Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sagol canim nasil gecti diyetisyende?

Gerçekten mi ?? Yani 1 portakal yedim ya suyunu sıkıp içtim farkı var mı ?
evet farki var, kendini yiyince posasini da yiyorsun ki asil yememiz gereken kismi posasi.
ama meyve suyunu icerken 1 bardagi doldurmak icin birkac tane sIkIyorlar ve posasini da atiyorlar dolayisiyla sadece meyvenin sekerli kismini tuketiyorsun.
aslinda insanlar saglikli bir icecek oldu derken 1 bardak portakal suyu ile 1 bardak kola hemen hemen ayni kaloride oluyor gulum.
meyveleri posasiyla beraber, gunde 1 bilemedin 2 adet yemek gerek...

sagol canim nasil gecti diyetisyende?
Canım diyetisyen güzel geçti.yaklaşık 1 ay önce gittiğimde diyetisyende 51.4 kg idim. Bugün 51.5 çıktım tartısında. ( benim tartı gerçek kilomdan + 1 kg gösteriyor defalrca bu şekilde oldu bunu garantiledim) doktor, hem tatil + bayram sürecinden sonra aynı değerleri gördüğü için sevindi... Şimdi fazla olduğunu düşündüğüm bu 1.5 kg vermeye yönelik liste yaptı verdi elime :) emzirmesem çok sıkı diyetle daha hızlı kilo verip mezun olurum belki ama malum fazladan kalori yazıyor bana Haftaya cuma yine dr gidiyorum. Bakalım neler olacak. Bu arada spora ara vermiştim bugün gidip salona kaydımı yaptırdım pazar hariç hergün sporda olucam en az 1 saat

Ay keşke benimde zamanım olsada spora yazılsam bizim miniş büyüyene kadar zor giderim(

cok guzel haberler canim, evet bayram tatil vs kilo almadin bu cok nadir olan bir sey, tebrik ediyorum:)
spora baslamana da ayrica sevindim:)

cok sevindim canim ,cok sukur.Allah bir daha yasatmasin..

kilo almamissin gulum :)

100gr bir sey degil Fatosum nasilsin?

bende iyiyim canim, hic denk gelemiyoruz.
okullar ne zaman aciliyor?
eve donus ne zaman Melisim?

harika :))
Iyiyim tatlim cok şükür sen nasilsin Akin nasil oldu

ohh afiyet olsun birak dagitsin SIbelim.
bizim oglan duvarlarda araba surmekten duvarlari parcaladi, canlarin kenarlarini parcaladi.
yakinda evi yikacak basimiza:)
canlari sagolsun...
saat kac orada gulum?
Allah dan ortada kırılçak eşya yok. Burda saat şu anda 18.33 bacim aramızda 7 saat var tam.

Anladım canım. çok sağol.. Çok şükür meyve suyunu pek sevmem..

7 gun kalmis ne kalmis 99 a bitti neredeyse askerlik :)

Öyle canım çok şükür :)

Sabah erkenden kalkıp hastaneye gittik.kahvaltı yapmadım
1 hurma, 3 ceviz, çeyrek muz
Saat 10.30 da; kıymalı yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, bir avuç fındık,
Aksam, birtabak hindi kavurma, yarım tabak ıspanak li bulgur pilavı, salata
Spor, 10 bin adim yürüdum
Su 2lt olmuş tur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…