haşlanmış yumurta
2 dlm ekmek
Biraz peynir
Domates salatalık biber
3 zeytin
Ara:
Üzüm
Öğlen:
6 -7 tane dolma
Akşam:
Çorba
Kavurma
Birkaç dolma
Salata
2 dlm ekmek
Su:1lt
Spor:egzersizler
Yawrukush
Kizlar Akini okula biraktim, cicekciden 2 demet cicek aldim,eve geldim.
Esim is yerinde Turk birisiyle tanismis tesadufen , bizim semtte oturuyorlarmis.
Yaslari kari koca biraz buyukmus ama (40-45li yaslardalarmis) insallah kafa dengidirler de ara sira gidip geliriz :)
Dunden 2 makina camasir yikamistim, tatil kirlileri simdi onlari katlayip, utuleyecegim, ara ara ugrayacagim canlar...
iyi canim cok sukur toparlandi :)
Iyiyim canim Akının iyileşmesine sevindim evet bugün boyle oldu esim evde oluncacok az yemissin bugun canim..
İnşallah iyi anlaşırsınız canım yanlız hissetmezsin kendiniKizlar Akini okula biraktim, cicekciden 2 demet cicek aldim,eve geldim.
sagol canim, insallah:)Sevindim gerçekten adınıza :)
inşaAllah anlaşabileceğiniz insanlardır :)
menun guzel olmus Fatimem :)Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
peynir, çay
2 kaşık reçel
Öğlen
1 kase çorba
salatalık
Ara
2 fincan çay
Akşam
et kavurma
2 kaşık pilav
salatalık
1 dilim armut
Suyu unuttum ama içtim bayağı
cok sagol canim :)Iyiyim canim Akının iyileşmesine sevindim evet bugün boyle oldu esim evde olunca
insallah ablacim :)İnşallah iyi anlaşırsınız canım yanlız hissetmezsin kendini
gozunuzaydin, hosgeldiniz evinize:)Uzun bi yolculuktan sonra eve geldik çok şükür kızlar.
1 saat de bu gidisle 2 saat olacakmış galiba.anladim kuzum Turkiye ile 1 saat mi araniz?
İnşallah kafa dengi ailedirler özgem.Kizlar Akini okula biraktim, cicekciden 2 demet cicek aldim,eve geldim.
Canlar iyi geceler, iyi istirahatler.
Mutlu bir hafta sonuna uyanmaniz dileklerimle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?